Regent Seven Seas Cruises.

logo regent seven seas in goud

Regent Seven Seas Cruises is één van de meest luxueuze cruisemaatschappijen die er bestaan. Met haar 5 prachtige schepen van 490 tot 750 gasten aan boord staat Regent Seven Seas  voor luxe, gourmet keuken,  persoonlijke service en bestemming. Bij Regent Seven Seas zijn zowel de fooien, dranken, internet alsook  excursies inclusief in de cruiseprijs. Bij elke willekeurige cruise zijn er ongeveer 40 excursies inbegrepen in de prijs. De inbegrepen excursies zijn van hoogstaande kwaliteit en dus niet alleen stadswandelingen.

Service aan boord van Regent Seven Seas Cruises

Bij Regent Seven Seas Cruises mag u zich verwachten aan excellente en discrete service. Dit begint al van bij het inschepen waar klanten worden verwelkomd met een glas champagne.  Eens u aan boord bent kan je gaan genieten van een buffet lunch of lunch in het restaurant. Tijdens de ganse cruise zijn hoogwaardige dranken inbegrepen in de cruise prijs.

Suites

Alle suites aan boord van Regent Seven Seas Cruises zijn zeer ruim en variëren van 28m² tot ruim 400m². De meeste suites beschikken over een balkon. De marmeren badkamers die zijn ingericht met een inloopdouche en / of een ligbad kan je genieten van heerlijke L’OCCITANE producten. De meeste suites aan boord zijn voorzien van een inloopkast. Roomservice en dineren de suite tijdens de openingsuren van het restaurant zijn gratis. Wie een conciërge suite of hoger reserveert mag genieten van een gratis nacht in een vier of vijf sterren vóór de cruise en ontvangt ook de transfers ter plaatse gratis.

eten en gastronomisch genieten

In elke Belg schuilt een Bourgondiër. Aan boord van Regent Seven Seas zal u zeker niet op uw honger blijven zitten als het aankomt op lekker eten. Buiten het hoofdrestaurant zijn er verschillende heerlijke specialiteiten restaurants die bovendien gratis en inclusief zijn in uw cruiseprijs. We raden wel aan om deze restaurants  al geruime tijd op voorhand te reserveren.

Aanbevolen voor

Regent Seven Seas Cruises - ober met champagne voor de klanten

Het schip, de bemanning, het eten en de excursies waren uitstekend! De conciërge Suite heel luxueus, kan bijna niet wachten tot de volgende cruise eraan komt

Ultiem Cruisen en onbezorgd genieten

Met regent seven seas cruisen is ultiem cruisen. Kwaliteit en service staan heel hoog in het vaandel. De meeste excursies zijn inclusief maar wij raden zeker aan deze op voorhand te reserveren. De ultra luxueuze schepen kunnen veelal in of nabij de stad aanleggen. Aan boord is bijna alles inbegrepen en als u een Conciërge suite of hoger reserveert ontvangt u ook nog eens een overnachting in een luxe 5 sterren hotel inclusief het ontbijt voorafgaand aan de cruise.

Top 3 vaargebieden Regent Seven Seas Cruises.

Alle vaargebieden Regent Seven Seas Cruises.

Alaska, Canada & Oostkust USA, Azië & Oceanië, Canarische Eilanden, Caraïben, Middellandse Zee, Noord- & West-Europa, Wereldwijd, en Zuid-Amerika & Panamakanaal

Superieure service met oog voor perfectie en zalig culinair genieten

Aan boord is zowat alles inbegrepen, eigenlijk zijn in de cruiseprijs enkel de spa behandelingen niet inbegrepen en specifieke speciale excursies zoals Regent Choice Shore excursions en Gourmet Explorer Tours. Per cruise kan gekozen worden uit telkens meer dan 40 excursies, keuze genoeg dus. Regent seven seas meert aan in de meest romantische en speciale havens ter wereld en dan denken we aan bijvoorbeeld Manaus in de amazone! Met een crew/gast verhouding van 1:1,36 is de service aan ook perfect te noemen. Op culinair vlak heeft Regent veel te bieden, geniet van culinaire hoogstandjes in één  van deze restaurants
  • Compass Rose (Europese keuken)
  • Prime 7 (steakhouse)
  • Chartreuse (klassiek Frans restaurant)
  • Pacific Rim (Aziatisch)
  • La Veranda ( all- Fresco en in de avond al la carte)
  • Pool Grill (voor een snelle hap)

Vlaggenschip Seven Seas Splendor

Met de bouw van Seven Seven Splendor bouwt de rederij voort op de elegantie van de al bestaande schepen met geweldige designs en kenmerkende upgrades die reizigers zowel gaan fascineren als de verwachtingen overtreffen.

Aan boord zijn heel veel ruime suite, de grootste suite (Regent Suite) is maar liefst 413m²!

Het schip kan 750 gasten verwelkomen. de 2 hoofdrestaurants aan boord zullen dezelfde zijn als bij zusterschip Regent Explorer (Compass Rose & LA veranda/Sette Mari)

Daarnaast zullen er nog een aantal specialiteiten restaurants zijn die gratis worden aangeboden, evenals Wifi, dranken, excursies, en hotelverblijf (vanaf Conciërge Suite).

schip in de kijker

65 nieuwe excursies voor de Middellandse zee

Regent seven seas heeft nu 65 nieuwe excursies voor haar cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa (2020) Alle excursies zijn uiteraard weer van zeer hoge kwaliteit zoals we de rederij kennen. De rederij werkt samen met dé beste lokale touroperators en bieden onder andere helikoptervluchten aan in Monaco, kooklessen bij echte meesterkoks en excursies naar de beste wijngaarden van Italië. Verder lanceert deze luxe rederij in 2021 ” Wonders of the world” waarbij ze haar gasten onderdompelt in de meest exotische bestemmingen. Cruises van 6 tot 23 nachten brengen u naar de vele Unesco Werelderfgoedsites, inclusief overnachtingen in Australië, paaseiland, Jerusalem en Istanbul om er maar een paar te noemen.  

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.