Eliane

06/01/2020

Beoordelingsscore: 9

We reisden in december met de Seabourn Encore van Dubai naar Singapore. De Seabourn is een kleinschalig doch kraaknet schip met een ruime keuze aan restaurants die alle verzorgde maaltijden aanbieden. Er zijn dagelijks gevarieerde activiteiten en het avondentertainment getuigde van hoog niveau. Hetzelfde gold voor de talrijke,interessante lezingen door ex-diplomaten. Financiële afhandelingen gebeurden uiterst correct. Dank aan Nadia en Sofie voor de,zoals steeds,uitstekende logistieke steun.

Nadine - COSTA

16/12/2019

Beoordelingsscore: 10

Beste Nadia, wat hebben ze genoten van de reis, iedereen was vol lof over het boekje en we hebben het heel goed kunnen gebruiken. Alles was tot in de puntjes geregeld, van de plaatsen op het vliegtuig tot de transfer op de luchthaven ondanks we een vertraging hadden van een 1H30 door het slechte weer.
De tafel verdeling was ook prima in orde. We hadden een tafel van 10 en één van 8 personen wat zelf heel goed uitkwam met onze groep. De personen die voor het eerst een cruise maakten ze vol lof over deze manier van reizen !!! Het verlaten van het schip was wel heel druk, en de rederij had dan nog gemist in het losladen van de bagage, ze hebben de kleuren niet gevolgd wat voor veel mensen verwarring meebracht, en heel druk aan de taxistand met dit als gevolg. Nog een dikke “MILLE MERCI” voor je geleverd werk, en de reclame is al gebeurd. Bedankt ook aan Sofie voor haar werk. Tot ziens ik bel je nog wel eens op. Groetjes Nadine.

Rita

13/12/2019

Beoordelingsscore: 10

We hebben weer kunnen genieten van een prachtige cruise aan boord van de MSC Grandiosa, en dit dankzij Nadia en haar team. Dank u voor de goede service !

Annie de Rycke - MSC Divina

28/11/2019

Beoordelingsscore: 10

Beste Nadia en team bedankt voor de goeie service die je ons hebt bezorgd voor de 21 schitterende dagen vakantiecruise met MSC/Divina.
Het was allemaal in orde van de eerste tot de laatste dag, inclusief alle bijkomende ongemakken door onszelf veroorzaakt Alles was tot in de puntjes door jullie geregeld is.Op naar onze volgende cruise juni 2020 . Nogmaals bedankt Nadia en team. Groetjes Annie

Nelly Vanden Herrewegen - SEABOURN SOJOURN

27/11/2019

Beoordelingsscore: 10

Beste Nadia,
Sorry wel wat laat maar met deze wou ik jou en je medewerkers van harte danken om ons van een prachtige reis met de Seabourn Sojourn te laten genieten.
Alles werd door jullie tot in de puntjes verzorgd.
Zowel onze vluchten, de verschillende aansluitingen , de plaatsen op het vliegtuig alsook de overnachting in het hotel werden door jullie uitstekend geregeld.
Ook wat ons verblijf op de Seabourn betreft kunnen wij geen enkel negatief punt aanhalen.
Het personeel, de service, het eten, de drank, de shows alles was TOP.
Het is zeker voor herhaling vatbaar en we zullen jullie ten zeerste bij vrienden en kennissen aanbevelen.
Een dikke proficiat van ons alle vier.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.