Ponant

logo ponant

Deze Franse rederij biedt keuze uit twaalf prachtige jachten (waaronder 1 zeilschip). De kleinschalige rederij staat voor persoonlijke service en bezoekt vaak kleinere exclusieve havens. Alle schepen zijn vernoemd naar Franse ontdekkingsreizigers. De meeste passagiers op de Ponant-schepen zijn Frans of Engelstalig en houden van alles wat Frans is. De schepen hebben geen casino’s en de activiteiten zijn eerder gericht op educatieve lezingen. De Ponant-schepen is het best omschreven als Frans chic. De inrichting is modern en overzichtelijk. Alle schepen behalve het schip “Le Ponant” hebben een klein buitenzwembad.
De rederij werkt met uitsluitend Franse producten aan boord; zo zijn de badproducten van Hermes, de heerlijke Macarons van Ladurée, de boter van Jean-Yves Bordier en de spa-producten van Sothys.

Keuken

Ponant is trouw aan haar Franse roots en dat merk je ook aan de gerechten die geserveerd worden. Ponant gelooft sterk in duurzaam en verantwoord toerisme en haalt steeds dagverse ingrediënten in de havens waar het schip aanlegt. Alles wordt dagvers aan boord klaargemaakt. Brood, stokbrood, sandwiches en ontbijt koeken worden aan boord vers gemaakt.

Ponant App

Download na het boeken van uw cruise de PONANT-app in de Apple Store of Google Play. Deze ondersteunt u tijdens uw reis. Dankzij deze app kan je voor je vertrekt op cruise al veel nuttige informatie ontvangen en kan u ook al de aangeboden excursies reserveren. Tijdens de cruise ben je dankzij de App steeds op de hoogte van wat er gepland staat aan boord van uw cruiseschip. Verder kan je ook via de App massages bestellen in de spa aan boord, excursies boeken en nog veel meer.

Vroeg boeken = meer voordelen

Hoe eerder je een Ponant Cruise reserveert hoe meer financiële voordelen je mag verwachten. Vroegboekers kunnen directe kortingen ontvangen van wel 30%. Bij Ponant worden klanten  beloond voor het aanbrengen van nieuwe cruisers. zowel de doorverwijzer als de nieuwe cruiser ontvangen elk een boordtegoed van €500 op een volgende afvaart.

Aanbevolen voor

Ponant koppel aan het praten in de lounge

Het grote verschil in cruisen komt niet door de schepen, maar door de mensen die je erop ontmoet.

Thema cruises en Expeditie Cruises

De rederij biedt heel wat thema cruises aan, waaronder
  • Wijn cruises
  • Muzikale cruises
  • Gastronomische cruises
  • Golf cruises
  • Duik cruises ..
Wie een thema cruise reserveert geniet van een aantal thema gerelateerde excursies (al dan niet inbegrepen in de prijs). Een mooi voorbeeld hiervan is een gastronomische cruise waar klanten worden meegenomen naar Chateau Latour, en genieten; van een rondleiding op de domein, gevolgd door een gala diner in de kelders van dit Chateau. Deze excursie was inbegrepen in de cruiseprijs.   Ponant gaat met haar expeditie cruises naar alle uithoeken van de wereld, ver weg van het massa toerisme, en lokale aanbieders. Expeditie excursies worden gedaan in kleine groepjes, de zodiacs hebben een capaciteit van 12 personen, deze worden echter gelimiteerd van 8 tot maximum 10 personen.

Top 3 vaargebieden Ponant

Alle vaargebieden Ponant

Alaska, Canada & Oostkust USA, Antarctica & Arctische Gebieden, Azië & Oceanië, Canarische Eilanden, Caraïben, Emiraten & Midden-Oosten, Middellandse Zee, Noord- & West-Europa, Wereldwijd, en Zuid-Amerika & Panamakanaal

All-inclusief - Referral programma - vroeg boeken = meer korting

Bij Ponant wordt iedereen beloont die de rederij aanbeveelt bij vrienden en familie. Een korting van maar liefst €500 / kajuit zowel voor de referee als de referrer. Inbegrepen tijdens uw cruise
  • Een grote selectie cocktails , aperitieven, digestieven, warme en koude dranken , frisdranken, champagne.
  • Fooien
  • aangepaste wijnen tijdens de maaltijden
Wie vroeg boekt, doet het meeste voordeel namelijk 30%korting , deze neemt stelselmatig af tot 5% korting.

Vlaggenschip Le Dumont-d'Urville

Le Dumont -d’Urville is het zusje van Le Champlain, Le Lapérouse en Le Bougainville, ze behoren allen tot de Explorers-Klasse.
Aan boord kunnen 184 passagiers die genieten van hutten en suites met balkon. Het ship is heel erg milieuvriendelijk gebouwd,aan dek kan je genieten van een overloopzwembad,of je kan in de uitbreidbare marina kayaken, snorkelen en andere watersporten beoefenen.

schip in de kijker

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.