Klantbeoordelingen die Spreken

We begrijpen dat het plannen van een cruise een investering is in kostbare tijd en middelen. Daarom streven we naar transparantie en betrouwbaarheid in al onze interacties met klanten. Onze beoordelingen weerspiegelen niet alleen de hoogtepunten, maar ook de manier waarop we omgaan met uitdagingen en eventuele zorgen van onze klanten. Open communicatie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Beoordelingen: jouw stem telt!

Beoordelingen zijn niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor medereizigers die op zoek zijn naar de perfecte cruise-ervaring. Of je nu de serene wateren van Antarctica hebt verkend, genoten hebt van een gastronomisch diner aan boord, of onder de indruk was van de deskundige gidsen tijdens uw cruise, jouw ervaring draagt bij aan het verhaal van Cruisemarkt.

In een wereld van onbegrensde mogelijkheden op zeeën en oceanen, is Cruisemarkt trots op de positieve beoordelingen van haar klanten. Het zijn deze verhalen die de reisgemeenschap inspireren en ons stimuleren om voortdurend te streven naar excellentie in het leveren van onvergetelijke cruiseavonturen.

Luc en Vera

28/11/2022

Beoordelingsscore: 10

Je kent pas de waarde van een reisagent als er iets mis gaat.
Zo ook met onze laatste cruise: vluchten naar Rome geannuleerd wegens voorziene staking.
Maar Nadia heeft weer hemel en aarde verzet om een oplossing te vinden.

Mendez

24/08/2022

Beoordelingsscore: 10

Nadia helpt ons keer op keer met het uitzoeken van een top cruise. Altijd zeer vriendelijk en komt met mooie aanbiedingen. Een reisagent die zich 100 % inzet om van jouw cruise een droom cruise te maken!

Kurt en Marleen

01/08/2022

Beoordelingsscore: 10

Nadia van Cruisemarkt.be heeft opnieuw alles piekfijn geregeld zodat wij in juni zorgeloos op cruise konden vertrekken. Nadat onze vorige cruise geannuleerd werd door de covid pandemie, zijn we samen met Nadia op zoek gegaan naar een nieuw avontuur en zijn we bij een cruise naar Noorwegen met de SKY PRINCESS beland. Van mistige fjorden tot krachtige watervallen, van rustige natuur tot kleurrijke steden, van pittige bergwandelingen tot het uiterste punt Noordkaap, Noorwegen heeft echt aan iedereen iets te bieden en wij hebben er met volle teugen van genoten. En tussendoor kan je relaxen en genieten van alle faciliteiten op de SKY PRINCESS. Een zeer leuke cruise. Bedankt Nadia

Patrick & Joceline - Noordam HAL

28/06/2022

Beoordelingsscore: 9

Net terug van een cruise naar Alaska met de MS Noordam van de Holland America Line.
Weliswaar een ietwat ouder schip maar wel heel mooi (her-)ingericht en onderhouden (overal nieuwe tapijten,…)
Het traject, nl de “Inside Passage” annex het landarrangement met de McKinley-Explorer-trein naar het Nationaal Park “Denali” is fenomenaal mooi !
De bagage-service van HAL is heel leuk meegenomen : bagage afgegeven in de cruiseterminal in Vancouver en tot bij het vertrek uit Fairbanks nooit meer zelf moeten, dragen, maar telkens afgeleverd in en terug opgehaald uit de hotelkamer.
Heel lekker, zelfs gastronomisch eten op het schip. Heel goeie service en vriendelijke bemanning/personeel, zowel op het schip als tijdens het landarrangement.
Kortom, een absolute aanrader !

Lagae

08/06/2022

Beoordelingsscore: 10

prima service.Exelente ophaal en terugbreng taxi. cruise was de max.

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.