Seabourn

logo seabourn

Seabourn al jaren bekroond tot één van de beste rederijen

Seabourn kiezen is kiezen voor het neusje van de zalm op het gebied van luxe-cruises. Kies je voor deze top rederij dan kies je voor pure verwennerij. De Cruises van Seabourn worden reeds vele jaren bekroond omwille van de exclusieve service en prachtige aanloophavens die zij aandoet.

Seabourn erg geliefd bij de Belgen

Seabourn is erg geliefd bij de Belgen en dat is niet moeilijk om te begrijpen. Belgen houden van culinaire hoogstandjes en lekker eten. Laat dat nu net zijn waar Seabourn zo goed in is. Onder leiding van de befaamde sterren chef Thomas Keller genieten gasten van de beste gastronomische diners.
De rederij is niet alleen gekend omwille van haar hoge culinaire niveau maar ook voor de top service, aangeboden door goed opgeleide bemanning. Met bijna 1 bemanningslid per gast krijgt iedereen die een cruise maakt aan boord van Seabourn zeer veel service.

“The Seabourn Difference”

“The Seabourn Difference” is ondertussen een echte slogan geworden, maar waarom zou je een cruise bij Sebourn reserveren? Wij sommen even de voordelen hier op.

 • Intuïtieve, gepersonaliseerde dienstverlening door medewerkers die gepassioneerd zijn in het overtreffen van de verwachtingen van de gasten.
 • Intieme schepen met een privé-clubsfeer
 •  Zeer hoge verhouding “ruimte per gast” ratio’s in de industrie + bijna 1 personeelslid voor elke gast
 • De jongste en meest moderne vloot in de industrie
 • Seabourn Moments – ontworpen om gasten te verrassen en te verwennen
 • Elke suite bevat een Personal Suite Stewardess die ervoor zorgt dat alles perfect is, van het regelen van een privé-cocktailparty tot het laten vollopen van het ligbad.

Inclusief dranken en champagne bij aankomst

Aan boord hoeft niemand de rekening te betalen voor de dranken. Fijne wijnen en hoogwaardige alcoholische en niet alcoholische dranken, evenals de fooien zijn inbegrepen in de cruiseprijs. Bij aankomst staat er een heerlijke fles koele champagne klaar, een leuk gebaar om de cruise in stijl aan te vatten. Seabourn heeft ook een samenwerking met meester-mixoloog én bekroond auteur van cocktail boeken Brian Van Flandern.

Seabourn staat al jaren in  dé Cruise bijbel “Berlitz  Guide to Cruising” als de allerbeste luxe rederij ter wereld en dat hebben ze zeker verdiend.

Aanbevolen voor

Seabourn - lunch op dek

Je hebt luxe en VIP behandelingen en dan heb je de overtreffende trap : Seabourn behandeling

Veel luxueuzer dan aan boord van Seabourn zal het niet worden.

Er leven Biljoenen mensen op deze wereld maar slechts een paar honderd leven ( tijdens de cruise) in de pérfecte wereld : de Seabourn wereld. In dit segment van Ultra luxury cruising bestaan geen hutten , enkel suites met raam en meestal met balkon. Haute Cuisine is er in overvloed, een riante spa, spectaculaire zwembaden, chique bars en lounges, prachtige excursies, en van champagne en kaviaar kan je genieten waar en wanneer je ook maar wilt. De bediening is bijna 1/1 dus onnodig te vermelden dat gasten aan boord zich werkelijk in de zevende hemel wanen. De schepen zijn intiem en hebben maximum 600 gasten aan boord wat ervoor zorgt dat deze rederij exclusievere cruiseroutes kan aanbieden met kleine en pittoreske havens, weg van de grote cruiseschepen en massatoerisme. Seabourn heeft een zeer groot  en loyaal repeaters clientèle, nogal logisch en te verwachten voor een rederij die er echt alles aan doet haar gasten te behandelen als royalty.
Signature Suite Seabourn

Top 3 vaargebieden Seabourn

Alle vaargebieden Seabourn

Alaska, Canada & Oostkust USA, Antarctica & Arctische Gebieden, Azië & Oceanië, Canarische Eilanden, Caraïben, Emiraten & Midden-Oosten, Middellandse Zee, Noord- & West-Europa, Wereldwijd, en Zuid-Amerika & Panamakanaal

all-inclusief

aan boord van deze luxe rederij genieten gasten van een all-inclusief concept inbegrepen zijn:
 • hoogwaardige alcoholische en niet alcoholische dranken
 • Champagne en kaviaar
 • Minibar in de suite gevuld met de favoriete dranken van de klant
 • fooien zijn niet verplicht en niet verwacht
 • specialiteiten restaurants ( reserveren is wel noodzakelijk)
 • aan boord van het expeditieschip zijn sommige excursies inclusief
 • shuttle bussen in havens waar mogelijk
Seabourn Cocktails

Vlaggenschip Seabourn Venture

Het eerste expeditieschip van Seabourn Venture met 132 luxe suites, 2 ultra luxueuze onderzeeërs en 24 zodiacs zal haar gasten meenemen op de mooiste expeditiecruises zoals Antarctica. Elke onderzeeër kan tot 300 meter diep kan gaan.

Aan boord van de onderzeeër is het vertoeven in alle luxe die we van Seabourn gewoon zijn, lederen stoelen, airconditioning, een Bluetooth-stereosysteem en champagne ontbreken niet.

Dankzij de grote raampartijen hebben de passagiers 180 graden zicht op riffen, wrakken en zeedieren. Voor wie toch liever “boven” water geniet van al het moois wat moeder natuur te bieden heeft kan zich uiteraard inschrijven voor andere prachtige excursies die Seabourn aanbied.

schip in de kijker

seabourn werk enkel met de beste samen

Seabourn is de rederij die de meeste celebrities weet aan zicht te binden en dit alles om hun gasten echt een ervaring aan te bieden die alles overstijgt. Zo werkt de rederij samen met :
 • 3-sterren kok Thomas Keller
 • De wereld beroemde ontwerper Adam Tihany
 • Mixoloog Brian van Flandern
 • Welness dokter Andrew Weil
 • Componist Sir Tim Rice
 • Partnerschap met Unesco
Adam Tihany- Seabourn

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

 • Op de hoogte blijven van promoties?
 • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.