Azamara

Azamara Cruises -Logo-Cruisemarkt

De rederij richt zich met haar quasi all-inclusieve boetiek schepen op de kritische reiziger die op zoek is naar exotische bestemmingen en fascinerende steden. De schepen zijn kleinschalig en garanderen een persoonlijke cruise-ervaring weg van de massa.

Aanbevolen voor

  • Knusse kleine schepen
  • Quasi all-inclusief
  • Lang verblijven in de havens

Inschepen aan boord van Azamara cruises is zoals thuis komen, een fijn gevoel...

‘Stay Longer, Experience More’

Late vertrekken en overnachtingen aan de kade haalt Azamara Club Cruises het beste uit elke bestemming die haar elegante schepen aanlopen.

Wie de bestemmingen nóg grondiger wil bezoeken, kan vóór of ná de cruise in sommige gevallen een meerdaags landpakket toevoegen.De rederij speelt met haar vaarschema’s ook in op grote evenementen en lanceerde de ‘Country-Intensive Voyages’ waarbij het schip bijna alle aanloophavens in een bepaald land of regio zal bezoeken.

Top 3 vaargebieden Azamara

Alle vaargebieden Azamara

Alaska, Canada & Oostkust USA, Azië & Oceanië, Caraïben, Emiraten & Midden-Oosten, Middellandse Zee, Noord- & West-Europa, Wereldwijd, en Zuid-Amerika & Panamakanaal

Heel veel inbegrepen en AzAmazing events

Aan boord van deze luxe schepen geldt een quasi All Inclusive formule. Inbegrepen zijn:
  • Fooien
  • Alcoholische dranken, bieren, boetiekwijnen, frisdranken, specialiteitenkoffies…
  • In de meeste havens is een gratis shuttle bus voorzien.
  • AzAmazing event.
AzAmazing Events, wordt gratis aangeboden op cruises vanaf 7 dagen (inschrijven is noodzakelijk) Tijdens een AzAmazing event mag u zich verwachten aan een dag/avond vol verassingen. Op het programma staan onder meer concerten, bezoeken aan wijnhuizen en kastelen, balletavonden, opera en nog veel meer.

Vlaggenschip Azamara Pursuit

Azamara Pursuit, zet de traditie van bestemmingsspecialist verder. Zij zal nog langer in de havens blijven liggen om haar gasten echt de tijd te geven de prachtige plekken te ervaren.

Aan boord is het genieten van de intimiteit van dit kleinschalige schip met slechts 690-passagiers.

De eetgelegenheden zijn fantastisch. Discoveries geeft een heerlijke draai aan klassieke gerechten, de Patio is een poolgrill gedurende de dag en een sit-down restaurant in de avond.

Prime C restaurant serveert overheerlijke biefstuk en visgerechten.

Alle hutten & suites aan boord van Azamara Pursuit hebben een moderne frisse inrichting, en luxueus beddengoed. Ook aan badjassen en slippers is gedacht.

schip in de kijker

Unieke vaarroutes

Azamara Club Cruises biedt in de zomer vaarroutes aan binnen Europa waarbij de schepen lang in de havens verblijven of zelfs overnachten, tijdens haar winterseizoen doet zij uitzonderlijke bestemmingen aan zoals Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, het Caraïbisch gebied, de Amerikaanse westkust, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten.

Voor de Winter 20/21 staat ook Zuid-Afrika op het programma.

Azamara heeft af en toe heeft af en toe echte TOP promoties voor de snelle beslissers, zeker onze promoties in de gaten houden.

Reisaanvraag

Azamara