Ooms

14/03/2022

Beoordelingsscore: 10

Je beseft maar wanneer problemen zich voordoen, dat je gesteund bent door een professionele reisorganisatie zoals cruisemarkt, bijzonder dan door Nadia. Bij inscheping in Barcelona, werd ik positief getest op Corona. Geen probleem, 10 dagen in quarantaine in Barcelona, goed hotel en prima service, dit door mijn Corona verzekering bij de cruise maatschappij.
Problemen beginnen na de reis, annulatie cruise en gemaakte onkosten terug vorderen. Tientallen telefoontjes en mails werden door mijn pit bull Nadia, zoals steeds niet aflatend tot een goed einde gebracht.
Alles in orde met grote dank aan Nadia.
Je mag gerust slapen, Nadia bijt zich vast tot je problemen opgelost zijn,

Reynaert Eddy

28/02/2022

Beoordelingsscore: 8

Zeer mooie cruise door de Rode Zee beleefd, met prachtige excursies in Saoudi Arabia, zelfs in coronatijden!
Bedankt Nadia voor uw professionalisme, maar je mag haar wel niet storen bij het invullen van belangrijke gegevens (ha!)

Walter - B2B met Royal en Celebrity

09/02/2022

Beoordelingsscore: 10

Leuk samenwerken met Nadia. Heldere informatie, snelle feedback, nooit te beroerd iets extra voor je op te zoeken. Met als resultaat -zelfs in covid tijden- een fantastische back2back ervaring gedurende 2 weken in de Caraïben

Steve Van Looy

17/01/2022

Beoordelingsscore: 10

Goede service. Altijd vriendelijk en behulpzaam. In deze rare tijden heeft ze al dikwijls mijn cruise moeten verplaatsen of omboeken maar ze doet het met de glimlach.

Ilse

16/12/2021

Beoordelingsscore: 10

De service van Nadia was het afgelopen jaar weer top! Hoewel we dit jaar geconfronteerd werden met enkele annuleringen en meerdere routewijzingen, altijd een snelle en duidelijke communicatie en eventuele alternatieven, steeds met de glimlach! Knap, zeker gezien de moeilijke periode. Ook de herinneringen aan PCR-testen, lokale registraties,… ze volgt het allemaal op zodanig dat wij kunnen genieten van onze vakantie…
Wij zijn zeker niet van plan om van reisbureau te veranderen (vermoedelijk wel van rederij

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.