Azamara

Azamara Cruises -Logo-Cruisemarkt

Azamara is een premium-luxe cruise rederij, gelanceerd in 2007. De schepen blijven relatief  lang liggen in de aanleghavens en veelal zelf een hele nacht. Dit geeft de klanten de kans om elke cruise bestemming goed te leren kennen. De rederij heeft momenteel drie schepen en vervoeren slechts 694 gasten, waardoor ze perfect zijn voor een elegante en intieme cruise-ervaring. Doordat de schepen kleiner zijn, hebben ze toegang tot de meer exclusieve en pittorske havens over bijna de hele wereld. De rederij garandeert een persoonlijke cruise-ervaring ver weg van de massa.

Azamara premium-luxe cruise rederij is Quasi All Inclusive

Aan boord van een Azamara cruise zal je merken dat heel veel inclusief is. Zo zijn premium acholische dranken, frisdranken, mousserende wijn, speciale koffies en fruitsappen inbegrepen in de cruise prijs. Ook een selectie van witten en rode wijnen zijn inbegrepen in de cruise prijs. Verder biedt de rederij in de meeste havens en voor zover dit mogelijk is gratis schuttle bussen aan. De service charges of fooien zijn ook inbegrepen.

Excursies die aangeboden worden bij Azamara zijn allen van hoogwaardige kwaliteit en de groepen worden ook bewust klein gehouden. Daarbovenop trakteert Azamara één keer per cruise al hun klanten op een exclusief AzAmazing event. Hoe  dit event eruit ziet hangt vooral af van de haven waar het schip zich op dat moment bevindt. Dit event is volledig gratis aangeboden door de rederij maar je moet wel op voorhand of aan boord reserveren.

Azamara vaart bijna de ganse wereld rond. De rederij heeft echt prachtige bestemmingen richting Afrika inclusief: Angola, Gambia, Ghana, Ivoorkust, Kenia, Madagaskar, Mauritius, Mozambique, Namibië, Zuid-Afrika, Tanzania om er maar een paar te noemen. Cruises richting Middellandse zee, Griekse eilanden, Australie, Panamakanaal of Zuid Amerika zijn slechts een paar voorbeelden van de prachtige routes die Azamara aanbiedt. Kortom Azamara premium-luxe cruise rederij is er zeker eentje om te ervaren.

Aanbevolen voor

Azamara premium luxe maatschappij - handoeken op ligstoelen bij het zwembad

Inschepen aan boord van Azamara cruises is zoals thuis komen, een fijn gevoel...

‘Stay Longer, Experience More’

Late vertrekken en overnachtingen aan de kade haalt Azamara Club Cruises het beste uit elke bestemming die haar elegante schepen aanlopen. Wie de bestemmingen nóg grondiger wil bezoeken, kan vóór of ná de cruise in sommige gevallen een meerdaags landpakket toevoegen.De rederij speelt met haar vaarschema’s ook in op grote evenementen en lanceerde de ‘Country-Intensive Voyages’ waarbij het schip bijna alle aanloophavens in een bepaald land of regio zal bezoeken.

Top 3 vaargebieden Azamara

Alle vaargebieden Azamara

Alaska, Canada & Oostkust USA, Azië & Oceanië, Caraïben, Emiraten & Midden-Oosten, Middellandse Zee, Noord- & West-Europa, Wereldwijd, en Zuid-Amerika & Panamakanaal

Heel veel inbegrepen en AzAmazing events

Aan boord van deze luxe schepen geldt een quasi All Inclusive formule. Inbegrepen zijn:
  • Fooien
  • Alcoholische dranken, bieren, boetiekwijnen, frisdranken, specialiteitenkoffies…
  • In de meeste havens is een gratis shuttle bus voorzien.
  • AzAmazing event.
AzAmazing Events, wordt gratis aangeboden op cruises vanaf 7 dagen (inschrijven is noodzakelijk) Tijdens een AzAmazing event mag u zich verwachten aan een dag/avond vol verassingen. Op het programma staan onder meer concerten, bezoeken aan wijnhuizen en kastelen, balletavonden, opera en nog veel meer.

Vlaggenschip Azamara Pursuit

Azamara Pursuit, zet de traditie van bestemmingsspecialist verder. Zij zal nog langer in de havens blijven liggen om haar gasten echt de tijd te geven de prachtige plekken te ervaren.

Aan boord is het genieten van de intimiteit van dit kleinschalige schip met slechts 690-passagiers.

De eetgelegenheden zijn fantastisch. Discoveries geeft een heerlijke draai aan klassieke gerechten, de Patio is een poolgrill gedurende de dag en een sit-down restaurant in de avond.

Prime C restaurant serveert overheerlijke biefstuk en visgerechten.

Alle hutten & suites aan boord van Azamara Pursuit hebben een moderne frisse inrichting, en luxueus beddengoed. Ook aan badjassen en slippers is gedacht.

schip in de kijker

Unieke vaarroutes

Azamara Club Cruises biedt in de zomer vaarroutes aan binnen Europa waarbij de schepen lang in de havens verblijven of zelfs overnachten, tijdens haar winterseizoen doet zij uitzonderlijke bestemmingen aan zoals Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, het Caraïbisch gebied, de Amerikaanse westkust, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Voor de Winter 20/21 staat ook Zuid-Afrika op het programma. Azamara heeft af en toe heeft af en toe echte TOP promoties voor de snelle beslissers, zeker onze promoties in de gaten houden.

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.