Caraiben en de ABC eilanden

Cruise Caribbean en de ABC eilanden

Vaarroutes Caraiben en de ABC eilanden in de kijker

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Nadia van cruisemarkt

Tips&tricks vaargebied Caraiben en de ABC eilanden

Caraiben en de ABC eilanden 

De Caraïben en de ABC eilanden blijven één van de meest populaire cruise bestemmingen. Prachtige stranden, Caribische muziek, helderblauwe oceaan en tropische temperaturen.

We geven je graag een paar voorbeelden van wat er in de Caraïben zoal te beleven valt en wat de Caraïbische eilanden te bieden hebben. Als je ervan houdt om te gaan ontdekken en actief te zijn, dan is Curacao het meest diverse van de 3 eilanden. Aruba heeft heerlijke zandstranden, wat geweldig is als je gewoon lekker in de zon wilt liggen en af en toe wilt zwemmen. Duiken en snorkelen gaat veel beter op Bonaire en Curacao.

Aruba

Baden in de warmte van een turquoise zee. Aruba is de thuisbasis van constante zonneschijn en poederzachte witte zandstranden. Van watersportplaatsen omzoomd met luxe resorts tot afgelegen baaien ingeklemd door kalkstenen kliffen. Aruba’s adembenemende verscheidenheid aan stranden biedt voor iedereen iets bijzonders.

Aruba heeft consequent de minste regenval in de Zuidelijke Caraïben. De aangename passaatwinden houden je koel in het aangename 27 graden weer. Dankzij haar ligging buiten de orkaangordel kan je het hele jaar door betrouwbaar mooi weer verwachten.

Bonaire

Genesteld in de  zuidelijke Caraïben ligt Bonaire, een klein eiland dat behoort tot het Koninkrijk der Nederlanden. Bonaire staat bekend om zijn pioniersrol in het behoud van de natuur, en in het bijzonder het behoud van het zeemilieu. Verder is Bonaire een uitstekend eiland om de duiken, snorkelen en windsurfen.

Bonaire is een rustig eiland en vrijwel immuun voor het verkeer, het zwerfvuil en de overlast van sommige andere, meer populaire eilanden. Op Bonaire zijn er heel veel ongerepte stranden. Op andere Caribische eilanden zijn de stranden wel bezaaid met toeristen, maar op Bonaire niet. Een strand dat u niet mag missen is het 1000 Steps Beach. Als u een trapsgewijze reeks trappen afdaalt, in de richting van het kristalheldere water, zult u denken dat u in de hemel bent. Het uitzicht op het water is prachtig.

Curaçao

Curaçao herbergt een van de meest veelzijdige culturen in het Caribisch gebied, dankzij de lange, gevarieerde geschiedenis en de nabijheid van Zuid-Amerika. Of je nu rondwandelt in het iconische Willemstad, het levendige Mambo Beach of het avontuurlijke Westpunt, Curaçao combineert als geen ander eiland het stadse en het buitenleven.

Curaçao heeft meer dan 35 spectaculaire stranden en de meeste liggen verscholen in intieme baaien langs de zuidwestkust. Een Cruise ABC eiladanden is zeker een aanrader.

Saint-Barthélemy

Bij een Cruise Caraïben zou je zeker ook Saint-Barthélemy moeten bezoeken. Het eiland ten zuidoosten van Sint Maarten is voor veel celebrities een lievelingsbestemming. Wat je echt niet wil missen is The Baths op Saint-Barthélemy . Kristalhelder water, natuurlijke warm-water bronnen en zwemmen tussen de schildpadden. Volgens ons de hemel op aarde.

Oostelijke Caraïben

Graag wat natuur en cultuur? Dan zijn de Oostelijke Caraïben echt je ding. Combineer je Caribbean cruise zeker met het regenwoud en houd halt in Guatemala, Cartagena in Colombia en de Maya ruïnes in Mexico. Ook de koffie- en bananenplantages van Costa Rica mogen niet ontbreken. Ideaal ook om te combineren met een zeer populaire cruise doorheen het Panamakanaal.

Een cruise richting de Caribbean is heel erg leuk voorde ganse familie, want er is echt voor iedereen wel iets te doen. zeer veel cruises vertrekken vanaf Miami en Fort Lauderdale

TIP: koraalrif van Belize. Een duikliefhebber? Het koraalrif van Belize is na Australië het grootste rif ter wereld.

Heel veel rederijen doen de Caraïben en de ABC eilanden aan. Celebrity Cruises, Royal Caribbean en MSC Cruises om er maar een paar te noemen.

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.