Seadream

Seadream I en II  – Barefoot Luxury

SeaDream Yacht Club is anders dan cruisen met een groot schip. Aan boord zijn slechts 112 gasten. De bekroonde bemanning bestaat uit 95 personen. Hierdoor is  het niveau van persoonlijke aandacht en service zeer groot.  Bij de rederij is het motto: wees zo actief en ontspannen als je wilt en geniet van ultieme luxe, privacy en verwennerij in een 5 sterren omgeving. Seadream is bovendien een All-inlcusieve rederij. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra bijkomende kosten zoals dranken en fooien.

It’s Yachting, not Cruising ®

SeaDream Yacht Club is een familiebedrijf. De enige oprichter Atle Brynestad, richtte in 1987 Seabourn Cruise Line op. Hij was in de beginjaren voorzitter en CEO van het bedrijf. Wie Seabourn kent weet namelijk ook dit een top rederij is. “It’s Yachting, Not Cruising” definieert de missie van SeaDream. Het bieden van een yachting ervaring die de verwachtingen van de gasten overtreft bij het verkennen van ’s werelds meest verbazingwekkende bestemmingen.

Het SeaDream team, geniet ervan te weten dat ze een ongekend niveau van luxe en service bieden.  SeaDream’s gasten waarderen dat wat ze ook kiezen om te doen (of niet te doen) tijdens hun cruise, ze een van de beste vakantie-ervaringen op zee zullen beleven. Bij het ontwerpen van de rederij wist de heer Brynestad dat het de aandacht voor detail en een onberispelijke service zou zijn die yachting in de ware zin van het woord zou definiëren.

SeaDream’s twin-jachten zijn geliefd om hun elegante informaliteit, persoonlijke bekroonde service, inclusief open bar en fooien, accommodatie met uitzicht op de oceaan, luxe Thaise gecertificeerde spa en een keuken van wereldklasse.

Waar vaart deze rederij

Van mei tot oktober varen SeaDream I en SeaDream II op de Middellandse Zee. Vanaf november tot en met april bezoeken deze prachtige schepen de turquoise wateren van het Caribisch gebied.

Aanbevolen voor

Seadream koppel aan het dineren

“It’s yachting, not cruising” Enjoy the difference

Een elegante Yacht, waar luxe en verwennerij tot kunst verheven zijn

De schepen van de SeaDream Yacht Club bieden u een unieke ervaring! Hier gaan privacy en vrijheid op uitnodigende wijze samen. Verwacht bij SeaDream Yacht Club geen Broadway-shows, al wil dit niet zeggen dat er aan boord niets te beleven valt. Maak gebruik van verschillende watersporten vanaf een uitklapbaar platform aan de achtersteven van het schip. Kajakken, snorkelen, zeilen of waterskiën , alles is aanwezig en dit zonder meerkost. Aan boord zijn ook mountainbikes aanwezig waarvan vrij gebruik kan worden gemaakt. Seadream staat voor ontspannen; culinair genieten, uitzonderlijke excursies en hoogwaardige service in een informele sfeer, er zijn daarom aan boord van deze Luxe Yachten geen formele avonden.  
Seadream in het Kanaal van Korinthe

Top 3 vaargebieden Seadream

Alle vaargebieden Seadream

Caraïben en Middellandse Zee

Wine & Dine

De wijnliefhebbers zullen aan boord van een exclusieve  “Wijncruise” niets te kort komen. Zowel in de middellandse zee als in de Caribbean worden exclusieve wijncruises aangeboden. Gasten bezoeken wereldberoemde wijnhuizen maar ook de minder bekende wijnhuizen. Tijdens een wijn cruise komen de afgevaardigden van de verschillende wijnhuizen aan boord om lezingen te geven. Verder mogen gasten zich verwachten aan informele en formele proeverijen van lokale druivensoorten, wijn masterclasses en een diner met een speciale Wijnmaker, waarin een lokale teler of eigenaar van een wijnmakerij schatten uit hun eigen kelders delen.  
Seadream-Wijncruise-Middellandse zee-Cruisemarkt
schip in de kijker

Een all-inclusieve cruise

Inclusief bij Seadream
  • Cruise op basis van volpension
  •  Alcoholische en niet alcoholische dranken (zeer exclusieve merken uitgezonderd)
  •  Fooien
  •  Roomservice
  •  Dineren (aan dek)
  • Watersportmogelijkheden vanaf de marina
  • 2 gratis wijn gerelateerde excursies ( enkel op “wijncruises”)
  • 1 gratis Winemaker’s Dinner ( enkel op de “wijncruises”)
 

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.