Klantbeoordelingen die Spreken

We begrijpen dat het plannen van een cruise een investering is in kostbare tijd en middelen. Daarom streven we naar transparantie en betrouwbaarheid in al onze interacties met klanten. Onze beoordelingen weerspiegelen niet alleen de hoogtepunten, maar ook de manier waarop we omgaan met uitdagingen en eventuele zorgen van onze klanten. Open communicatie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Beoordelingen: jouw stem telt!

Beoordelingen zijn niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor medereizigers die op zoek zijn naar de perfecte cruise-ervaring. Of je nu de serene wateren van Antarctica hebt verkend, genoten hebt van een gastronomisch diner aan boord, of onder de indruk was van de deskundige gidsen tijdens uw cruise, jouw ervaring draagt bij aan het verhaal van Cruisemarkt.

In een wereld van onbegrensde mogelijkheden op zeeën en oceanen, is Cruisemarkt trots op de positieve beoordelingen van haar klanten. Het zijn deze verhalen die de reisgemeenschap inspireren en ons stimuleren om voortdurend te streven naar excellentie in het leveren van onvergetelijke cruiseavonturen.

Steve Van Looy

17/01/2022

Beoordelingsscore: 10

Goede service. Altijd vriendelijk en behulpzaam. In deze rare tijden heeft ze al dikwijls mijn cruise moeten verplaatsen of omboeken maar ze doet het met de glimlach.

Ilse

16/12/2021

Beoordelingsscore: 10

De service van Nadia was het afgelopen jaar weer top! Hoewel we dit jaar geconfronteerd werden met enkele annuleringen en meerdere routewijzingen, altijd een snelle en duidelijke communicatie en eventuele alternatieven, steeds met de glimlach! Knap, zeker gezien de moeilijke periode. Ook de herinneringen aan PCR-testen, lokale registraties,… ze volgt het allemaal op zodanig dat wij kunnen genieten van onze vakantie…
Wij zijn zeker niet van plan om van reisbureau te veranderen (vermoedelijk wel van rederij

Kurt en Marleen - Reis Afrika

09/11/2021

Beoordelingsscore: 10

In coronatijden hadden we deze maal niet voor een ‘klassieke’ cruise gekozen maar voor een safari rond een mini riviercruise op de Chobe rivier. De reis heeft ons in Zimbabwe, Botswana en Namibië gebracht en Nadia van Cruisemarkt heeft er weer voor gezorgd dat alles vlot is verlopen. Van vluchten tot transferts, van logementen tot zelfs PCR testen op safari, alles was weer piekfijn geregeld zodat wij enkel hoefden te genieten van de prachtige natuur. Het was een zalig avontuur. Bedankt Nadia.

Marielle

03/05/2021

Beoordelingsscore: 5

Altijd actief en meteen bereid iets voor je uit te zoeken. Tot nog toe hebben we alleen positieve ervaringen met Cruisemarkt en dan in het bijzonder met Nadia. Onze laatste cruise die een jaar geleden plaats zou vinden, werd vanwege Covid geannuleerd. Hiervoor kregen wij een keurig voucher van Nadia toegestuurd. Wij waren aangenaam verrast door een mailtje van Nadia waarin ze ons vroeg of we al toe waren aan een nieuwe boeking? Als dit niet het geval was zou ze ons voucher terugbetalen. We zijn helaas nog niet toe aan een nieuwe boeking. We hebben dit Nadia laten weten. En tot onze verrassing stond het geld de volgende al op onze bankrekening. Woow Nadia wat lever jij top kwaliteit. Dank je wel. En hopen snel weer bij je terug te komen voor een boeking van een mooie nieuwe cruise. Dank je wel en groeten John en Marielle

Teugels

04/02/2021

Beoordelingsscore: 10

Nadia deed het weer! Zelfs in deze moeilijke en onzekere tijden blijft haar service buiten categorie. Met de glimlach en met immense positieve energie lijkt omboeken van cruises en vluchten kinderspel. In gezamenlijk overleg wordt er naar de beste oplossing gezocht en kunnen we alleen maar dankbaar zijn dat we zo’n goeie reisadviseur hebben. Nog even geduld en we kunnen binnenkort weer aan boord gaan op een schip van onze favoriete rederij (Celebrety Cruises). Top Nadia!

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.