Celebrity Apex

Faciliteiten

Dekplan

Beschrijving

Celebrity Apex, het tweede schip in de Edge klasse. Met een innovatief naar buiten gericht ontwerp en visionaire ruimtes die zich onderscheiden van al het andere op zee (met uitzondering van haar al even prachtige zus, Celebrity Edge, natuurlijk), zal Celebrity Apex een revolutie teweegbrengen in de manier waarop je de wereld ervaart. Ontdek de ongeëvenaarde luxe van The Retreat®, exclusief voor alle suite gasten. Ontspannen in transformerende accommodaties die de grenzen tussen binnen- en buitenleven doen vervagen. Zweef boven de zee op de Magic Carpet℠. Geef u over aan de zorgeloze geneugten van de Rooftop Garden. En begin aan een culinaire reis door een ongeëvenaarde verzameling restaurants, bars en lounges. Celebrity Apex℠ zal vanaf april 2020 de Middellandse Zee bevaren vanuit Southampton en vanaf november 2020 de zonovergoten Caribische Zee vanuit Ft. Lauderdale. Aan boord van Celebrity Apex zijn er 30 restaurants en bars. Breng zeker een bezoek aan de Craft Social bar  en geniet van meer dan 50 verschillende soorten bieren. Bovenop de inclusieve eetgelegenheden zijn er aan boord nog 7 specialiteiten restaurants
  • Le Grand Bistro: Franse bistro waar u zowel binnen als buiten kan eten.
  • Le Petit Chef : in Le Grand Bistro komt uw tafel tot leven met behulp van innovatieve technologie. Geanimeerde personages verschijnen naast uw bord en bereiden elke gang voor u voor, voordat u het eigenlijke gerecht geserveerd krijgt. Het is een meeslepende samensmelting van entertainment en eten zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt.
  • Eden Restaurant: beleef een buitengewone culinaire reis van smaakvolle gerechten bereidt met ingredienten afkomstig van lokale boerderijen en visserijen.
  • Raw on 5: geniet van het beste wat de zee te bieden heeft, kreeft, oesters, crab en andere zeevruchten.
  • The Magic Carpet: zeevruchten, sushi, coktails en nog veel meer
  • Rooftop Garden Grill: Of het nu gaat om lunch of dineren onder de sterrenhemel, de Rooftop Garden Grill is perfect genesteld in zijn eigen heerlijke hoekje van de Rooftop Garden. Geniet van gastronomische BBQ-favorieten met heerlijk zicht op zee.
  • Fine Cut Steakhouse: hier is het genieten van dé beste steaks en visgerechten.
 

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.