Vernieuwe Andre

05/01/2021

Beoordelingsscore: 9

Onze Cruise in de Middelandse zee vonden we heel aangenaam

Mark Teugels reeds 2 Celebrity cruises gedaan, 1 gepland

30/03/2020

Beoordelingsscore: 10

Cruisen met Celebrity hoeft geen extra uitleg – deze rederij is top en heeft niet een keer ontgoocheld.
Wat belangrijker is: de uitmuntende service die we reeds verscheidene malen mochten ervaren vanwege Nadia. Snelle en correcte communicatie, duidelijke afspraken en bij noodgevallen – zoals recent met de Corona situatie – onmiddellijke respons per mail of telefoon (ook buiten de kantooruren).
Een cruise boeken bij Cruisemarkt is àf: van vliegtuigtickets over keuze van cabins en excursies tot hotels voor en na..Nadia lijkt ze wel allemaal al eens zelf te hebben gedaan (en misschien is dat wel zo), haar feed back is zo volledig en gedetailleerd.
Je voelt de passie die uitgaat van iemand die met grondige kennis van zaken deze met hart en ziel uitvoert.
Dat betekent dat je met gerust geweten je reis kan boeken in de wetenschap dat je van begin tot einde kan rekenen op goeie service.
Bedankt Nadia!
Martine Mark en Lars

Meyfroodt - Princess Cruises

25/02/2020

Beoordelingsscore: 10

Net terug van een 17-daagse cruise rond Zuid-Amerika. Gestart in Buenos Aires, Argentinië en geëindigd in Santiago, Chili met een oversteek naar Antartica voor 5 onvergetelijke dagen tussen ijs, gletsjers, pinguïns en walvissen. De Coral Princess heeft ons op alle gebied aangenaam verrast. Zoals altijd was alles tot in de puntjes geregeld door Nadia. Van vluchtgegevens, incheck- en excursiedocumenten tot alle mogelijke, nuttige reisinformatie werden ons vooraf bezorgd in een handig boekje. Nadia zorgt er telkens weer voor dat we zorgeloos op reis kunnen vertrekken. Dank U

Festjens - Norwegian Jade

25/02/2020

Beoordelingsscore: 10

We lonkten deze keer naar Azië, bijgevolg (als fervent MSC-ers) moesten we op zoek naar een andere rederij. Met de goede raad van Nadia hebben we gekozen voor Norwegian Jade. Prima keuze dat afgestemd was op onze behoeften (rustiger publiek, uitstekende specialiteitenrestaurants, supervriendelijk personeel)! Ook prima logistieke ondersteuning van Nadia en haar team: hotels, vluchten,… en zeker de vele wijzigingen tijdens onze cruise werden goed opgevolgd door Nadia! Door Corona een geannuleerde vlucht en nadien nog een routewijziging (dus opnieuw vlucht en hotels te herboeken)…. De meerprijs wordt door cruisemarkt betaald (zal je ook niet vaak tegenkomen). Onze verwachtingen qua route (Vietnam/Hongkong) zijn misschien niet ingewilligd, maar we hebben 120% genoten van de reis, mede door Nadia en haar team.

Michael Branth

18/02/2020

Beoordelingsscore: 10

Zeer kundig en efficiënt geholpen door Mevrouw Nadia Meersman. Wij hebben nog geen datum voor onze cruise maar als die er is zullen we die zeker middels haar gaan boeken.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.