Canarische Eilanden

Cruise Bestemmingen

Vaarroutes Canarische Eilanden in de kijker

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Nadia van cruisemarkt

Tips&tricks vaargebied Canarische Eilanden

Cruise Canarische eilanden: een archipel van unieke eilanden.

Een cruise richting Canarische eilanden zijn niet voor niks zeer gegeerd bij de Cruisereizigers.

Dankzij de lava die zoals geweten is voor vruchtbare grond zorgt, heb je op alle Canarische eilanden een mix van fabelachtige landschappen. Stranden, woestijnen, bergen en immense wouden domineren. Wie van zon houd moet in de Canarische eilanden zijn, want het hele jaar door heb je er trouwens een prachtig klimaat. de ideale Cruise bestemming.

La Palma

Tijdens je cruise Canarische eilanden beozek je waarschijnlijk ook La Palma het “Groene Paradijs”  is één van de meest bergachtige streken ter wereld. Je vindt er prachtige subtropische bossen en wouden en lava velden met roodbruine rotsformaties. Het is dan ook de ideale plaats voor de wandelaar en natuurliefhebber die niet voor massatoerisme kiest.

Gomera

Gomera is dan weer perfect om te wandelen. Nationaal Park Garajonay is zeker een bezoek waard. Het park herbergt tal van dieren en planten en is namelijk één van de oudste natuurlijke parken ter wereld.

Lanzarote

Lanzarote ademt spektakel uit. Dit eiland ontving de prestigieuze prijs “Biosphere Reserve” van Unesco  en is beschermd gebied. In Lanzarote vind je mede dank zij de vruchtbare lava-ondergrond ook veel wijnteelt.

Tenerife

Tenerife is mondainer. Geniet er van de Spaanse invloeden en maak een uitstap naar de Piramides van Guimar en los Gigantes met haar kliffen van wel 600 meter hoog.

Las Palmas

Las Palmas gelegen op het eiland Gran Canaria is een kosmopolitische stad aan zee.  Zijn 3 kilometer lange strand is een bijzondere troef voor de toeristen. Vele cruiseschepen komen hier ook aan. Bezoek er de historische gebouwen en oude wijk Vegueta die ook op de lijst van Unesco Werelderfgoed staat en treedt binnen in de indrukwekkende Catedral de Santa Anna.

Fuerteventura

De mooiste stranden van de Canarische eilanden zijn te vinden op Fuerteventura. Ongerepte kustlijnen met smaragdgroene wateren en wit zand. Tevens een plek waar je een scala aan activiteiten kunt doen : duiken, snorkelen, golfen, fietsen, wandelen, walvissen spotten, karten, kitesurfen, paardrijden, quads, trektochten, enz.

Eén van de rederijen die het zeer goed doen op de Canarasiche Eilanden is bijvoorbeeld Princess Cruises. Zie hier de afvaarten.

Lees onze blog over de Canarische Eilanden ook even.

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.