Cruise bestemmingen

Alaska-Denali nationaal park - cruise bestemming

Cruisen is een van de beste manieren om meerdere cruise bestemmingen op één reis te verkennen, om nog maar te zwijgen van het ongelooflijke uitzicht op de oceaan. Neem deel aan de vele excursies die ze aanbieden aan boord van jouw cruiseschip en dompel jezelf onder in de cultuur van de bestemming.

Cruisen is de enige vakantie waar je slechts één keer hoeft uit te pakken en toch verschillende steden kan ontdekken. Je gaat letterlijk op de ene bestemming slapen en wordt wakker op een andere! Wie houdt daar niet van?!

Voor elk type klant is er een gepaste rederij en uiteraard een cruise bestemming. Let je op je budget, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor MSC of Costa cruises. Deze komen regelmatig met leuke promoties op de markt. Ze zijn bovendien ook zeer kindvriendelijk en familiegericht. Wie houdt van luxe en kleine schepen, kan kiezen voor SeabournPonant en Seadream. Voor de ontdekkingsreiziger raden wij zeker Hapag Lloyd aan. De rederij bij uitstek voor de Galapagos eilanden is zeker Celebrity cruises.

Droom even weg bij alle prachtige cruise bestemmingen uit ons aanbod. Door op de afbeeldingen hieronder te klikken, reis je samen met ons door de verschillende vaargebieden.

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Nadia van cruisemarkt

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.