MSC Cruises

MSC Cruises is marktleider in België. MSC Cruises kunnen we ten zeerste aanbevelen voor gezinnen, maar ook als koppel of onder vrienden kan je uiteraard genieten van de vele faciliteiten.

Entertainment, shows, wellness & spa, gaming, zwembaden, glijbanen, tal van restaurants … Kortom, je vindt bij MSC Cruises alle faciliteiten van een groot luxe resort. Maar dan op zee.
MSC Cruises zet zich ook actief in voor het milieu.

Aanbevolen voor

  • Wie van veel ontspanningsfaciliteiten houdt
  • Wie graag onder de mensen is
  • Gezinnen en kinderen

Mijn dochtertje haar reactie na haar eerste bezoek aan boord van MSC Cruises : WOW mama, wat gaan de kindjes in de klas jaloers zijn als ik hen vertel hoe leuk het hier is

Ideaal voor een familievakantie vol afwisseling

Aan boord kan je genieten van fantastische faciliteiten en diensten voor kinderen, jongeren en tieners, waaronder de beste gameconsoles. Ze begeven zich ook in een wereld van ultramodern entertainment, wat een MSC-reis onvergetelijk maakt voor het hele gezin, met onder andere:

  • Vertigo, de langste waterglijbaan op zee (MSC Divina en MSC Preziosa)
  • Formule 1 autosimulator
  • 4D-bioscoop
  • Aqua Park
  • Kinder- en familiezwembaden
  • Virtual World Games Arcade
  • Minibowlen

Maar ook wal zijn de familie-excursies speciaal aangepast om de hoogtepunten van bestemmingen met je kinderen te ontdekken.

Top 3 vaargebieden MSC Cruises

Alle vaargebieden MSC Cruises

Alaska, Canada & Oostkust USA, Caraïben, Emiraten & Midden-Oosten, Middellandse Zee, Noord- & West-Europa, en Wereldwijd

MSC Yacht Club

Heb je het liever iets intiemer? Dan biedt MSC Cruises op een selectie van zijn schepen ook de MSC Yacht Club formule. Zo geniet je van de privileges die kleinere luxe rederijen bieden in combinatie met de vele ontspanningsfaciliteiten van MSC Cruises.

Geniet van de luxe van MSC Yacht Club op:

MSC Bellissima, MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia.

Binnenkort: MSC Grandiosa.

MSC Cruises - extra service Yachtclyb - schip in schip concept - Cruisemarkt

Vlaggenschip MSC Bellissima

De MSC Bellissima zit vol met bijzondere eigenschappen die de perfecte ervaring op zee kan bieden voor elk seizoen.

Aan boord kunt u genieten van uitstekende, authentieke eetgelegenheden en entertainment met prachtige panoramische uitzichten, een innovatieve lounge met zicht op zee. En een overdekte promenade, gelegen op twee dekken met een 480 m2 LED-dome en een spectaculair amusementszone verbonden met het openlucht waterpark.

Binnenkort kom ook MSC Grandioso in de vaart.

schip in de kijker

Kinderen én jongeren kunnen gratis meevaren met MSC!

Kinderen en jongeren voor hun 18 jaar die in een kajuit met twee volwassenen reizen, varen gratis mee op alle cruises in het laag- en tussenseizoen.

Kinderen jonger dan 12 jaar die met hun ouders in dezelfde kajuit logeren, varen –afhankelijk van de beschikbaarheid – altijd gratis mee.

Kajuiten met verbindingsdeur voor kinderen jonger dan 18 jaar

U reist met kinderen en u wilt een aparte kajuit voor uw kinderen? Op sommige schepen en bepaalde reizen biedt MSC Cruises – afhankelijk van de beschikbaarheid – familie-accommodatie in naast elkaar liggende kajuiten, met tussendeur die als verbinding dient tussen de twee ruimtes.

Ook voor eenoudergezinnen is een MSC-cruise een perfecte keuze. (1 volwassene + max. 3 kinderen)

Samen reizen is een goed idee. De volwassene betaalt de regulier gepubliceerde tarieven van de brochure, terwijl het eerste kind onder de 18 jaar slechts 60% van het volwassentarief betaalt plus havengelden. De overige kinderen (max. 2) genieten van de gebruikelijke kindervoordelen.

Reisaanvraag

MSC Cruises