Azië & Oceanië

Cruise Australie - koala beer

Vaarroutes Azië & Oceanië in de kijker

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Nadia van cruisemarkt

Tips&tricks vaargebied Azië & Oceanië

Cruise naar Azië & Oceanië

Een cruise naar Azië, het continent van de contrasten, garandeert u een onweerstaanbare cocktail van vreemde culturen en gewoonten, een kleurrijke geschiedenis, prachtige landschappen en bruisende steden.  Bezoek landen zoals China, Maleisië of Indonesië en wereldsteden zoals Singapore of Kuala Lumpur.
Charme, sensualiteit, natuur en fantastische avonturen zullen u verrassen tijdens deze ontdekking van een nieuwe wereld.  Verleng je cruise met een paar nachten Singapore of Hong Kong. Ga je richting Vietnam zorg er dan zeker voor dat Ha long Baai ( Ha Long Bay) in de vaarroute zit. Deze baai is erg mooi om door te varen en je kan er prachtige foto’s maken.

Azië en Australië, het perfecte huwelijk

Cruises richting Azië zijn zeer goed te combineren met cruises richting Australië, de fascinerende fauna en flora, de rijke cultuur van de Aboriginals en de Maori’s en de bruisende steden zijn enkele van de voornaamste kenmerken van deze zeer afwisselende bestemmingen.  Nieuw-Zeeland is ook een heel erg leuke bestemming om aan boord van uw favoriete schip te ontdekken.  De meeste rederijen die cruises naar Australië aanbieden beginnen of eindigen vaak in Auckland, Sydney en Melbourn.

Ook nog een mooi afvaart is beginnen in Hawaii  om daarna richting Frans-Polynesië en Nieuw-zeeland te varen. Eindigen doet het schip dan in Sydney.

Een perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid, moderne  cultuur en één van de meest vriendelijke bevolkingen van de wereld, wachten om door u te worden ontdekt. Stap aan boord voor een onvergetelijke ervaring “Down Under” !

Japan het land van contrasten

Japan is gewoonweg fascinerend. Nergens ter wereld zijn zoveel contrasten te zien als in Japan. Er zijn tempels, hypermoderne steden , veel technologie en anderzijds de eeuwenoude cultuur, tradities en ambachten. Ga op cruise bij het begin van de lente. Dan staan de kersenbomen in bloei en is het land gehuld in een deken van roze bloesem. De mooiste bloesems kan je vinden in Tokyo, Kyoto en Osaka.

Lees ook onze blog over Azie hier.

 

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.