Kurt en Marleen - Reis Afrika

09/11/2021

Beoordelingsscore: 10

In coronatijden hadden we deze maal niet voor een ‘klassieke’ cruise gekozen maar voor een safari rond een mini riviercruise op de Chobe rivier. De reis heeft ons in Zimbabwe, Botswana en Namibië gebracht en Nadia van Cruisemarkt heeft er weer voor gezorgd dat alles vlot is verlopen. Van vluchten tot transferts, van logementen tot zelfs PCR testen op safari, alles was weer piekfijn geregeld zodat wij enkel hoefden te genieten van de prachtige natuur. Het was een zalig avontuur. Bedankt Nadia.

Marielle

03/05/2021

Beoordelingsscore: 5

Altijd actief en meteen bereid iets voor je uit te zoeken. Tot nog toe hebben we alleen positieve ervaringen met Cruisemarkt en dan in het bijzonder met Nadia. Onze laatste cruise die een jaar geleden plaats zou vinden, werd vanwege Covid geannuleerd. Hiervoor kregen wij een keurig voucher van Nadia toegestuurd. Wij waren aangenaam verrast door een mailtje van Nadia waarin ze ons vroeg of we al toe waren aan een nieuwe boeking? Als dit niet het geval was zou ze ons voucher terugbetalen. We zijn helaas nog niet toe aan een nieuwe boeking. We hebben dit Nadia laten weten. En tot onze verrassing stond het geld de volgende al op onze bankrekening. Woow Nadia wat lever jij top kwaliteit. Dank je wel. En hopen snel weer bij je terug te komen voor een boeking van een mooie nieuwe cruise. Dank je wel en groeten John en Marielle

Teugels

04/02/2021

Beoordelingsscore: 10

Nadia deed het weer! Zelfs in deze moeilijke en onzekere tijden blijft haar service buiten categorie. Met de glimlach en met immense positieve energie lijkt omboeken van cruises en vluchten kinderspel. In gezamenlijk overleg wordt er naar de beste oplossing gezocht en kunnen we alleen maar dankbaar zijn dat we zo’n goeie reisadviseur hebben. Nog even geduld en we kunnen binnenkort weer aan boord gaan op een schip van onze favoriete rederij (Celebrety Cruises). Top Nadia!

Carmelita

28/01/2021

Beoordelingsscore: 10

Ik vindt cruise de mooiste belevingen in in je hele vakantie en ontspanning je wordt behandeld als een prinses je bezoek de mooiste plekjes en landen. Voor mij de ideale vakantie.

Karl en Fernand

15/01/2021

Beoordelingsscore: 10

We hadden voor 28 maart een cruise geboekt met MSC maar door de corona situatie werd deze geannuleerd,vluchten en overnachting in Marseille konden eveneens niet doorgaan.
Even was er paniek maar Nadia heeft ervoor gezorgd dat al het voorgaande werd geanulleerd zonder kosten naar ons toe.We zijn met andere reisburo s al ettelijke keren op cruise gegaan maar de service die we hier gekregen hebben alsook de gesprekken in verband met de reis stijgt ver boven alle andere reisburo’s uit.
Bedankt Nadia voor al die moeite en wees er zeker van,alle volgende cruises zullen langs U geregeld worden.
BELOOFD.
Fernand en Karl.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.