Verenigde Arabische Emiraten

Cruise Bestemmingen

Vaarroutes Verenigde Arabische Emiraten in de kijker

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Nadia van cruisemarkt

Tips&tricks vaargebied Verenigde Arabische Emiraten

Cruise Verenigde Arabische Emiraten: altijd zon!

Op zoek naar een winterzon cruise? Een geweldig alternatief voor de Caraïben of de Canarische Eilanden is een cruise Verenigde Arabische Emiraten

Het beste moment is tijdens onze winter, dan zijn de temperaturen er heel aangenaam. Vanuit Brussel vertrekken dagelijks rechtstreekse vluchten naar de emiraten.

Dubai

Dubai staat vooral bekend om zijn luxe, overdaad en wolkenkrabbers. Bewonder de kunstmatig aangelegde Palmeilanden en de Burj Khalifa, met meer dan 800 meter het hoogste gebouw ter wereld.

Ook niet te missen tijdens je cruise is het enige 7 sterren hotel ter wereld de “Burj al Arab” , gelukkig hoef je geen kamer te reserveren om het hotel te bezichtigen, er zijn ook excursies mogelijk naar dit prachtige hotel!

Wie graag een beetje adrenaline door zijn aderen wilt voelen, moet zich zeker eens wagen aan een jeepsafari-tocht door de woestijn.
Wie met kinderen op cruise gaat, kan overwegen om een dagje naar één van de verschillende waterparken te gaan dat Dubai rijk is. Gegarandeerd plezier voor de ganse familie!

Abu Dhabi

Abu Dhabi is de grootste staat van de zeven emiraten. Het is altijd even wennen aan de verlokkingen van dit emiraat, zoals de opvallende rustige stranden en golfbanen van wereldklasse waar je ongestoord kan golfen. Moskeeën zijn in het stadsbeeld alom aanwezig. Daarnaast worden zowel de modernste wolkenkrabbers, spiegelende glazen paleizen en winkelcentra met gevels met neo-islamitische stijlkenmerken gebouwd. Veel westerlingen staan uiteraard versteld bij het zien van deze luxueuze bouwwerken die uit het woestijnzand zijn opgetrokken.

Het Midden Oosten is natuurlijk meer dan enkel een cruise naar de Verenigde Arabische Emiraten. Ook Jordanië is een prachtig land wat veel te bieden heeft. Denk maar aan de ongeëvenaarde stad Petra, gedeeltelijk uitgehakt uit rode rotsen en prachtig verborgen in een kloof. De historie, de architectuur en het geweldig mooie landschap maken van Petra één van de meest bijzondere plekken in het Midden Oosten. Zie hier wat de beste reisperiode is per cruiseregio

MSC Cruises heeft veelal zeer mooie aanbiedingen inclusief de vluchten.

 

Petra -Jordan-Cruisemarkt
Dubai - Cruise Emiraten & Midden -Oosten I Cruisemarkt
Oman-Verenigde Emiraten-Cruisemarkt

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.