Alaska, Canada & Oostkust USA

Canada Alaska, Canada & Oostkust USA, Acadia nationaal park

Vaarroutes Alaska, Canada & Oostkust USA in de kijker

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Nadia

Tips&tricks vaargebied Alaska, Canada & Oostkust USA

Een Alaska cruise = natuur, natuur, natuur !

Tijdens je Alaska cruise vaar je langs reusachtige gletsjers, met een rijke fauna en flora als grote troef. Alaska heeft vele gezichten. Afhankelijk van welke maand je gaat cruisen zal bepalen welke dieren je het meeste zal zien. IJsberen, Amerikaanse zeearenden, rendieren en eland … Welke Alaska cruise je ook kiest, we brengen je naar de beste plekken om het boeiende wildlife te spotten. Dé Alaska cruise vertrekt van Anchorage via Hubbard Glacier -de mooiste gletsjer van Alaska, onbereikbaar via land- naar Vancouver of Victoria in Canada.  Lees onze blog over Alaska hier en ontdek wat de beste reisperiode is. Een aanrader is zeker ook om voor je cruise nog een landtrip te maken naar het Denali nationaal park. Holland Amerika Line bijvoorbeeld heeft hier een eigen lodge, het McKinley Chalet Resort.

Cruisen langs de oostkust van de Verenigde Staten

Cruises langs de oostkust van de Verenigde Staten zijn zeer populair, divers en absoluut prachtig! Vertrek vanaf New York en vaar langs het Vrijheidsbeeld het is een spectaculaire belevenis. Ook Boston, een van de oudste en rijkste steden van Amerika is zeker de moeite waard, bewandel het ruim 4 kilometer lange “Freedom Trail” die de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad met elkaar verbinden.

Canada en New England – The Indian Summer

Een cruise richting Canada en dan eventueel Alaska erbij is ook een grote aanrader. Maak kennis met steden zoals Quebec City met haar gezellige straatjes, en leuke winkeltjes, ga thee drinken in het historische Chateau Frontenac en de benedenstad van Vieux-Quebec.

Vanaf september tot halfweg oktober is de ideale periode om een cruise “Indian Summer” the reserveren. Het kleuren van de bladeren is prachtig. Tijdens uw cruise is een bezoek aan Nova Scotia en halifax zeker aan te raden. Celebrity cruises bied hele mooie cruises aan van 10 nachten en meer naar Canada.

 

 

 

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.