Natacha - MSC Lirica

07/01/2020

Beoordelingsscore: 9

Hallo Nadia,

Na een fantastische cruise met de Msc Lirica genieten we nog na in Dubai.
Het inschepen was zeer vlot verlopen en direct aan boord was 11u , iedereen mocht inschepen al vanaf 7u in de ochtend.
Meermaals veel complimenten gekregen van uw boekje dat je maakt van verschillende mensen .

Service , eten , animatie was dik in orde . Beste van msc dat we hebben meegemaakt , ondanks ouder schip was wel nog zeer mooi. Ook alle extra die je krijgt bij Gold member hebben we gekregen .

Kortom een fantastische ervaring geweest. We zien enorm uit naar de cruise met Yacht club in nov 2020.

Willy - Norwegian

06/01/2020

Beoordelingsscore: 9

Nadia,
je keuze voor mij ( Norwegian ) was heel goed.Heb me geen ogenblik verveeld.
Verschil met Celebrity cruises:
Celebrity hogere standaard, maar de speciality restaurants bij Norwegian waren heel goed en aan een derde van de meerprijs dan Celebrity
( restaurants Celebrity wel hogere klasse, vandaar meerprijs ).
Personeel en service bij Norwegian 100%. Kan echt niets negatief hierover zeggen.
Bij Celebrity wel meer dames alleen. Betere klasse passagiers, bij Norwegian bijna niemand opgekleed. Het balkon bij Celebrity is iets groter en met een tafeltje inplaats van een klein stoeltje tussen beide stoelen.
Ik had wel graag iets hoger gezeten ( verdiep 15 of 16 inplaats van 10 ).
Poker tafels bij Celebrity beter georganiseerd dan bij Norwegian.
Meer bars en restaurants bij Norwegian en zoals je me verwittigde, meer entertainment op diverse plaatsen.
Dus heel tevreden over de cruise, waarvoor mijn dank.

Beste wensen voor 2020 en bedankt voor je professioneel advies.
Willy

Eliane

06/01/2020

Beoordelingsscore: 9

We reisden in december met de Seabourn Encore van Dubai naar Singapore. De Seabourn is een kleinschalig doch kraaknet schip met een ruime keuze aan restaurants die alle verzorgde maaltijden aanbieden. Er zijn dagelijks gevarieerde activiteiten en het avondentertainment getuigde van hoog niveau. Hetzelfde gold voor de talrijke,interessante lezingen door ex-diplomaten. Financiële afhandelingen gebeurden uiterst correct. Dank aan Nadia en Sofie voor de,zoals steeds,uitstekende logistieke steun.

Nadine - COSTA

16/12/2019

Beoordelingsscore: 10

Beste Nadia, wat hebben ze genoten van de reis, iedereen was vol lof over het boekje en we hebben het heel goed kunnen gebruiken. Alles was tot in de puntjes geregeld, van de plaatsen op het vliegtuig tot de transfer op de luchthaven ondanks we een vertraging hadden van een 1H30 door het slechte weer.
De tafel verdeling was ook prima in orde. We hadden een tafel van 10 en één van 8 personen wat zelf heel goed uitkwam met onze groep. De personen die voor het eerst een cruise maakten ze vol lof over deze manier van reizen !!! Het verlaten van het schip was wel heel druk, en de rederij had dan nog gemist in het losladen van de bagage, ze hebben de kleuren niet gevolgd wat voor veel mensen verwarring meebracht, en heel druk aan de taxistand met dit als gevolg. Nog een dikke “MILLE MERCI” voor je geleverd werk, en de reclame is al gebeurd. Bedankt ook aan Sofie voor haar werk. Tot ziens ik bel je nog wel eens op. Groetjes Nadine.

Rita

13/12/2019

Beoordelingsscore: 10

We hebben weer kunnen genieten van een prachtige cruise aan boord van de MSC Grandiosa, en dit dankzij Nadia en haar team. Dank u voor de goede service !

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.