Klantbeoordelingen die Spreken

We begrijpen dat het plannen van een cruise een investering is in kostbare tijd en middelen. Daarom streven we naar transparantie en betrouwbaarheid in al onze interacties met klanten. Onze beoordelingen weerspiegelen niet alleen de hoogtepunten, maar ook de manier waarop we omgaan met uitdagingen en eventuele zorgen van onze klanten. Open communicatie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Beoordelingen: jouw stem telt!

Beoordelingen zijn niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor medereizigers die op zoek zijn naar de perfecte cruise-ervaring. Of je nu de serene wateren van Antarctica hebt verkend, genoten hebt van een gastronomisch diner aan boord, of onder de indruk was van de deskundige gidsen tijdens uw cruise, jouw ervaring draagt bij aan het verhaal van Cruisemarkt.

In een wereld van onbegrensde mogelijkheden op zeeën en oceanen, is Cruisemarkt trots op de positieve beoordelingen van haar klanten. Het zijn deze verhalen die de reisgemeenschap inspireren en ons stimuleren om voortdurend te streven naar excellentie in het leveren van onvergetelijke cruiseavonturen.

Ingeborg en Rony

31/07/2019

Beoordelingsscore: 10

van 6 tem 13 juli op cruise met de Meraviglia naar enkele Baltische steden Alles prima in orde dankzij de professionele begeleiding van Nadia (en haar team). Een zeer mooi, supermodern schip met ruime kajuiten, lekker eten, veel animatie, indrukwekkende shows (Cirque du soleil) en theatervoorstellingen, vriendelijk personeel, interessante steden….een zeer geslaagde vakantie ! Het buffetresto was uiteraard druk maar in de avondresto’s en de specialiteitenresto’s was het aangenaam. Ook de skylounge (adults only) was een meerwaarde , rustig en prachtig zicht op het 18de dek). Wij zijn zeer tevreden en kijken al uit naar de volgende cruise (met MSC en Cruisemarkt).

Saeys Luc

02/07/2019

Beoordelingsscore: 9

Dit was de eerste cruise die wij boekten bij Nadia. Een speciale promotie op de Azamara Pursuit, langs de Griekse Eilanden. Alles verliep heel vlot: de boeking, de reispapieren (met bijkomende info over de aanleghavens).. Bij het vertrek had onze vlucht door het slechte weer veel vertraging. Nadia volgde de toestand doorlopend op. Zij heeft echt hemel en aarde verzet om alles op te lossen. Topklasse ! De cruise zelf was zoals je van Azamara verwacht. Kleine kajuiten, maar smaakvol en praktisch ingericht. Veel ruimte op het schip, lekker eten en supervriendelijk personeel. En wat Azamara zo speciaal maakt: de atmosfeer aan boord, de Azamazing Evening (voor het paleis in Rhodos !), de white night party….En in elke aanleghaven: veel tijd, vlakbij de stad, nooit wachten… Prijs kwaliteit zijn ze ongelooflijk. We zullen wel nooit meer de zelfde dag van afvaart vertrekken, en noot meer met Brussels vliegen. En nog eens: een ferme pluim voor Nadia en haar team !

Wostyn

03/06/2019

Beoordelingsscore: 9

Onze reis is super vlot gelopen dankzij de goede voorbereiding van cruisemarkt. Thuis kregen we al onze nodige documenten en uitleg over al de stopplaatsen toegestuurd in een mooi boekje. Vele mensen keken daarop. Nadia staat op elk uur paraat om je te helpen ook al dreigden we bijna ons vliegtuig te missen door dat accident zondag in Venetië met een ander cruiseschip en toeristenboot. Daardoor mochten wij niet aan kaai gaan. Gebeld naar Nadia en ze gaf ons alle nodige info wat te doen indien we ons vliegtuig gingen missen. Soit dit is dan uiteindelijk niet gebeurt en gisteren veilig geland. Wij zijn zonder zorgen op vakantie kunnen gaan en ten volle ervan genoten en dit dankzij deze superorganisatie. Ik raad cruisemarkt iedereen aan en zal zeker onze volgende cruise daar weer boeken. Bedankt voor alles zo goed te regelen

fam.Van Broekhoven

08/05/2019

Beoordelingsscore: 10

Eerst en vooral wil ik toch even vermelden dat al de voorafgaande organisatie en contacten met Nadia van Cruisemarkt vlekkeloos verlopen zijn. Ook de bundeling van de reisdocumenten en bijkomende informatie over de bestemmingen die we mochten ontvangen waren super. We hebben net voor het vertrek + tijdens de reis ook nog informatie/advies gevraagd en telkens een snel en correct antwoord gekregen. Dus voor de service van Cruisemarkt een dikke 10. De cruise zelf dan. Wij hebben een 8 daagse cruise met de MSC Armonia geboekt. De keuze voor deze cruise was vooral omdat deze in Havana aanmeerde. (en Honduras en Mexico) We wisten dat kwalitatief deze cruise iets minder ging zijn . Het is een iets ouder , niet zo groot schip. Zeker niet slecht, maar als je al andere cruises gedaan hebt merk je toch wel een verschil. De kwaliteit van het eten was goed, maar door het rumoerige buffet-restaurant zijn we meestal in het à-la-carte restaurant gaan eten. Het zonnedek was ruim genoeg voor iedereen en er was altijd wel iets van animatie te doen. De avond-voorstellingen waren iets minder. Als je 1 voorstelling gezien had , had je ze eigenlijk allemaal gezien, weinig variatie in de voorstellingen. De hutten waren ook primitiever dan bij andere cruises, maar ook dit was iets dat we op voorhand wisten. Er zijn niet zoveel familie-balkonhutten op dit schip, waardoor we dus in een gewone buitenhut hebben moeten nemen, welke wel redelijk klein was voor 4 personen. Over de netheid en vriendelijkheid van het personeel kan ik niets negatief zeggen, dat was allemaal in orde. Dan nog een weetje over het schip. Ze hebben dit enkele jaren geleden langer gemaakt (schip in 2 gezaagd en een stuk tussen gezet). De lengte van het schip werd dus vergroot, maar dus niet de breedte… daardoor schommelt dit schip opvallend harder dan andere cruiseschepen… als je gevoelig bent voor zeeziekte, kan je hier toch best rekening mee houden. Samengevat : wij hebben genoten van onze cruise en van de bestemmingen die we allemaal gedaan hebben. Dus als je dit schip wil kiezen omwille van de route , zeker doen. Zijn er nog andere schepen die ook dezelfde route varen? Dan zou ik toch serieus twijfelen om dit schip te kiezen…

Vera Quaegebeur

02/05/2019

Beoordelingsscore: 10

Voor de eerste maal met MSC…..en wat een topper . De SPLENDIDA .Super service..lekker eten…geen wachttijden voor het ontbijt , super organisatie voor uitstappen , kortom top. Dit was mijn 10 de cruise, Costa ( nooit meer ) celebrity cruisses, was jaren geleden een top rederij , maar laatste cruise ( China en omstreken) was een flop , en ik ben echt positief voor MSC, ik heb nog maar ëën boot genoten de SPLENDIDA, Maar een super mooie en op alle gebieden een leuke en ontspannende boot ! Een aanrader !!!! Ook cruisemark heeft mijn hele vertrouwen , voor de goede voorbereiding en organisaties van de reis . Alles is feilloos verlopen. Bedankt en zeker tot de volgende maal . SUPER

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.