Emiraten & Midden-Oosten

  • Zon zekere vakantie
  • slechts 6 a 7 uur vliegen vanaf Brussel
  • Schitterende bestemming voor jong en oud

Vaarroutes Emiraten & Midden-Oosten in de kijker

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  • Max. 2 keer per maand
  • Exclusieve tips en promo’s

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Tips&tricks vaargebied Emiraten & Midden-Oosten

Op zoek naar een winterzon cruise? Een geweldig alternatief voor de Caraïben of de Canarische Eilanden is een cruise richting Dubai of Abu Dhabi.

Het beste moment is tijdens onze winter, dan zijn de temperaturen er heel aangenaam. Vanuit Brussel vertrekken dagelijks rechtstreekse vluchten naar Dubai en Abu Dhabi.

Dubai staat vooral bekend om zijn luxe, overdaad en wolkenkrabbers. Bewonder de kunstmatig aangelegde Palmeilanden en de Burj Khalifa, met meer dan 800 meter het hoogste gebouw ter wereld.

Ook niet te missen tijdens je Dubai cruise is het enige 7 sterren hotel ter wereld de “Burj al Arab” , gelukkig hoef je geen kamer te reserveren om het hotel te bezichtigen, er zijn ook excursies mogelijk naar dit prachtige hotel!

Wie graag een beetje adrenaline door zijn aderen wilt voelen, moet zich zeker eens wagen aan een jeepsafari-tocht door de woestijnen van Dubai.
Wie met kinderen op cruise gaat, kan overwegen om een dagje naar één van de verschillende waterparken te gaan dat Dubai rijk is. Gegarandeerd plezier voor de ganse familie!

Het Midden Oosten is natuurlijk meer dan enkel de Emiraten, ook Jordanië is een prachtig land wat veel te bieden heeft , denk maar aan de ongeëvenaarde stad Petra, gedeeltelijk uitgehakt uit rode rotsen en prachtig verborgen in een kloof. De historie, de architectuur en het geweldig mooie landschap maken Petra één van de meest bijzondere plekken in het Midden Oosten.

2020 Wereldtentoonstelling Dubai

Van oktober 2020 tot 10 april 2021 vindt de 35ste wereldexpo in Dubai plaats. Het zal de eerste keer zijn dat deze georganiseerd wordt  in de Verenigde Arabische Emiraten. Er worden meer dan 25 miljoen bezoekers verwacht, ideaal kan zijn om een cruise te reserveren en zo een glimp van de wereldtentoonstelling mee te pikken.

Dubai - Cruise Emiraten & Midden -Oosten I Cruisemarkt

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.