Nelly Vanden Herrewegen - SEABOURN SOJOURN

27/11/2019

Beoordelingsscore: 10

Beste Nadia,
Sorry wel wat laat maar met deze wou ik jou en je medewerkers van harte danken om ons van een prachtige reis met de Seabourn Sojourn te laten genieten.
Alles werd door jullie tot in de puntjes verzorgd.
Zowel onze vluchten, de verschillende aansluitingen , de plaatsen op het vliegtuig alsook de overnachting in het hotel werden door jullie uitstekend geregeld.
Ook wat ons verblijf op de Seabourn betreft kunnen wij geen enkel negatief punt aanhalen.
Het personeel, de service, het eten, de drank, de shows alles was TOP.
Het is zeker voor herhaling vatbaar en we zullen jullie ten zeerste bij vrienden en kennissen aanbevelen.
Een dikke proficiat van ons alle vier.

De Roeck Veerle

19/11/2019

Beoordelingsscore: 10

Beste Nadia en team bedankt voor de goeie service die je ons hebt bezorgd voor de 14 dagen vakantie met Seabourn.
Het was allemaal in orde van de eerste tot de laatste dag .Wij waren met 4 pers. waarvan er 2 nieuwe klanten bij waren die nog nooit op geen cruise geweest waren en die waren zeer content omdat alles tot in de puntjes door jullie geregeld is.Nogmaals bedankt Nadia en team. Groetjes Veerle

De Bruyn -

08/11/2019

Beoordelingsscore: 9

Spontane en vlotte communicatie voor de boeking, documenten map met info over de bestemmingen…
kortom een internetboeking met een persoonlijke touch !

Danny & Betty - Celebrity Edge

18/10/2019

Beoordelingsscore: 10

Enkele dagen thuis van onze eerste cruise met celebrity edge met als vaarroute Almalfi coast en Griekse eilanden was gewoonweg fantastisch. Wij hebben enorm genoten van deze cruise. Het is een prachtig nieuw schip met uitstekende faciliteiten en met veel rustige plekjes om te relaxen. De service is zeer goed en de medewerkers zijn ongelooflijk vriendelijk.
Eten is altijd uitstekend en enorme variatie.
Nadia heeft onze boeking verzorgd. Zij regelde alles en niets was teveel gevraagd. Zeer flexibel, veel ervaring, weet en vertelt veel, denkt mee en luistert goed naar je wensen. Nadia bedankt voor de goede zorgen en bij een evt volgende cruise zullen we zeker aan je denken. Nogmaals dank Nadia!

John en Marielle - Azamara

15/10/2019

Beoordelingsscore: 9

Van 13 tot en met 24 augustus 2019 een prachtige cruise gemaakt, dit keer met de AZAMARA PURSUIT. Voor ons de tweede keer AZAMARA.
Ook deze hebben we weer geboekt via Nadia. Alles was weer op en top geregeld door haar. Een mooi boekwerk mogen ontvangen met alle informatie die voor deze cruise interessant en belangrijk was. Het toeval wilde dat we dezelfde kapitein en cruise director hadden dan in 2017. En na toch al heel wat cruises vinden wij deze kapitein, Carl Smith, echt de leukste van allemaal. Zeer enthousiast naar iedereen, zowel naar personeel als gasten. Duidelijke uitleg!
Deze reis is begonnen met een perfect geregelde transfer, door Nadia, vanuit de luchthaven in Venetië naar de port. Het enige minpuntje was het inchecken op het schip. Dit was rommelig in een oververhitte ruimte, maar daarna hebben we alle dagen kunnen genieten van mooie bestemmingen en heerlijk eten. Het personeel was zeer vriendelijk en zorgzaam, af en toe voelde je je bijna schuldig.
Het begon al de eerste ochtend met een prachtig gedekte ontbijttafel, met een wit tafellaken, zwarte stoffen servetten en een vers bloemetje, op het balkon van onze hut.
We hebben vanuit Venetië via Kotor een aantal plaatsen/eilanden van Griekenland bezocht. In volgorde Kotor, Corfu, Katakolon, Gythion, Monemvasia, Chania, Santorini, Patmos, Mykonos en vervolgens ontschepen in Athene. Dit ging vlekkeloos, in nog geen 10 minuten van boord en in de bus voor de geregelde transfer naar het vliegveld. Hier konden we meteen onze koffers kwijt voor een late middag vlucht. Dus hierdoor nog een relatief relaxte dag kunnen hebben op het vliegveld.
Het zijn heel relaxte bestemmingen die we bezocht hebben. Niet haasten door drukke steden. Erg mooi vonden wij Monemvasia waar je ver terug in de tijd gaat. Een ommuurde oude stad waar nog geen verkeer mogelijk is maar alles nog via de handkar en kruiwagen vervoerd wordt.
In Corfu heeft de rederij de Azamazing evening verzorgd. Met bussen kon iedereen van het schip, zonder extra kosten, mee naar een plein dat netjes aangekleed was. Hier werd door lokale artiesten een leuke show opgevoerd. En natuurlijk was er een drankje.
Als er een shuttle bus nodig was om in de steden te komen was dit geregeld voor de gasten zonder extra kosten.
Santorini was dit keer erg druk. Wij hebben gekozen via de rederij een excursie te boeken en hierdoor hebben wij de drukte kunnen vermijden en genoten van een ander gedeelte van het eiland. Let wel op voor zakkenrollers die waren erg actief met name in Fira.
De kwaliteit van AZAMARA ligt in de complete prijs, de fooien, shuttles, drankenpakket is allemaal inclusief. Wil je apartere dranken dan geldt daar natuurlijk wel een extra prijs voor. Het eten is uitstekend.
Voor ons is AZAMARA zeker voor herhaling vatbaar. Maar nu eerst aftellen voor onze volgende, ook bij Nadia geboekte, cruise met MSC GRANDIOSA in de Yacht club.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.