Norwegian Cruise Line. Feel Free

logo norwegian cruise lines

Norwegian Cruise Line staat voor vrijheid, lekker doen wat je wilt, wanneer je dit wilt. De rederij spreekt vooral jonge mensen en gezinnen aan. Aan boord van de schepen is vooral heel erg veel te doen, geen plaats voor verveling! Norwegian Cruise Line is ook specialist op Hawaii. Met hun schip Pride of America beozek je de mooiste plaatsen in Hawaii.

Norwegian Cruise Line heeft momenteel 17 schepen waarmee ze bijna de hele wereld mee rondvaren. Het motto van de rederij is “FEEL FREE” en dus zijn er geen formelen avonden, geen vaste diner tijden.

Entertainment

Aan boord is erg veel en mooi entertaiment te zien.

 • BURN THE FLOOR: Een ballroom- en Latin-danstheatergezelschap die geselecteerd werden uit de meest prestigieuze danswedstrijden ter wereld. Deze dansgroep heeft opgetreden in meer dan 29 landen en meer dan 300 steden. Zij geven het beste van zichtzelf aan boord van Norwegian Breakaway, Norwegian Getaway & Norwegian Epic.
 • CIRQUE DREAMS: Maak je klaar om een uniek diner ervaring te beleven! Onder het genot van een culinair diner genieten gasten van Acrobaten, muzikanten en luchtacrobatie. Deze show is een “must see” spektakel voor het ganse gezin. Aan boord van Norwegian Getaway & Norwegian Epic.
 • LEGENDS IN CONCERT: deze tribute show brengt ’s werelds grootste imitators van wereld sterren zoals Michael Jackson, Lady Gaga, Adele & Tina Turner aan boord van Norwegian Pearl. Elke performer is een perfectionist, en elk optreden is een show-stopper.

Eten & drinken

Aan boord van alle schepen zijn genoeg restaurants en bars om iedereen gelukkig te houden. Met een gevarieerd aanbod en een dagelijks wisselend menu is er voor elk wat wils. In het buffetrestaurant kan je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Verschillende pasta’s, omeletten, wafels, softijs en nog veel meer.

Bij Norwegian Cruise Line is geen vaste diner seating.

Hutten en Suites

Er is keuze uit verschillende soorten hutten, vanaf binnenhutten tot heuse suites. Norwegian Cruise Lines pakt ook uit met “The Heaven” een exclusieve enclave met meest luxueuze, goed ingerichte en ruime accommodaties. Niet alleen heeft u toegang tot alles wat het schip te bieden heeft, u geniet ook van de persoonlijke service van een conciërge en 24-uurs butler gedurende uw hele verblijf. “The Heaven” is een schip in een schip concept.

Vaargebied

Norwegian Cruise Line vaart bijna over de ganse wereld. De Middellandse zee, Zuid Amerika en Azie doen het heel erg goed. Maar ook voor Noord Europa zit je bij rederij goed.

 

Aanbevolen voor

Norwegian Cruise Line -Race track

Bij Norwegian creëer je je eigen avontuur; veel gelachen, gedanst en aan prachtige excursies deelgenomen. De diner show was heerlijk

Free at sea - net zo uniek als de cruiser

Met het unieke “Free at sea programma, kan je cruise volledig op maat ontworpen worden. voor slechts €99 extra op een 7-daagse cruise kan je kiezen uit 2 gratis pakketten.
 • Gastronomische ervaringen (3 x genieten per 7-daagse cruise)
 • Uitgebreid drankenpakket
 • Wifi (250 minuten per hut)
 • Elke dag een excursie krediet($50 per dag per hut)
 • Free at sea voor families (3de en 4de persoon in de hut betalen enkel de haventaksen)
Een langere of korte cruise? dan betaald u volgende tarieven voor “Free at Sea”
 • 1-6 dagen €49 per persoon
 • 10-13 dagen €149 per persoon
 • 14-17 dagen €199 per persoon
 • 18+ dagen €249 per persoon
Reserveren voor The heaven of in een Suite
 • U ontvangt alle 5 de voordelen

Top 3 vaargebieden Norwegian Cruise Line. Feel Free

Alle vaargebieden Norwegian Cruise Line. Feel Free

Norwegian Bliss; nog meer mogelijkheden

Aan boord van Norwegian Bliss het zusterschip van Norwegian Escape met maar liefst 27 verschillende dinermogelijkheden, heel veel entertainment, een echte kartbaan, lasergamen in openlucht, een aquapark over 2 verdiepingen, en nog veel meer is er geen tijd voor verveling. Karten & lasergamen aan boord van een schip is echt een uniek concept. Wie graag geniet van prachtige uitzichten moet zich zeker begeven naar de observatielounge met grote ramen van vloer tot plafond. Voor de kleintjes aan boord is er een eigen zwembad met speeltoestellen en een enorme indoor speel ruimte. Ook kunnen zij naar de Splash Academy dat activiteiten aanbiedt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De oudere kinderen kunnen zich vermaken in hun eigen stek de “Entourage”      
auqua park NCL cruiseline - Epic

Vlaggenschip Norwegian Encore

Herhaal perfecte momenten aan boord van het nieuwste schip Norwegian Encore. Verdwaal in het VR wonderland, race op de kartbaan, geniet van de vele culinaire eetgelegenheden aan boord, pik een broadway show mee, of beproef uw geluk in het casino. Encore zal de Oostelijke Caraïben aandoen en Bermuda Cruises.

schip in de kijker

Eigen cruiseterminal in Miami, en inzet voor het milieu

Norwegian heeft nu ook haar eigen terminal in Miami, een heel erg modern gebouw van 15.500 m². Er zullen gelijktijdig 2 schepen kunnen aanmeren. De rederij draagt draagt zorg voor het milieu ook hoog in het vaandel en bant alle plastic wegwerpflessen aan boord van haar schepen.   Bijna 6 miljoen plastic flessen per jaar, zullen vervangen worden door karton en plantaardige kunststof wat 100% recycleerbaar is en voor 82% afkomstig is uit hernieuwbare en verantwoorde bronnen.

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

 • Op de hoogte blijven van promoties?
 • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.