AmaWaterways

AmaWaterways is een prijswinnende rederij die schitterende riviercruises aanbied in Europa, Azië en Afrika.

De schepen zijn prachtig ingericht, de service en bemanning uitstekend. AmaWaterways zet al jaren de standaard voor luxe riviercruises.

AmaDara dat enkel op de Mekong-rivier vaart, heeft een Frans Koloniaal decor, prachtige ruime hutten en suites veelal met dubbel balkon.

AmaWaterways heeft momenteel 19 rivier-schepen voor Europa, 2 voor Portugal, 1 voor Afrika en 1 voor Vietnam & Cambodja.

AmaWaterways is lid van Chaîne des Rôtisseurs.

 

Aanbevolen voor

 • Sublieme service
 • Uitgebreid riviercruise-aanbod
 • moderne rivierschepen / Golf-cruises

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbour. Catch the winds in your sails. Explore. Dream. Discover. Marc Twain

Luxe riviercruises en golf

AmaWaterways maakt het mogelijk om de passie voor Golf te combineren met prachtige riviercruises op de Donau. Maak gebruik van hun exclusieve Conciërge Golf pakket beschikbaar op geselecteerde afvaarten aan boord van AmaMagna.  Geniet  van 7 daagse cruises langs de iconische Donau en ga golven  op de mooiste golfbanen in Europa waaronder:
 • Albatross Golfclub in Tsjechië
 • Hartl Resorts in Duitsland
 • Diamond Country Club Oostenrijk
 • Penati Country Club Slowakije
 • Pannonia Country Club Hongarije
 

Top 3 vaargebieden AmaWaterways

Alle vaargebieden AmaWaterways

Genieten van de Mekong & Cambodja

Ga mee aan boord van AmaDara en geniet mee een prachtige Mekong-riviercruise. De Mekong is met  zijn web van riviertjes, woonboten en drijvende markten heel bijzonder. De rivier verbind 6 landen en is een van de rijkste en meest gediversifieerde biopten op aarde.  Ontmoet tijdens één van de aangeboden excursies olifanten, tijgers, beren, luipaarden, dolfijnen, verken regenwouden, tempels en veel cultuur in dit uitzonderlijk gebied.

Vlaggenschip AmaMagna

Het nieuwste schip van de rederij, de AmaMagna is bijna twee keer zo breed als andere rivierschepen die op de Europese rivieren varen. Ze biedt dan ook ruimere suites met balkon, meer entertainment en
dineropties. Ter aanvulling op het hoofdrestaurant en de Chef’s Table introduceert de AmaMagna het ‘al fresco’ restaurant met als mogelijkheid in de buitenlucht te dineren. Op het zonnedek bevindt zich zowel een zwembad als een whirlpool. De Zen Wellness Studio is uitgerust met een fitness en twee massageruimtes. Haar innovatieve Water Sport Platform heeft o.a. een Sundowner boot waarmee men
rivierexcursies kan maken zonder bijbetaling. Het schip zal vooral op de Donau varen.

schip in de kijker

Wat is inbegrepen tijdens uw Cruise

Aan boord van AmaWaterways geniet u niet enkel van gastronomische hoogstandjes maar ook van
 • Wijn en bier tijdens lunch en diner
 • Alcoholische en niet alcoholische dranken op cruises buiten Europa
 • Excursies in de aanleghavens
 • wifi

Reisaanvraag

AmaWaterways