Klantbeoordelingen die Spreken

We begrijpen dat het plannen van een cruise een investering is in kostbare tijd en middelen. Daarom streven we naar transparantie en betrouwbaarheid in al onze interacties met klanten. Onze beoordelingen weerspiegelen niet alleen de hoogtepunten, maar ook de manier waarop we omgaan met uitdagingen en eventuele zorgen van onze klanten. Open communicatie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Beoordelingen: jouw stem telt!

Beoordelingen zijn niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor medereizigers die op zoek zijn naar de perfecte cruise-ervaring. Of je nu de serene wateren van Antarctica hebt verkend, genoten hebt van een gastronomisch diner aan boord, of onder de indruk was van de deskundige gidsen tijdens uw cruise, jouw ervaring draagt bij aan het verhaal van Cruisemarkt.

In een wereld van onbegrensde mogelijkheden op zeeën en oceanen, is Cruisemarkt trots op de positieve beoordelingen van haar klanten. Het zijn deze verhalen die de reisgemeenschap inspireren en ons stimuleren om voortdurend te streven naar excellentie in het leveren van onvergetelijke cruiseavonturen.

Carmelita

28/01/2021

Beoordelingsscore: 10

Ik vindt cruise de mooiste belevingen in in je hele vakantie en ontspanning je wordt behandeld als een prinses je bezoek de mooiste plekjes en landen. Voor mij de ideale vakantie.

Karl en Fernand

15/01/2021

Beoordelingsscore: 10

We hadden voor 28 maart een cruise geboekt met MSC maar door de corona situatie werd deze geannuleerd,vluchten en overnachting in Marseille konden eveneens niet doorgaan.
Even was er paniek maar Nadia heeft ervoor gezorgd dat al het voorgaande werd geanulleerd zonder kosten naar ons toe.We zijn met andere reisburo s al ettelijke keren op cruise gegaan maar de service die we hier gekregen hebben alsook de gesprekken in verband met de reis stijgt ver boven alle andere reisburo’s uit.
Bedankt Nadia voor al die moeite en wees er zeker van,alle volgende cruises zullen langs U geregeld worden.
BELOOFD.
Fernand en Karl.

Vernieuwe Andre

05/01/2021

Beoordelingsscore: 9

Onze Cruise in de Middelandse zee vonden we heel aangenaam

Mark Teugels reeds 2 Celebrity cruises gedaan, 1 gepland

30/03/2020

Beoordelingsscore: 10

Cruisen met Celebrity hoeft geen extra uitleg – deze rederij is top en heeft niet een keer ontgoocheld.
Wat belangrijker is: de uitmuntende service die we reeds verscheidene malen mochten ervaren vanwege Nadia. Snelle en correcte communicatie, duidelijke afspraken en bij noodgevallen – zoals recent met de Corona situatie – onmiddellijke respons per mail of telefoon (ook buiten de kantooruren).
Een cruise boeken bij Cruisemarkt is àf: van vliegtuigtickets over keuze van cabins en excursies tot hotels voor en na..Nadia lijkt ze wel allemaal al eens zelf te hebben gedaan (en misschien is dat wel zo), haar feed back is zo volledig en gedetailleerd.
Je voelt de passie die uitgaat van iemand die met grondige kennis van zaken deze met hart en ziel uitvoert.
Dat betekent dat je met gerust geweten je reis kan boeken in de wetenschap dat je van begin tot einde kan rekenen op goeie service.
Bedankt Nadia!
Martine Mark en Lars

Meyfroodt - Princess Cruises

25/02/2020

Beoordelingsscore: 10

Net terug van een 17-daagse cruise rond Zuid-Amerika. Gestart in Buenos Aires, Argentinië en geëindigd in Santiago, Chili met een oversteek naar Antartica voor 5 onvergetelijke dagen tussen ijs, gletsjers, pinguïns en walvissen. De Coral Princess heeft ons op alle gebied aangenaam verrast. Zoals altijd was alles tot in de puntjes geregeld door Nadia. Van vluchtgegevens, incheck- en excursiedocumenten tot alle mogelijke, nuttige reisinformatie werden ons vooraf bezorgd in een handig boekje. Nadia zorgt er telkens weer voor dat we zorgeloos op reis kunnen vertrekken. Dank U

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.