Princess Cruises

50 jaar ervaring. Princess Cruises heeft als cruiseaanbieder veel te bieden. Vanaf het moment dat u aan boord gaat voelt het alsof u in een tophotel verblijft.

Princess Cruises beschikt over 18 schepen (binnekort 20 schepen, met de komst van Enchanted Princess en Discovery Princess). Princess cruises is specialist op Alaska en Noord Amerika Cruises.

Aanbevolen voor

 • ideaal voor de ganse familie
 • uitstekende keuken
 • Uitgebreid aanbod in bestemmingen
Princess - Alaska - Bus

The world is a book and those who do not travel read only one page

Waarom je Alaska bezoekt met Princess Cruises

Princess cruises heeft al 50 jaar ervaring met cruisen in Alaska, en bieden routes aan van 7 tot 14 dagen in dit prachtige deel van de wereld. Tijdens een Cruise richting Alaska geniet je van het dramatische uitzicht op de fjorden, de  vele gletsjers en het prachtige blauwe ijs. Doe meer dan alleen Alaska zien, proef het! Aan boord van uw schip kan je genieten van verse zeevruchten en lokale gerechten. Proef de krabcakes uit in Juneau, of de zeevruchtensoep in Skagway. In samenwerking met Discovery en Animal planet kan je exclusieve excursies reserveren. Ga op zoek naar walvissen, beren en elanden, of rijd met een hondenslee bovenop een gletsjer, ervaar het beste wat Alaska te bieden heeft aan boord  van een Princess schip.
skagway-Alaska

Top 3 vaargebieden Princess Cruises

Alle vaargebieden Princess Cruises

Alaska, Canada & Oostkust USA, Azië & Oceanië, Caraïben, Middellandse Zee, Noord- & West-Europa, Wereldwijd, en Zuid-Amerika & Panamakanaal

Princess MedallionClass Experience

Alles begint met het “Ocean-medaillion” het portaal naar verbazingwekkende vakantie mogelijkheden. Het medaillion kan op verschillende manieren worden gedragen: als een polsbandje, hangertje, clip of steek het simpelweg in je broekzak of handtas. Beschouw dit medaillion als de sleutel tot het openen van deuren: de kajuit, het schip, en andere ervaringen die bij geen enkele andere rederij te vinden zijn. Het medaillion is exclusief ontworpen voor Princess Cruises en voorlopig enkel aan boord van  deze schepen:
 • Caribbean  Princess
 • Regal Princess
 • Royal Princess
 • Crown Princess
 • Sky Princess
 • Enchanted Princess (juni 2020)
Er valt zoveel te vertellen over dit speciale apparaat dat we er een blogartikel hebben aan gewijd, deze kan je hier lezen.

Vlaggenschip Enchanted Princess

Enchanted Princess is het vijfde schip uit de Royal klasse. Net zoals als boord van de andere schepen uit de Royal klasse zal lekker eten weer hoog in het vaandel staan, Het schip zal beschikken over nog meer zwembaden en whirlpools. Het entertainment aan boord zal naar een hoger niveau getild zijn. Wie de Sky Suite reserveert zal kunnen genieten van een groot balkon met panoramisch zicht op zee.
Met het OceanMedaillion geniet u nog meer van alles wat dit schip te bieden zal hebben. Wie graag surft op het internet kan dit met het zeer betaalbare en snelle MedallionNet WI-FI.
Vanaf het moment dat u aan boord zal stappen zal u zich direct thuis voelen, ondermeer door de attente bemanning die weet wat gastvrijheid betekend. U zal merken dat uw Princess schip echt uw “thuis is weg van thuis”.

schip in de kijker

The voice of the Ocean

Denk je dat je hebt wat er nodig is om het podium op te gaan? Princess Cruises brengt de opwinding en het spektakel van de enorm populaire zangwedstrijd op volle zee, live en op het podium, met The Voice of the Ocean.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

 • Geen enkele cruise promotie mislopen?
 • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.