Contacteer ons

Ben je al een ervaren cruiser en heb je toch nog vragen in het algemeen of specifiek? Of heb je nog nooit een cruise gemaakt maar staat dit wel op je bucket list? Dan heb je waarschijnlijk heel veel vragen! Bij Cruisemarkt nodigen we je uit om contact met ons op te nemen, en we zullen deze vragen graag beantwoorden. Uiteraard volledig vrijblijvend! Het is voor ons van het grootste belang dat iedereen op het juiste schip een fantastische cruisevakantie kan ervaren. Afhankelijk van je wensen, noden of familiesamenstelling zorgen wij ervoor dat je bij de juiste rederij je vakantie doorbrengt.

Contacteer ons voor akantieplanning op Maat:

Ga je alleen op cruise of met je partner? Misschien is dit wel een cruise om een belangrijke gebeurtenis te vieren? Bijvoorbeeld een huwelijk, verjaardag of pensioen? Dan geven wij je graag de juiste raad.

Bij Cruisemarkt begrijpen we dat elke cruise uniek is, net zoals elke reiziger. Wij bieden een persoonlijke aanpak om ervoor te zorgen dat jouw cruise-ervaring perfect past bij jouw verwachtingen en vieringen. Ons team staat klaar om je de juiste raad te geven, aangepast aan jouw specifieke situatie.

Zeecruise, Riviercruise of Expeditiecruise?:

Twijfel je tussen een zeecruise, riviercruise of expeditiecruise? Bij Cruisemarkt begrijpen we dat de keuze overweldigend kan zijn. Een zeecruise biedt een traditionele, ontspannen ervaring, terwijl een riviercruise je meeneemt langs pittoreske oevers en charmante steden.

Als je op zoek bent naar avontuur en ongerepte natuur, is een expeditiecruise misschien de juiste keuze.

Een riviercruise of expeditiecruise kan je namelijk niet vergelijken met een traditionele zeecruise. De beleving is helemaal verschillend. Stel je voor dat je over de rivieren van Europa vaart, omgeven door schilderachtige landschappen en eeuwenoude architectuur. Of verken onontdekte bestemmingen tijdens een expeditiecruise, waar elke dag een nieuw avontuur biedt.

Wij zijn hier om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw droomvakantie.

Diversiteit aan Rederijen en Prijzen:

We bieden een uitgebreide selectie van rederijen waar we rechtstreekse contacten hebben, zodat je altijd verzekerd bent van de beste prijsgarantie. Bij Cruisemarkt begrijpen we dat elk budget anders is, en daarom bieden we cruises aan in verschillende prijsklassen. Voor iedereen is er een geschikte cruise te vinden.

Onze website bevat tevens een sectie met reviews van onze klanten, waardoor je inzicht krijgt in de ervaringen van andere cruiseliefhebbers. Ontdek wat onze groot aantal terugkerende klanten te zeggen heeft en laat je inspireren door hun verhalen.

Bedrijfsevents op Zee: Cruise-Opties voor Bedrijven

Ben je CEO van een bedrijf en wil je graag je beste personeel verwennen? Ook dan ben je bij Cruisemarkt aan het juiste adres. Aan boord van de meeste cruiseschepen zijn conferentiezalen beschikbaar. Deze zijn voorzien van alle technologische snufjes om je bedrijf extra in de kijker te zetten tijdens de cruise. Of wat dacht je ervan om een heel schip te charteren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Contacteer ons vrijblijvend en je zult versteld staan dat een cruise voor je bedrijfsevent niet alleen inspirerend en leuk kan zijn, maar ook prijsvriendelijk is ten opzichte van landreizen.

Afspraak op Maat:

Zin gekregen om een cruise te maken? Contacteer ons dan gerust. Onze klanten zijn belangrijk en we begrijpen dat iedereen een drukke agenda heeft. Wij passen ons dan ook aan en bieden iedereen de mogelijkheid om zowel tijdens, voor, of na de kantooruren een afspraak in te plannen. Bel of mail ons en wij passen ons aan jullie voorkeuren aan. Gemakkelijk toch? Ontdek de mogelijkheden, laat je inspireren en plan samen met ons jouw droomcruise.

Cruisemarkt

Ons kantoor

Koningin Astridlaan 29, 8200 Brugge

Route op Google Maps

Openingsuren

maandag – vrijdag:
09h00 tot 18h00

zaterdag:
09h00 tot 13h00

zondag:
gesloten

Cruisemarkt
is een merk van Silverjet Belgium bvba

BE 0847.210.668

Hoe kunnen we je helpen?

Wens je een reis aan te vragen?
Dat doe je hier »

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.