Canarische Eilanden

  • Zonzekere bestemming
  • Niet lang vliegen
  • Een veelzijdige bestemming

Vaarroutes Canarische Eilanden in de kijker

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  • Max. 2 keer per maand
  • Exclusieve tips en promo’s

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Tips&tricks vaargebied Canarische Eilanden

De Canarische eilanden : een archipel van unieke eilanden.

De Canarische eilanden zijn niet voor niks zeer gegeerd bij de Cruisereizigers.

Dank zij de lava die zoals geweten is voor vruchtbare grond zorgt, heb je op alle Canarische eilanden een mix van fabelachtige landschappen. Stranden, woestijnen, bergen en immense wouden. Heel het jaar door heb je er trouwens een prachtig klimaat. de ideale Cruise vakantiebestemming.

La Palma het “Groene Paradijs”  is één van de meest bergachtige streken ter wereld. Prachtige subtropische bossen en wouden en lava velden met roodbruine rotsformaties. Het is de ideale plaats voor de wandelaar en natuurliefhebber die niet voor massatoerisme kiest.

Gomera, is ideaal om te wandelen. Nationaal Park Garajonay is een bezoek waard. Het herbergt tal van dieren en planten en is één van de oudste natuurlijke parken ter wereld.

Lanzarote  ademt spektakel uit. Dit eiland ontving de prestigieuze prijs “Biosphere Reserve” van Unesco  en is beschermd gebied. In Lanzarote vind je mede dank zij de vruchtbare lava-ondergrond ook veel wijnteelt.

Tenerife is mondainer. Geniet er van de Spaanse invloeden en maak een uitstap naar de Piramides van Guimar en los Gigantes met haar kliffen van wel 600 meter hoog.

Las Palmas op het eiland Gran Canaria is een kosmopolitische stad aan zee.  Zijn 3 kilometer lange strand is een bijzondere troef voor de toeristen. Vele cruiseschepen komen hier ook aan. Bezoek er de historische gebouwen en oude wijk Vegueta die ook op de lijst van Unesco Werelderfgoed staat en treedt binnen in de indrukwekkende Catedral de Santa Anna.

De mooiste stranden van de Canarische eilanden zijn te vinden op Fuerteventura. Ongerepte kustlijnen met smaragdgroene wateren en wit zand. Tevens een plek waar je een scala aan activiteiten kunt doen : duiken, snorkelen, golfen, fietsen, wandelen, walvissen spotten, karten, kitesurfen, paardrijden, quads, trektochten, enz.

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.