Zuid-Amerika & Panamakanaal

Zuid Amerika kikker

Vaarroutes Zuid-Amerika & Panamakanaal in de kijker

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Nadia van cruisemarkt

Tips&tricks vaargebied Zuid-Amerika & Panamakanaal

Het Zuid-Amerikaanse continent zal u met zijn ongerepte natuur en veelkleurige culturen  verbazen. Het continent beschikt over een diversiteit aan immense landschappen waaronder, watervallen, woestijnen, vulkanen en tropische bossen. U vindt er tevens een bijzondere fauna en flora: zeeleeuwen, papegaaien, roze dolfijnen, guave bomen, rubber planten en mangrove moerassen.

Iguazu Watervallen of Galapagos?

Bezoek de 2 kanten van de Iguazu Watervallen ( de Argentijnse en de Braziliaanse kant) de watervallen zijn zo’n 270 afzonderlijke watervallen , onnodig te vermelden dat het geluid oorverdovend is maar vooral prachtig en overweldigend.

De Galapagos eilanden zijn met haar prachtige landschap en grote diversiteit aan fauna en flora zo uniek, dat het niet te vergelijken valt met enige andere bestemming ter wereld. Veel dier- en plantsoorten die hier bestaan, kan je nergens anders ter wereld vinden. Bezoek de reuzenschildpadden, de Darwinvink of de Galapagos pinguïn om er maar een paar te noemen.

Wat uiteraard ook heel erg mooi is om te bezoeken tijdens een cruise Zuid- Amerika is de oude Inca-stad Machu Picchu! De schoonheid van deze site kan niet worden uitgedrukt in beelden en woorden, je moet er gewoon geweest zijn. Tussen de steile 2400 meter hoge bergen ligt deze verborgen stad en archeologisch juweel.

Veel Cruises richting Zuid-Amerika beginnen of eindigen in Buenos Aires, het “Parijs van het zuiden” , een aantal dagen voor of na de cruise in de bakermat van de Tango te verblijven is dan ook zeer aangeraden. Plaza de Mayo, het roze huis, de kathedraal van Buenos Aires , het Colon theater zijn enkele van de bezienswaardigheden van de stad, en wie gek is op tango , kan natuurlijk steeds naar een tango festival of tango avond gaan.

Angel Falls, moeder natuur op haar best

Angel Falls  (de hoogste waterval ter wereld) ligt in Canaima nationaal park is ook absoluut prachtig, de beste manier om deze watervallen te zien is met een helikopter. De waterval alleen is al 979 meter hoog, waarvan het water in fases naar beneden valt. De langste ‘vrije val’ is 807 meter. Het omliggende regenwoud zit vol met wilde dieren zoals jaguars, neusberen, brulapen en talloze kleurrijke vogels.

machu-picchu-Zuid-amerika I Cruisemarkt

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.