Klantbeoordelingen die Spreken

We begrijpen dat het plannen van een cruise een investering is in kostbare tijd en middelen. Daarom streven we naar transparantie en betrouwbaarheid in al onze interacties met klanten. Onze beoordelingen weerspiegelen niet alleen de hoogtepunten, maar ook de manier waarop we omgaan met uitdagingen en eventuele zorgen van onze klanten. Open communicatie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Beoordelingen: jouw stem telt!

Beoordelingen zijn niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor medereizigers die op zoek zijn naar de perfecte cruise-ervaring. Of je nu de serene wateren van Antarctica hebt verkend, genoten hebt van een gastronomisch diner aan boord, of onder de indruk was van de deskundige gidsen tijdens uw cruise, jouw ervaring draagt bij aan het verhaal van Cruisemarkt.

In een wereld van onbegrensde mogelijkheden op zeeën en oceanen, is Cruisemarkt trots op de positieve beoordelingen van haar klanten. Het zijn deze verhalen die de reisgemeenschap inspireren en ons stimuleren om voortdurend te streven naar excellentie in het leveren van onvergetelijke cruiseavonturen.

Wim en Conny

13/05/2022

Beoordelingsscore: 10

Hebben 2 cruises gedaan met Nadia en we zijn super tevreden, ze zocht uit wat onze wensen waren en paste daaraan aan….. de volgende zal zeker weer met Cruisemarkt en Nadia zijn.
Alvast 2 heel gelukkige mensen.
Die verlangen om opnieuw het ruime sop eens te kiezen!!!!!

MSC GRANDIOSA

25/04/2022

Beoordelingsscore: 7

MSC Grandiosa – Middellandse zee (3/04 – 10/04/2022)

Algemene impressie: OK tot goed
? schip: OK, mooi, proper en aangenaam (niet de modern zoals Seaside en Seaview)
? kajuit: Hoewel buitenkajuit, toch ruim (met zetel). Vroeger waren de buitenkajuiten compacter (enkel bed, geen zetel). Zeker een positief punt voor de nieuwere schepen (altijd checken bij boeken)
Reiniging van kajuit is goed. We hebben de indruk dat het poetspersoneel meer kajuiten moet poetsen. ’s Avonds worden handdoeken niet meer vervangen en, indien er geslapen wordt op het zetelbed, blijft deze de hele dag open.
☹ inscheping Marseille: ondermaats! De inschepingsprocedure heeft ongeveer 2u45 geduurd. Waaronder 2u05 aanschuiven in de terminal (ijskoud, geen zitplaatsen,…) met valies, enkel voor een check van de papieren. Dit hebben we eigenlijk nog nooit eerder meegemaakt. Blijkbaar in Barcelona was het nog langer aanschuiven. En dit in laagseizoen!
Op andere plaatsen ging afstappen en terug instappen zeer vlot (bijna niet aanschuiven)!
? reisroute: goed (maar die kies je zelf, hé). Het spijtige van Rome is de lange afstand tot de haven waardoor de tijd in Rome zeer beperkt is. In Barcelona en Palma was een betalende shuttlebus voorzien, zonder reservatie. Dit verliep zeer vlot.
☹ restaurant: ondermaats (maar we vinden al een tijdje dat dit achteruit gaat). Eigenlijk krijg je elke cruise dezelfde menukaart. Vlees is vaak van mindere kwaliteit en regelmatig heb je stukken die je niet kan kauwen.
Wijnkennis: ondermaats. Advies kon men niet geven en zoete witte wijn bestellen lukte niet: altijd kreeg je prosecco. De wijnkeuze, zelfs met drankenpakket Easy Plus, wordt beperkt.
Personeel doet wel hard zijn best om je een goed gevoel te geven, maar omkadering ontbreekt!
Buffet: weinig op aan te merken (‘buffet is buffet’), voor mij weinig variatie. Het lukte wel niet om de juiste koffie te krijgen. Tip voor nieuwe klanten bij MSC: als je een drankenpakket hebt, kan je in het buffet koffie (en flesje fruitsap bij easy plus) bestellen (beter dan het automaat).
? specialiteitenrestaurant: opmerkelijk beter dan restaurant (hoewel het vlees van de echtgenoot van mindere kwaliteit was dan mijn portie), maar of het de ‘surplus’ waard is moet je zelf bepalen (wij kregen een maaltijd aangeboden)
Nog enkele opmerkingen:
– late diner seating: de eerste keer dat deze zo laat was (21u30). Dit was voor ons te laat. Misschien checken voor boeken? De vroege seating was om 19u (ook later dan gewoonlijk).
– bars: de schepen worden groter maar wij hebben de indruk dat de bars niet ‘meegroeien’. Bij onze afreis was het schip niet vol (laag seizoen) en was het soms moeilijk om een plaatsje te vinden. Wij zullen bijgevolg voor de toekomst opteren voor de ‘kleinere’ schepen.
– tip voor Marseille: op de laatste dag kan je je bagage afgeven in de terminal en nadien oppikken in het station, luchthaven, hotel,… tegen een kleine vergoeding. Zo kan je nog genieten van Marseille zonder je koffers…

Ooms

14/03/2022

Beoordelingsscore: 10

Je beseft maar wanneer problemen zich voordoen, dat je gesteund bent door een professionele reisorganisatie zoals cruisemarkt, bijzonder dan door Nadia. Bij inscheping in Barcelona, werd ik positief getest op Corona. Geen probleem, 10 dagen in quarantaine in Barcelona, goed hotel en prima service, dit door mijn Corona verzekering bij de cruise maatschappij.
Problemen beginnen na de reis, annulatie cruise en gemaakte onkosten terug vorderen. Tientallen telefoontjes en mails werden door mijn pit bull Nadia, zoals steeds niet aflatend tot een goed einde gebracht.
Alles in orde met grote dank aan Nadia.
Je mag gerust slapen, Nadia bijt zich vast tot je problemen opgelost zijn,

Reynaert Eddy

28/02/2022

Beoordelingsscore: 8

Zeer mooie cruise door de Rode Zee beleefd, met prachtige excursies in Saoudi Arabia, zelfs in coronatijden!
Bedankt Nadia voor uw professionalisme, maar je mag haar wel niet storen bij het invullen van belangrijke gegevens (ha!)

Walter - B2B met Royal en Celebrity

09/02/2022

Beoordelingsscore: 10

Leuk samenwerken met Nadia. Heldere informatie, snelle feedback, nooit te beroerd iets extra voor je op te zoeken. Met als resultaat -zelfs in covid tijden- een fantastische back2back ervaring gedurende 2 weken in de Caraïben

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.