Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line staat voor vrijheid, lekker doen wat je wilt, wanneer je dit wilt. De rederij spreekt vooral jonge mensen en gezinnen aan. Aan boord van de schepen is vooral heel erg veel te doen, geen plaats voor verveling!

De rederij heeft voorlopig 17 schepen waarmee ze bijna de hele wereld mee rondvaren. Het motto van de rederij is “FEEL FREE” en dus zijn er geen formelen avonden, geen vaste diner tijden.

Je bent hier letterlijk vrij om de tijd van je leven te beleven met het gezin, als koppel of alleen, want Norwegian Cruise Line denkt ook aan de mensen die single op cruise gaan. Zo bieden zij hele mooie studio’s aan speciaal voor de mensen die single op cruise gaan.

Aanbevolen voor

 • kindvriendelijk
 • Geen vaste diner seating
 • Betaalbare 1-persoonshutten

Bij Norwegian creëer je je eigen avontuur; veel gelachen, gedanst en aan prachtige excursies deelgenomen. De diner show was heerlijk

Free at sea - net zo uniek als de cruiser

Met het unieke “Free at sea programma, kan je cruise volledig op maat ontworpen worden. voor slechts €99 extra op een 7-daagse cruise kan je kiezen uit 2 gratis pakketten.
 • Gastronomische ervaringen (3 x genieten per 7-daagse cruise)
 • Uitgebreid drankenpakket
 • Wifi (250 minuten per hut)
 • Elke dag een excursie krediet($50 per dag per hut)
 • Free at sea voor families (3de en 4de persoon in de hut betalen enkel de haventaksen)
Een langere of korte cruise? dan betaald u volgende tarieven voor “Free at Sea”
 • 1-6 dagen €49 per persoon
 • 10-13 dagen €149 per persoon
 • 14-17 dagen €199 per persoon
 • 18+ dagen €249 per persoon
Reserveren voor The heaven of in een Suite
 • U ontvangt alle 5 de voordelen

Top 3 vaargebieden Norwegian Cruise Line

Alle vaargebieden Norwegian Cruise Line

Norwegian Bliss; nog meer mogelijkheden

Aan boord van Norwegian Bliss het zusterschip van Norwegian Escape met maar liefst 27 verschillende dinermogelijkheden, heel veel entertainment, een echte kartbaan, lasergamen in openlucht, een aquapark over 2 verdiepingen, en nog veel meer is er geen tijd voor verveling.

Karten & lasergamen aan boord van een schip is echt een uniek concept. Wie graag geniet van prachtige uitzichten moet zich zeker begeven naar de observatielounge met grote ramen van vloer tot plafond.

Voor de kleintjes aan boord is er een eigen zwembad met speeltoestellen en een enorme indoor speel ruimte. Ook kunnen zij naar de Splash Academy dat activiteiten aanbiedt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De oudere kinderen kunnen zich vermaken in hun eigen stek de “Entourage”      

Vlaggenschip Norwegian Encore

Herhaal perfecte momenten aan boord van het nieuwste schip Norwegian Encore. Verdwaal in het VR wonderland, race op de kartbaan, geniet van de vele culinaire eetgelegenheden aan boord, pik een broadway show mee, of beproef uw geluk in het casino. Encore zal de Oostelijke Caraïben aandoen en Bermuda Cruises.

schip in de kijker

Eigen cruiseterminal in Miami, en inzet voor het milieu

Norwegian heeft nu ook haar eigen terminal in Miami, een heel erg modern gebouw van 15.500 m². Er zullen gelijktijdig 2 schepen kunnen aanmeren.

De rederij draagt draagt zorg voor het milieu ook hoog in het vaandel en bant alle plastic wegwerpflessen aan boord van haar schepen.

Bijna 6 miljoen plastic flessen per jaar, zullen vervangen worden door karton en plantaardige kunststof wat 100% recycleerbaar is en voor 82% afkomstig is uit hernieuwbare en verantwoorde bronnen.

Reisaanvraag

Norwegian Cruise Line