Darcon

04/10/2019

Beoordelingsscore: 9

Goede dag, Dit om u te laten weten dat we goed en wel terug thuis zijn aangekomen na een heerlijke cruise en reis. Het was heerlijk, dank zij uw goede zorgen. We hebben heel veel gezien en gedaan, en zijn dan even ontzettend moe geweest. We willen dan ook overal tegelijk zijn, en alles zien. Het weer is heel goed meegevallen, één dagje regen, en voor de rest aangename temperaturen van 22 a 23 graden. We hadden een prachtige kajuit, achter in het schip, en hebben ook goed kunnen genieten van het balkon. Buiten dat we de eerste dag in de 2de seating waren gezet in het restaurant, is dat vanaf de tweede dag goed gekomen. Ook in Hamburg hadden we goede hotels, behalve dan dat we wel uit het centrum zaten met het Holiday Inn hotel, we moesten nog altijd de U-Bahn nemen naar het centrum en van daaruit geraakte men overal. We hebben alles met de taxi gedaan, met die valiezen was dat het beste. Eigenlijk viel de prijs nog goed mee. Kortom, buiten een paar minpuntjes hebben we een heerlijke reis gehad, dank zij jullie goede zorgen. Jullie horen nog van ons voor een eventuele volgende reis. Vriendelijke groetjes, Bob en Sonja

Smits

04/08/2019

Beoordelingsscore: 10

Wij hebben een heerlijke tijd gehad op de MSC Fantasia! De Fantasia is een mooi schip met genoeg (te veel) te doen (keuzestress haha). Het personeel was erg hartelijk en enthousiast! De hut werd erg proper gehouden door onze cabin attendant Alexander en een balkonhut is echt geweldig! Helemaal achter op t schip; ik heb geweldige plaatjes kunnen schieten en ons balkon was een stuk groter dan die aan de zijkanten. Het eten was ook erg goed in tegenstelling tot wat ik in de reviews heb gelezen… Ook het entertainment was goed, in het bijzonder Aldo Maldonado; kippenvel bij zijn solo’s! Het embarking proces was wat omslachtig, bij Royal Caribbean ging dat een stuk soepeler en vlotter. Het disembarking proces ging juist weer vlotter dan bij RC. Nadia en Sofie hartelijk bedankt voor de goede vlotte service, het prettige mail contact en het regelen van een onvergetelijke cruise!

Ingeborg en Rony

31/07/2019

Beoordelingsscore: 10

van 6 tem 13 juli op cruise met de Meraviglia naar enkele Baltische steden Alles prima in orde dankzij de professionele begeleiding van Nadia (en haar team). Een zeer mooi, supermodern schip met ruime kajuiten, lekker eten, veel animatie, indrukwekkende shows (Cirque du soleil) en theatervoorstellingen, vriendelijk personeel, interessante steden….een zeer geslaagde vakantie ! Het buffetresto was uiteraard druk maar in de avondresto’s en de specialiteitenresto’s was het aangenaam. Ook de skylounge (adults only) was een meerwaarde , rustig en prachtig zicht op het 18de dek). Wij zijn zeer tevreden en kijken al uit naar de volgende cruise (met MSC en Cruisemarkt).

Saeys Luc

02/07/2019

Beoordelingsscore: 9

Dit was de eerste cruise die wij boekten bij Nadia. Een speciale promotie op de Azamara Pursuit, langs de Griekse Eilanden. Alles verliep heel vlot: de boeking, de reispapieren (met bijkomende info over de aanleghavens).. Bij het vertrek had onze vlucht door het slechte weer veel vertraging. Nadia volgde de toestand doorlopend op. Zij heeft echt hemel en aarde verzet om alles op te lossen. Topklasse ! De cruise zelf was zoals je van Azamara verwacht. Kleine kajuiten, maar smaakvol en praktisch ingericht. Veel ruimte op het schip, lekker eten en supervriendelijk personeel. En wat Azamara zo speciaal maakt: de atmosfeer aan boord, de Azamazing Evening (voor het paleis in Rhodos !), de white night party….En in elke aanleghaven: veel tijd, vlakbij de stad, nooit wachten… Prijs kwaliteit zijn ze ongelooflijk. We zullen wel nooit meer de zelfde dag van afvaart vertrekken, en noot meer met Brussels vliegen. En nog eens: een ferme pluim voor Nadia en haar team !

Wostyn

03/06/2019

Beoordelingsscore: 9

Onze reis is super vlot gelopen dankzij de goede voorbereiding van cruisemarkt. Thuis kregen we al onze nodige documenten en uitleg over al de stopplaatsen toegestuurd in een mooi boekje. Vele mensen keken daarop. Nadia staat op elk uur paraat om je te helpen ook al dreigden we bijna ons vliegtuig te missen door dat accident zondag in Venetië met een ander cruiseschip en toeristenboot. Daardoor mochten wij niet aan kaai gaan. Gebeld naar Nadia en ze gaf ons alle nodige info wat te doen indien we ons vliegtuig gingen missen. Soit dit is dan uiteindelijk niet gebeurt en gisteren veilig geland. Wij zijn zonder zorgen op vakantie kunnen gaan en ten volle ervan genoten en dit dankzij deze superorganisatie. Ik raad cruisemarkt iedereen aan en zal zeker onze volgende cruise daar weer boeken. Bedankt voor alles zo goed te regelen

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.