Bestemmingen

Cruisen is een van de beste manieren om meerdere bestemmingen op één reis te verkennen, om nog maar te zwijgen van het ongelooflijke uitzicht op de oceaan. Neem deel aan de vele excursies die aangeboden worden aan boord van uw cruiseschip en dompel jezelf onder in de cultuur van elke bestemming.

Cruisen is de enige vakantie waar je slechts één keer hoeft uit te pakken, om vele verschillende cruise bestemmingen te ontdekken. Je gaat letterlijk op de ene bestemming slapen en wordt wakker op een andere! Wie houdt daar niet van?!

Voor elk type klant is er een gepast cruise rederij. Let je op je budget, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor MSC of Costa cruises. Deze komen regelmatig met leuke promoties op de markt. Ze zijn bovendien ook zeer kindvriendelijk en familiegericht. Wie houdt van luxe en kleine schepen, kan kiezen voor Seabourn, Ponant en Seadream. Voor de ontdekkingsreiziger raden wij zeker Hapag Lloyd aan. De rederij bij uitstek voor de Galapagos eilanden is zeker Celebrity cruises.

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  • Max. 2 keer per maand
  • Exclusieve tips en promo’s

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.