Silversea

Silversea Cruises all-inclusieve luxe staat voor ultieme en luxueuze  cruisevakanties.

Focus aan boord is lekker eten, ruime suites allen met butler service. Silversea dankt zijn succes aan de enorme gastvrijheid en vriendelijkheid  van het personeel in combinatie met de all-inclusieve formule.  Zelfs kaviaar is inbegrepen in de cruiseprijs. Silversea is zeer geschikt voor mensen die houden van kleinere intieme schepen waar ze kunnen rekenen op veel persoonlijke service.

Aanbevolen voor

Silversea Cruises - Butler poets schoenen in suite.

De prachtige schepen, de bemanning aan boord en de mooie bestemmingen maken van Silversea een verfijnd en luxueus totaalproduct

individuele, persoonlijke service en veel bewegingsruimte

Silversea staat gekend om haar uitstekende internationale bemanning en aandacht voor details. wie kiest voor Silversea kan kiezen uit één van de intieme traditionele cruiseschepen zoals Silver Whisper , Silver Shadow , Silver Spirit of het recente prachtige Silver Muse. Binnenkort komt daar ook nog Silver Moon bij het zusterschip van de befaamde Silver Muse.  Het zijn allen uiterst luxueuze schepen waar u geniet van een all-inclusieve cruise in ruime suites met de service van een butler en veelal met privé balkon. Silversea zet ook in op expeditiecruises met Silver Galapagos , Silver Cloud, Silver Explorer en Silver origin. Met een bemanning / klanten ratio van bijna 1 op 1 en 900 bestemmingen wereldwijd is er keuze genoeg om intiem te cruises in alle gastvrijheid waar Silversea garant voor staat.    

Top 3 vaargebieden Silversea

Alle vaargebieden Silversea

Alaska, Canada & Oostkust USA, Antarctica & Arctische Gebieden, Azië & Oceanië, Caraïben, Emiraten & Midden-Oosten, Middellandse Zee, Noord- & West-Europa, Wereldwijd, en Zuid-Amerika & Panamakanaal

Expeditieschepen

Silver Cloud heeft 254 gasten aan boord en 12 zodiacs en zal vooral Antarctica en Pool expeditie. Silver Galapagos is met 100 gasten het kleinste schip in de vloot en doet zoals de naam doet vermoeden de prachtige Galapagos eilanden aan. Silver Origin waar ook maximum 100 gasten aan boord kunnen zal vanaf de zomer 2020 Silver Galapagos  vervoegen in dit prachtige deel van de wereld. Aan boord van Silver Explorer met slechts 144 gasten worden Antarctica, het Arctisch gebied, Groenland , Australië en nieuw-zeeland, Azië, de Caribbean en centraal Amerika, Zuid- Amerika, en Rusland aangedaan. Voor ware Globetrotters die niets aan comfort willen inleveren, en zoeken naar de perfecte mix van luxe en avontuur met respect voor de natuur en milieu,  is Silver Expedition Cruises zeker een aanrader. Om gasten aan boord van deze cruises steeds de béste ervaring te kunnen bieden  kan het reisschema waar nodig aangepast  worden door de kapitein.
Silversea Expeditie

Vlaggenschip Silver Moon

Silver Moon het zusje van Silver Muse zal waar de Silver Muse al op en top luxe was,nog een stap verdere gaan. Silver Moon zal een intiem ultra luxe schip zijn en krijgt ruime, luxueuze suites waarvan 85% met een eigen balkon. Er is keuze uit negen verschillende suites vanaf een suite met raam tot de heuse 2-slaapkamer Royal Suite.
Aan boord kunnen gasten genieten van verschillende restaurants elk met hun eigen specialiteiten.
Silversea is lid bij Relais & Chateaux.

schip in de kijker

Wat is allemaal inclusief

Dit mag je inclusief verwachten aan boord van Silversea
 • Cruise op basis van vol pension
 • Fooien
 • Alcoholische en niet alcoholische hoogwaardige dranken
 • Roomservice
 • Dineren in de specialiteiten restaurants ( wel even reserveren is noodzakelijk)
 • kaviaar
 • Butlerservice
 • WIFI
 • Excursies in elke haven aan boord van de expeditieschepen

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

 • Op de hoogte blijven van promoties?
 • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.