Cruises Middellandse Zee

Cruise Middellandse zee

Vaarroutes Cruises Middellandse Zee in de kijker

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Nadia van cruisemarkt

Tips&tricks vaargebied Cruises Middellandse Zee

Cruises in de Middellandse zee: enkel maar voordelen

Cruises maken in de middellandse zee kan je veel voordelen opleveren. Wie voor het eerst een cruise overweegt, zal deze cruise waarschijnlijk maken tijdens de zomer en in de Middellandse zee of de Noorse Fjorden. Meer over de Noorse Fjorden lees je in onze blog:  alles-wat-je-moet-weten-als-je-een-cruise-noorse-fjorden-maakt

Een Cruise Middellandse zee maken heeft veel voordelen. Je hoeft niet ver te vliegen en soms kan je zelf op cruise zonder te vliegen! Een goede tip: zorg ervoor dat de luchthaven niet te ver van de haven ligt. Zo spaar je de veelal dure transfers uit. Geld wat je misschien liever spendeerd aan een leuke excursie.

Cruise Middellandse zee: voordelig vliegen naar Barcelona

Barcelona is beslist een aanrader. Vliegtickets zijn meestal niet duur en bovendien is dit een bijzonder interessante bestemming. Er is in Barcelona erg veel te beleven. Er zijn prachtige musea, parken en indrukwekkende kerken te bezoeken. En dan hebben we het nog niet gehad over de verscheidenheid aan diverse restaurants en hotels.  Wij raden graag aan om een dag of twee eerder te vertrekken zodanig dat er voldoende tijd is om deze facscinerende stad te ontdekken.

Vlotte verbinding naar Marseille

Liever niet met het vliegtuig? Dan is Marseille misschien iets voor jou. Je kan namelijk zeer gemakkelijk met de auto of de TGV naar deze rijke historische stad. Marseille heeft een bewogen geschiedenis en er zijn heel veel Griekse en Moorse invloeden terug te vinden.  Bezichtig zeker eens de diverse moskeeën en Ottomaanse paleizen.

Combineer met een citytrip Rome

Vertrekken vanuit Rome voor je cruise richting Middellandse Zee is ook een aanrader. Verblijf nog een nacht of twee in deze geweldige stad vooraleer je aan boord gaat in Civitavecchia. Hou er rekening mee dat de haven van Civitavecchia zeker één uur rijden is. Je kan een transfer nemen dat via de rederij is georganiseerd, of je kan een taxi nemen. Wie graag met de trein reist kan dit ook (de goedkope oplossing). Vanaf het treinstation in Civitavecchia moet je wel rekening houden dat het nog een kleine kilometer wandelen is over kobbelstenen (niet altijd ideaal met bagage).

De Sirtaki en de Griekse zon

De Griekse eilanden zijn erg geliefd en als je één keer de Griekse eilanden hebt bezocht weet je zeker waarom . In Santorini, Olba, Mykonos en Rhodos ben je altijd zeker van de Griekse zon. Wat ook kan is een cruise Griekse eilanden combineren met Kroatië.  Dit is zeker een aanrader, want Kroatie is echt prachtig!

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.