Celebrity Edge

Celebrity Edge

Faciliteiten

Dekplan

Beschrijving

  Met Celebrity Edge lanceerde Celebrity Cruises eind 2018 een nieuwe scheepsklasse die opvalt door haar unieke vormgeving en innovatieve buiten- en binnenruimten die de gasten dichter bij de zee brengen. Celebrity Edge is ontworpen om de manier waarop je de wereld ervaart te veranderen. Een perfect voorbeeld hiervan is de verbluffende nieuwe locatie Eden. Drie niveaus van zintuiglijke ervaringen in een enorme ruimte die verandert van rustige ochtenden naar speelse middagen naar wulpse avonden. 70% van de hutten aan boord zijn nu nog ruimer doordat u nu de woonruimte én balkonruimte door één duw op de knop kunt samenvoegen, dit geeft een geweldig gevoel van ruimte. Aan boord van Celebrity Edge zijn er binnenhutten , balkonhutten , Edge Villa’s, Suites,  en de  Iconic Suites. Nieuw zijn de Infinite balkonhutten. Het kan een “echte” balkonhut niet vervangen maar wie kiest voor de Infinite hut heeft wel een grote 20% meer ruimte in de hut en 10% meer ruimte in de badkamer.  Met een druk op de knop kan je een gedeelte van het raam naar beneden laten schuiven, waardoor je de ilussie creëert van een balkon hut en je krijgt veel frisse lucht binnen. Voor wie Single reist zijn er 16 éénpersoons balkonhutten beschikbaar.

The Retreat

De Retreat is een absoluut prachtig resortachtige ruimte gelegen op dekken 12,15 en 16 en zijn alleen toegankelijk voor suite gasten. lekker gaan lunchen kan in de Luminae at the retreat. Op de overige dekken zijn er het zwembad, de bar en een zonnedek. Het meubilair en de ligbedden zijn van zeer hoogstaande kwaliteit.

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.