Teugels

04/02/2021

Beoordelingsscore: 10

Nadia deed het weer! Zelfs in deze moeilijke en onzekere tijden blijft haar service buiten categorie. Met de glimlach en met immense positieve energie lijkt omboeken van cruises en vluchten kinderspel. In gezamenlijk overleg wordt er naar de beste oplossing gezocht en kunnen we alleen maar dankbaar zijn dat we zo’n goeie reisadviseur hebben. Nog even geduld en we kunnen binnenkort weer aan boord gaan op een schip van onze favoriete rederij (Celebrety Cruises). Top Nadia!

Carmelita

28/01/2021

Beoordelingsscore: 10

Ik vindt cruise de mooiste belevingen in in je hele vakantie en ontspanning je wordt behandeld als een prinses je bezoek de mooiste plekjes en landen. Voor mij de ideale vakantie.

Karl en Fernand

15/01/2021

Beoordelingsscore: 10

We hadden voor 28 maart een cruise geboekt met MSC maar door de corona situatie werd deze geannuleerd,vluchten en overnachting in Marseille konden eveneens niet doorgaan.
Even was er paniek maar Nadia heeft ervoor gezorgd dat al het voorgaande werd geanulleerd zonder kosten naar ons toe.We zijn met andere reisburo s al ettelijke keren op cruise gegaan maar de service die we hier gekregen hebben alsook de gesprekken in verband met de reis stijgt ver boven alle andere reisburo’s uit.
Bedankt Nadia voor al die moeite en wees er zeker van,alle volgende cruises zullen langs U geregeld worden.
BELOOFD.
Fernand en Karl.

Vernieuwe Andre

05/01/2021

Beoordelingsscore: 9

Onze Cruise in de Middelandse zee vonden we heel aangenaam

Mark Teugels reeds 2 Celebrity cruises gedaan, 1 gepland

30/03/2020

Beoordelingsscore: 10

Cruisen met Celebrity hoeft geen extra uitleg – deze rederij is top en heeft niet een keer ontgoocheld.
Wat belangrijker is: de uitmuntende service die we reeds verscheidene malen mochten ervaren vanwege Nadia. Snelle en correcte communicatie, duidelijke afspraken en bij noodgevallen – zoals recent met de Corona situatie – onmiddellijke respons per mail of telefoon (ook buiten de kantooruren).
Een cruise boeken bij Cruisemarkt is àf: van vliegtuigtickets over keuze van cabins en excursies tot hotels voor en na..Nadia lijkt ze wel allemaal al eens zelf te hebben gedaan (en misschien is dat wel zo), haar feed back is zo volledig en gedetailleerd.
Je voelt de passie die uitgaat van iemand die met grondige kennis van zaken deze met hart en ziel uitvoert.
Dat betekent dat je met gerust geweten je reis kan boeken in de wetenschap dat je van begin tot einde kan rekenen op goeie service.
Bedankt Nadia!
Martine Mark en Lars

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.