Wat is de Ocean Medallion? Ontdek het hier!

De gratis OceanMedallion™ is de grootte van een kwart en jouw sleutel tot de MedallionClass ervaring. Draag hem zoals je dat wilt – in een clip, sportband, armband of hanger – en zie hoeveel makkelijker het leven op zee kan zijn. Beschikbaar op de meeste schepen van Princess Cruises. Maar wat kan je doen met deze Ocean Medallion?

In deze blog gaan we het hebben over hoe de Medallion werkt en wat de belangrijkste voordelen zijn. Zijn er na het lezen van deze blog nog vragen, laat dan zeker een bericht achter en ik beantwoord deze zo snel mogelijk.

De Ocean Medallion is een first-of-its -kind draagbaar apparaat dat elke ervaring voor, tijdens en na uw cruise verbeterd. Van interactief gamen tot aangepast entertainment en slimme navigatie. De Medallion maakt cruisen eenvoudiger en meer persoonlijk en plezierig dan ooit.

Het Ocean Medallion is een nieuwe technologie en vervangt in wezen de cruisekaart, maar het doet uiteraard nog veel meer. Het maakt het schip zo’n beetje “slim”! Hoewel je toegang hebt tot veel functies via uw smarthone, hoef je deze helemaal niet te gebruiken om er voordeel uit te halen. Je zal nog steeds een Ocean Medallion ervaring hebben door gebruik te maken van de portalen aan boord van het schip.

Als je een cruise boekt aan boord van een Ocean Medallion schip is het Medallion inbegrepen en zijn er geen extra kosten verbonden aan het gebruik ervan. Al is er soms ook wel wat verwarring ontstaan betreffende het Medallion. Net wat wel degelijk een meerprijs heeft. Cruisepassagiers zijn echter helemaal niet verplicht om gebruik te maken van internet, dus dit is optioneel.

Daarnaast is de Ocean Medallion ook het perfecte aandenken aan jouw cruise ervaring met Princess. Vele gasten dragen het Medallion dan ook als accessoire na hun reis.

Voor alle informatie kan je hier terecht.

Ocean ready maken voor uw cruise

Zodra je je cruise hebt geboekt, moet je de verplichte immigratiegegevens (d.w.z) de paspoortgegevens en check-in gegevens, etc) downloaden in de App store of op Google Play. Zo eenvoudig is het. Download the MedallionClass app: App Store | Google Play volg de gebruikaanwijzing in de app.  Er wordt u gevraagd een foto van uzelf te uploaden en andere informatie en en voorkeuren in te voeren. Wilt u liever geen foto uploaden hoeft u zich geen zorgen te maken, dit kan nog steeds in de cruiseterminal. Wanneer je alle stappen heb gevolgd kan je ervoor kiezen om het Medaillon in de cruiseterminal te ontvangen. Uw OceanMedallion™ is een revolutionair, “draagbaar” apparaat dat een geheel nieuw niveau van service en persoonlijke aandacht mogelijk maakt. Het Medallion versnelt de inscheping, ontgrendelt de deuren van de kajuit, maakt de betalingen aan boord mogelijk en nog veel meer. Hang het aan een mooi hangertje en draag het tijdens uw cruise, draag het in een armband of steek het gewoon in je tas of broekzak.  

Waarom is de OceanMedaillion handig aan boord

Op welke schepen kan je deze service vinden

In welke vaargebieden kan je van de Medaillion genieten

TIP

Zorg ervoor dat je de App reeds thuis download vooraleer je op cruise vertrekt

Wil je de voordeligste cruise-aanbiedingen niet missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.