Klantbeoordelingen die Spreken

We begrijpen dat het plannen van een cruise een investering is in kostbare tijd en middelen. Daarom streven we naar transparantie en betrouwbaarheid in al onze interacties met klanten. Onze beoordelingen weerspiegelen niet alleen de hoogtepunten, maar ook de manier waarop we omgaan met uitdagingen en eventuele zorgen van onze klanten. Open communicatie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Beoordelingen: jouw stem telt!

Beoordelingen zijn niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor medereizigers die op zoek zijn naar de perfecte cruise-ervaring. Of je nu de serene wateren van Antarctica hebt verkend, genoten hebt van een gastronomisch diner aan boord, of onder de indruk was van de deskundige gidsen tijdens uw cruise, jouw ervaring draagt bij aan het verhaal van Cruisemarkt.

In een wereld van onbegrensde mogelijkheden op zeeën en oceanen, is Cruisemarkt trots op de positieve beoordelingen van haar klanten. Het zijn deze verhalen die de reisgemeenschap inspireren en ons stimuleren om voortdurend te streven naar excellentie in het leveren van onvergetelijke cruiseavonturen.

Eliane

06/01/2020

Beoordelingsscore: 9

We reisden in december met de Seabourn Encore van Dubai naar Singapore. De Seabourn is een kleinschalig doch kraaknet schip met een ruime keuze aan restaurants die alle verzorgde maaltijden aanbieden. Er zijn dagelijks gevarieerde activiteiten en het avondentertainment getuigde van hoog niveau. Hetzelfde gold voor de talrijke,interessante lezingen door ex-diplomaten. Financiële afhandelingen gebeurden uiterst correct. Dank aan Nadia en Sofie voor de,zoals steeds,uitstekende logistieke steun.

Nadine - COSTA

16/12/2019

Beoordelingsscore: 10

Beste Nadia, wat hebben ze genoten van de reis, iedereen was vol lof over het boekje en we hebben het heel goed kunnen gebruiken. Alles was tot in de puntjes geregeld, van de plaatsen op het vliegtuig tot de transfer op de luchthaven ondanks we een vertraging hadden van een 1H30 door het slechte weer.
De tafel verdeling was ook prima in orde. We hadden een tafel van 10 en één van 8 personen wat zelf heel goed uitkwam met onze groep. De personen die voor het eerst een cruise maakten ze vol lof over deze manier van reizen !!! Het verlaten van het schip was wel heel druk, en de rederij had dan nog gemist in het losladen van de bagage, ze hebben de kleuren niet gevolgd wat voor veel mensen verwarring meebracht, en heel druk aan de taxistand met dit als gevolg. Nog een dikke “MILLE MERCI” voor je geleverd werk, en de reclame is al gebeurd. Bedankt ook aan Sofie voor haar werk. Tot ziens ik bel je nog wel eens op. Groetjes Nadine.

Rita

13/12/2019

Beoordelingsscore: 10

We hebben weer kunnen genieten van een prachtige cruise aan boord van de MSC Grandiosa, en dit dankzij Nadia en haar team. Dank u voor de goede service !

Annie de Rycke - MSC Divina

28/11/2019

Beoordelingsscore: 10

Beste Nadia en team bedankt voor de goeie service die je ons hebt bezorgd voor de 21 schitterende dagen vakantiecruise met MSC/Divina.
Het was allemaal in orde van de eerste tot de laatste dag, inclusief alle bijkomende ongemakken door onszelf veroorzaakt Alles was tot in de puntjes door jullie geregeld is.Op naar onze volgende cruise juni 2020 . Nogmaals bedankt Nadia en team. Groetjes Annie

Nelly Vanden Herrewegen - SEABOURN SOJOURN

27/11/2019

Beoordelingsscore: 10

Beste Nadia,
Sorry wel wat laat maar met deze wou ik jou en je medewerkers van harte danken om ons van een prachtige reis met de Seabourn Sojourn te laten genieten.
Alles werd door jullie tot in de puntjes verzorgd.
Zowel onze vluchten, de verschillende aansluitingen , de plaatsen op het vliegtuig alsook de overnachting in het hotel werden door jullie uitstekend geregeld.
Ook wat ons verblijf op de Seabourn betreft kunnen wij geen enkel negatief punt aanhalen.
Het personeel, de service, het eten, de drank, de shows alles was TOP.
Het is zeker voor herhaling vatbaar en we zullen jullie ten zeerste bij vrienden en kennissen aanbevelen.
Een dikke proficiat van ons alle vier.

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.