Middellandse Zee

  • Voordelig vliegen naar Barcelona
  • Vlotte verbinding naar Marseille
  • Combineer met een citytrip Rome

Vaarroutes Middellandse Zee in de kijker

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  • Max. 2 keer per maand
  • Exclusieve tips en promo’s

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Tips&tricks vaargebied Middellandse Zee

Voordelig vliegen naar Barcelona

Barcelona is beslist een aanrader. Vliegtickets zijn meestal niet duur en je bent meteen op een bijzonder interessante bestemming. Verken deze fascinerende stad aan de Middellandse Zee tijdens een korte citytrip vooraf. Zo start je vakantie nog voor je op cruise vertrekt.

Vlotte verbinding naar Marseille

Liever niet met het vliegtuig? Dan is Marseille misschien iets voor jou. Je kan er ook makkelijk met de auto of de TGV geraken. Zeker als je met je gezin op cruise wil, een overweging die vele klanten maken. Ook Genua kan een oplossing zijn als u niet graag vliegt.

Combineer met een citytrip Rome

Een vertrek vanuit Rome voor je cruise richting Middellandse Zee is ook een aanrader. Verblijf nog een nacht of twee in deze geweldige stad vooraleer je aan boord gaat in Civitavecchia.

Hou er rekening mee dat de haven van Civitavecchia zeker één uur rijden is, je kan ook natuurlijk vanuit Rome de trein nemen (de goedkope oplossing). Vanaf het treinstation in Civitavecchia moet u ook rekening houden dat het nog een kleine kilometer wandelen is over kobbelstenen (niet altijd ideaal met bagage).

Ook vertrek vanaf Monaco of Nice kan een leuke optie zijn als u niet ver wenst te vliegen.

Liever naar de Griekse zon?

Ook de Griekse eilanden zijn erg geliefd voor een Middellandse Zee cruise. In Santorini, Olba, Mykonos, Rhodos ben je altijd zeker van de Griekse zon. Combineer een cruise Griekse eilanden met de vele eilanden bij Kroatië. Beslist een aanrader. Je proeft er misschien nog het meest de grote aantrekkingskracht van de Middellandse Zee: mooie natuur, authentieke cultuur en lekker eten.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.