Royal Caribbean Cruises

Dé rederij die innovatief en altijd vernieuwend is. Zij investeert enorm in ontwikkeling om uitdagende producten en diensten aan te bieden die bijdragen aan de ultieme cruise ervaring.

Bij Royal Caribbean kan het schip ook de bestemming zijn. Er is zoveel te doen aan boord van de schepen dat verveling niet bestaat.

Geniet van prachtige Broadways Shows, klimmuren , schaatsen, lekker eten of genieten op een terrasje in Central parks.

 

 

 

Aanbevolen voor

 • innovatief en altijd vernieuwend
 • Prachtige shows & veel entertainment
 • voor het hele gezin

Prachtig een robot die je favoriete cocktail maakt

De Oasis-klasse

Met de Oasis-klasse (Oasis of the Seas, Allure of the Seas, Harmony of the Seas en Symphony of the Seas) beschikt Royal Caribbean over de grootste cruiseschepen in de wereld.

Deze drijvende familieresorts zijn opgebouwd rond zeven baanbrekende omgevingen. U vindt er onder meer de Boardwalk met AquaTheater en paardenmolen, Central Park met meer dan 12.000 struiken, planten en bloemen en de Sportzone met vier zwembaden, sportveld, surfsimulatoren en een zipline.

Royal Caribbean is de enige rederij die de volledige Broadwayshows presenteert zoals Mamma Mia, Cats, Saturday Night Fever, Hairspray en We Will Rock You.

Top 3 vaargebieden Royal Caribbean Cruises

Alle vaargebieden Royal Caribbean Cruises

Alaska, Canada & Oostkust USA, Azië & Oceanië, Caraïben, Emiraten & Midden-Oosten, Middellandse Zee, Noord- & West-Europa, Wereldwijd, en Zuid-Amerika & Panamakanaal

Quantum-klasse, de nieuwste schepen

Aan boord van de Quantum-klasse schepen (Quantum of the Seas, Anthem of the Seas, Ovation of the Seas, Spectrum of the Seas en binnenkort Odyssey of the seas) kan u onder meer skydiven, met botsauto’s rijden of in een glazen capsule tot 90 meter boven de zeespiegel opstijgen.

De schepen van de Quantum-klasse waren bij hun lancering in 2015 ook de eerste ‘smartschepen’. U kan er supersnel surfen, drankjes laten bereiden door robots, excursies bestellen via een tablet of smartphone, de deur van de kajuit openen en aankopen doen met een WOW-bandje voorzien van een radio frequency identification-tag.

Vlaggenschip Odyssey of the seas

Odyssey of the seas is het zusterschip van Spectrum of the Seas en komt in de vaart tijdens de herfst 2020. Populaire faciliteiten zoals de Northstar, robot bartenders in de Bionic, binnenhutten met virtueel venster zullen aan boord van dit schip aanwezig zijn, maar ook de nieuwste faciliteit Skypad, een virtuele trampoline ervaring!

schip in de kijker

Cococay het eerste privé-eiland van vele

Een geslaagde cruisevakantie is meer dan enkel een reis aan boord van een schip, en ook dat heeft Royal Caribbean heel goed begrepen. De rederij investeert daarom ook in hun eigen private eiland te beginnen met het eerste eiland CocoCay in de Bahama’s. Enkele van de voorzieningen op dit eiland zijn:
 • THRILL WATERPARK met 13 waterglijbanen.
 • DAREDEVIL’S PEAK met een hoogte van 40 meter.
 • OASIS LAGOON, een 490 meter lange zipline
 • UP, UP & AWAY waarbij gasten in een heliumballon tot 140 meter boven het eiland opstijgen.
 • COCO BEACH CLUB met onderwater-cabana’s
 • CHILL ISLAND  met glashelder water, en een wit poeder strand.
 • SOUTH BEACH met volleybal, basketbal, voetbal, paddle boarding of kajakken in een kajak met glazen bodem

Inschrijven op onze nieuwsbrief

 • Geen enkele cruise promotie mislopen?
 • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.