Noord en West-Europa

Cruise Bestemmingen

Vaarroutes Noord en West-Europa in de kijker

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Nadia van cruisemarkt

Tips&tricks vaargebied Noord en West-Europa

Cruises richting Noorse Fjorden, een “Must DO”

Cruises naar de Noorse Fjorden, Scandinavië, Groen & IJsland, zijn heel geliefd bij onze klanten. Hou je van overweldigende natuur en gezelligheid? Dan is een Noorse Fjorden cruise echt iets voor op je verlanglijstje. Een cruise door de Noorse Fjorden brengt je langs de unieke natuur van Noorwegen. Hoogtepunten zijn de Noordkaap, de Geirangerfjord (UNESCO Werelderfgoed) en de 107 km lange Oslofjord. Een ideale manier om deze mooie landschappen te ontdekken is de Flåmspoorlijn: een van de steilste spoorwegen ter wereld.

Noorse Fjorden cruise zelfs vanuit Amsterdam of Rotterdam

Liever niet met het vliegtuig naar je Noorse Fjorden cruise? Zelfs vanuit Amsterdam of Rotterdam kan je op cruise naar Noord-Europa, Scandinavië en de Noorse Fjorden. We helpen je graag de vertrekhaven kiezen die best bij je wensen past.

Cruises naar de Baltische Staten

Ideaal is eigenlijk een Cruise Noorse Fjorden combineren met Cruise naar de Baltische staten waar u zeker en vast Sint-Petersburg niet mag missen. In Kopenhagen, Tallinn, Gdansk, Riga, Helsinki en Stockholm is het citytrippen ten top.

Charmante havens van West Europa

een Cruise maken in West-Europa kan schitterend zijn. Pitoreske dorpen en  steden, charmante havens bezoeken. Heel veel cruises richting West Europa beginnen in Duitsland en Nederland en varen dan zo richting Portugal, Frankrijk, het Iberische schiereiland…

Bezoek wereldsteden zoals Parijs en Lissabon met haar prachtige historische binnenstad. Wie trouwens snel kan beslissen kan dikwijls heel goed deals binnenhalen vooral in de “Last Minute” aanbiedingen.

 

Gele trein in Lissabon centrum

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.