Klantbeoordelingen die Spreken

We begrijpen dat het plannen van een cruise een investering is in kostbare tijd en middelen. Daarom streven we naar transparantie en betrouwbaarheid in al onze interacties met klanten. Onze beoordelingen weerspiegelen niet alleen de hoogtepunten, maar ook de manier waarop we omgaan met uitdagingen en eventuele zorgen van onze klanten. Open communicatie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Beoordelingen: jouw stem telt!

Beoordelingen zijn niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor medereizigers die op zoek zijn naar de perfecte cruise-ervaring. Of je nu de serene wateren van Antarctica hebt verkend, genoten hebt van een gastronomisch diner aan boord, of onder de indruk was van de deskundige gidsen tijdens uw cruise, jouw ervaring draagt bij aan het verhaal van Cruisemarkt.

In een wereld van onbegrensde mogelijkheden op zeeën en oceanen, is Cruisemarkt trots op de positieve beoordelingen van haar klanten. Het zijn deze verhalen die de reisgemeenschap inspireren en ons stimuleren om voortdurend te streven naar excellentie in het leveren van onvergetelijke cruiseavonturen.

Noorse Fjorden met HAL -Rudi en Ingrid

05/06/2024

Beoordelingsscore: 10

Voor de eerste keer op cruise geweest naar de Noorse Fjorden met HAL. Alles maar dan ook alles perfect geregeld door Nadia. Dankzij haar een onvergetelijke vakantie geworden die werkelijk al onze verwachtingen overtroffen heeft.

Vergels - Assys cruise Silversea Holiday cruise

17/01/2024

Beoordelingsscore: 10

van A tot Z top, TOP in orde!! pure klasse/ luxe dat Nadia en haar team voor ons geregeld had, zelfs meer dan we verwacht hadden! We zijn echt verwent geweest met een paar extra’s. Een prachtige cruise/vakantie van deur tot deur, alles was perfect, en verliep super vlot! wij kunnen enkel een wel verdiende top score geven. Dank en sowieso op naar onze volgende cruise, waar we zeker terug op Nadia gaan rekenen!

Kurt & Marleen - Majestic Princess

27/11/2023

Beoordelingsscore: 10

Net een cruise op de Pacific van Los Angeles naar Sydney achter de rug met de Majestic Princess.
Alles was zoals altijd prima geregeld door Nadia. Zelfs voor een mogelijke staking van de luchtverkeersleiding op de dag van ons vertrek had Nadia een noodplan klaarliggen maar gelukkig hebben we deze niet nodig gehad. Bedankt voor alles.

Branth

19/06/2023

Beoordelingsscore: 10

We hebben een perfecte vakantie gehad. Nadia heeft goed naar onze wensen (en eisen 🙂 geluisterd en er voor gezorgd dat onze week op de Rotterdam door de Noorse fjords uiteindelijk fantastisch was! De service, het eten, de hut, de tours: top.
Volgende keer weer bij jou Nadia, dank je wel.

Meyfroodt

20/03/2023

Beoordelingsscore: 10

Nadat de vorige cruise naar de Caraïben moest geannuleerd worden door de pandemie zijn we deze maal wel kunnen vertrekken naar het Caribisch gebied.
Net terug van een zalige cruise met de Caribbean Princess. We hebben Jamaica, Colombia, Panama (+ Panamakanaal), Costa Rica en de Caymaneilanden bezocht.
Zoals altijd tot in de puntjes geregeld door Nadia zodat wij weer van een zorgeloze cruise hebben kunnen genieten.
Bedankt Nadia.

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.