Azië & Oceanië

  • verleng de cruise met een city trip Sydney of Singapore
  • Azië met haar veelzijdigheid en gastvrije bevolking
  • Fascinerende flora en fauna - rijke cultuur van de Aboriginals

Vaarroutes Azië & Oceanië in de kijker

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

  • Max. 2 keer per maand
  • Exclusieve tips en promo’s

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Tips&tricks vaargebied Azië & Oceanië

Azië, het continent van de contrasten, garandeert u een onweerstaanbare cocktail van vreemde culturen en gewoonten , een kleurrijke geschiedenis, prachtige landschappen en bruisende steden.  Bezoek landen zoals China, Maleisië of Indonesië en wereldsteden zoals Singapore of Kuala Lumpur.
Charme, sensualiteit, natuur en fantastische avonturen zullen u verrassen tijdens deze ontdekking van een nieuwe wereld.

Azië en Australië, het perfecte huwelijk

Cruises richting Azië zijn zeer goed te combineren met cruises richting Australië , de fascinerende fauna en flora, de rijke cultuur van de Aboriginals en de Maori’s en de bruisende steden zijn enkele van de voornaamste kenmerken van deze zeer afwisselende bestemmingen.  Nieuw-Zeeland is ook een heel erg leuke bestemming om aan boord van uw favoriete schip te ontdekken.  De meeste rederijen die cruises naar Australië aanbieden beginnen of eindigen vaak in Auckland ,Sydney en Melbourn.

ook nog een mooi afvaart is beginnen in Hawaii  om daarna richting Frans-Polynesië en Nieuw-zeeland te varen en eindigen in Sydney Australië .

Een perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid, moderne  cultuur en één van de meest vriendelijke bevolkingen van de wereld, wachten om door u te worden ontdekt. Stap aan boord voor een onvergetelijke ervaring “Down Under” !

Japan het land van contrasten

Japan is gewoonweg fascinerend, nergens ter wereld zijn zoveel contrasten te zien als in Japan. Er zijn tempels, hypermoderne steden , veel technologie en anderzijds de eeuwenoude cultuur, tradities en ambachten. Ga op cruise bij het begin van de lente, als de kersenbomen in bloei staan en het land is gehuld in een deken van roze bloesem. De mooiste bloesems kan je vinden in Tokyo, Kyoto en Osaka.

 

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.