Silver Moon

Faciliteiten

Beschrijving

Voortbouwend op het succes van de Silver Muse komt Silver Moon in augustus 2020 in de vaart, het schip zal 596 gasten aan boord hebben, die bedient worden door 411 bekwame bemanningsleden. Silver Moon weegt 40.700 ton. Aan boord zijn 8 restaurants waaronder een exclusief Frans restaurant. We sommen ze graag even voor u op:
  • La Terrazza – Italiaanse keuken
  • La Dame – Franse keuken, Relais & Chateaux Restaurants enkel ‘s avonds open ($60p.p.)
  • Silver Note – Internationaal Tapas restaurant – enkel ‘s avonds open – gratis toegang
  • Kaiseki – Japanse keuken open voor lunch en diner ($60p.p.)
  • Atlandite – seafood & Grill restaurant enkel ‘s avonds open – gratis toegang
  • S.A.L.T Kitchen – bestemming gericht restaurant met regionale specialiteiten
  • The Grill – open voor ontbijt, lunch en diner – gratis toegang
  • Spaccanapoli – open voor ontbijt, lunch en diner – gratis toegang
Aan boord van Silver Moon zijn 9 verschillende soorten suites die alle erg ruim zijn. Een standaard suite is 31m², voor wie het graag groter heeft is er de Silver Suite met 1 of 2 slaapkamers ( 73m²/104m²) De grootste suite is de “Grand Suite met 2 slaapkamers (174m²).

Andere interessante plaatsen aan boord

Naast de S.A.L.T Kitchen is er ook de S.A.L.T bar waar je kan genieten van lokaal geïnspireerde cocktails en drankjes, zoals een Rum Punch in Barbados, Pastis in Marseille of een Pisco Sour in Lima. In het S.A.L.T Lab kan je samen met de chef workshops volgens, kookdemonstraties en proeverijen bijwonen. Van ’s morgens vroeg tot’ s avonds laat biedt de Panorama Lounge een rustig toevluchtsoord waar u zich kunt ontspannen, vrienden te ontmoeten, van een cocktail genieten voor of na het diner. De Dolce Vita bar met haar Italiaans decor is nog een hele leuke bar om te genieten van een cocktail en te luisteren naar de pianist. Voor de sportievelingen is er uiteraard het fitness center met de allernieuwste toestellen. Na de sport ontspannen kan in het Zagara Spa, met prachtige vloer tot plafond ramen, 9 behandelkamers en een whirlpool. In de Observation bibliotheek met haar panoramische ramen helemaal boven op het schip is het zalig vertoeven met een goed boek. Wie graag een sigaar rookt en van een goed glas cognac geniet begeeft zicht het best naar de Connoisseur’s corner. Hier kan je de beste sigaren zoals Havanas, Cohibas, Partagás, Montecristos, Ramón Allones and Bolívars aankopen. In het Arts Café gelegen op dek 8 staat kunst centraal. Tijdens de avond veranderd dit cafe naar een levendige cocktail lounge. De Venetian Lounge is een plek waar theater en muziek samenkomen met grootschalige producties en speelfilms. De Venetiaanse Lounge is ingericht in de Belle-époque-stijl.

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Nadia van cruisemarkt

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.