Klantbeoordelingen die Spreken

We begrijpen dat het plannen van een cruise een investering is in kostbare tijd en middelen. Daarom streven we naar transparantie en betrouwbaarheid in al onze interacties met klanten. Onze beoordelingen weerspiegelen niet alleen de hoogtepunten, maar ook de manier waarop we omgaan met uitdagingen en eventuele zorgen van onze klanten. Open communicatie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Beoordelingen: jouw stem telt!

Beoordelingen zijn niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor medereizigers die op zoek zijn naar de perfecte cruise-ervaring. Of je nu de serene wateren van Antarctica hebt verkend, genoten hebt van een gastronomisch diner aan boord, of onder de indruk was van de deskundige gidsen tijdens uw cruise, jouw ervaring draagt bij aan het verhaal van Cruisemarkt.

In een wereld van onbegrensde mogelijkheden op zeeën en oceanen, is Cruisemarkt trots op de positieve beoordelingen van haar klanten. Het zijn deze verhalen die de reisgemeenschap inspireren en ons stimuleren om voortdurend te streven naar excellentie in het leveren van onvergetelijke cruiseavonturen.

Festjens - Norwegian Jade

25/02/2020

Beoordelingsscore: 10

We lonkten deze keer naar Azië, bijgevolg (als fervent MSC-ers) moesten we op zoek naar een andere rederij. Met de goede raad van Nadia hebben we gekozen voor Norwegian Jade. Prima keuze dat afgestemd was op onze behoeften (rustiger publiek, uitstekende specialiteitenrestaurants, supervriendelijk personeel)! Ook prima logistieke ondersteuning van Nadia en haar team: hotels, vluchten,… en zeker de vele wijzigingen tijdens onze cruise werden goed opgevolgd door Nadia! Door Corona een geannuleerde vlucht en nadien nog een routewijziging (dus opnieuw vlucht en hotels te herboeken)…. De meerprijs wordt door cruisemarkt betaald (zal je ook niet vaak tegenkomen). Onze verwachtingen qua route (Vietnam/Hongkong) zijn misschien niet ingewilligd, maar we hebben 120% genoten van de reis, mede door Nadia en haar team.

Michael Branth

18/02/2020

Beoordelingsscore: 10

Zeer kundig en efficiënt geholpen door Mevrouw Nadia Meersman. Wij hebben nog geen datum voor onze cruise maar als die er is zullen we die zeker middels haar gaan boeken.

Natacha - MSC Lirica

07/01/2020

Beoordelingsscore: 9

Hallo Nadia,

Na een fantastische cruise met de Msc Lirica genieten we nog na in Dubai.
Het inschepen was zeer vlot verlopen en direct aan boord was 11u , iedereen mocht inschepen al vanaf 7u in de ochtend.
Meermaals veel complimenten gekregen van uw boekje dat je maakt van verschillende mensen .

Service , eten , animatie was dik in orde . Beste van msc dat we hebben meegemaakt , ondanks ouder schip was wel nog zeer mooi. Ook alle extra die je krijgt bij Gold member hebben we gekregen .

Kortom een fantastische ervaring geweest. We zien enorm uit naar de cruise met Yacht club in nov 2020.

Willy - Norwegian

06/01/2020

Beoordelingsscore: 9

Nadia,
je keuze voor mij ( Norwegian ) was heel goed.Heb me geen ogenblik verveeld.
Verschil met Celebrity cruises:
Celebrity hogere standaard, maar de speciality restaurants bij Norwegian waren heel goed en aan een derde van de meerprijs dan Celebrity
( restaurants Celebrity wel hogere klasse, vandaar meerprijs ).
Personeel en service bij Norwegian 100%. Kan echt niets negatief hierover zeggen.
Bij Celebrity wel meer dames alleen. Betere klasse passagiers, bij Norwegian bijna niemand opgekleed. Het balkon bij Celebrity is iets groter en met een tafeltje inplaats van een klein stoeltje tussen beide stoelen.
Ik had wel graag iets hoger gezeten ( verdiep 15 of 16 inplaats van 10 ).
Poker tafels bij Celebrity beter georganiseerd dan bij Norwegian.
Meer bars en restaurants bij Norwegian en zoals je me verwittigde, meer entertainment op diverse plaatsen.
Dus heel tevreden over de cruise, waarvoor mijn dank.

Beste wensen voor 2020 en bedankt voor je professioneel advies.
Willy

Eliane

06/01/2020

Beoordelingsscore: 9

We reisden in december met de Seabourn Encore van Dubai naar Singapore. De Seabourn is een kleinschalig doch kraaknet schip met een ruime keuze aan restaurants die alle verzorgde maaltijden aanbieden. Er zijn dagelijks gevarieerde activiteiten en het avondentertainment getuigde van hoog niveau. Hetzelfde gold voor de talrijke,interessante lezingen door ex-diplomaten. Financiële afhandelingen gebeurden uiterst correct. Dank aan Nadia en Sofie voor de,zoals steeds,uitstekende logistieke steun.

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.