John en Marielle

30/11/2018

Beoordelingsscore: 9

MSC Seaview 9-11 tot 16-11 Nadia heeft onze boeking met uitbreidingen goed gedaan en verzorgd. Dit is de 2e keer dat we via haar geboekt hebben en wederom naar volle tevredenheid. We hadden een prachtige suite, Aurea experience met jacuzzi op balkon. Het bijgeboekte dinerpakket was zijn geld zeer zeker waard. De shows waren redelijk alleen jammer dat het hoogteverschil erg klein is in het theater. Op naar onze volgende cruise met de MSC MERAVIGLIA, ook geboekt via Nadia. Review volgt te zijner tijd.

Wim en Conny

13/11/2018

Beoordelingsscore: 10

Onze 2 cruise én…de 2 keer met cruisemarkt, én zeker niet de laatste keer én vooral… cruise! De eerste met HAL Koningsdam, nu met MSC Divina in de yachtclub. De service die Nadia aan haar klanten geeft op alle vlak aangaande je geboekte cruise dat vind je volgens mij maar weinig in een ander reisbureau, wat cruises betreft. Het draaiboek die je in je handen krijgt mbt de geboekte cruise …daar kijken ze zelfs aan de douane hun ogen aan uit…altijd leuk te horen dat ze dan zeggen, jouw reisorganisatie heeft zijn werk fantastisch gedaan…pluim voor Nadia dus, dikke mercie meid, voor alles!

Wat wij vooral leuk vinden is dat Nadia perfect weet wat ze haar klanten moet aanbieden, das dan ook haar mensenkennis en haar eigen ervaringen op de schepen die dit met zich meebrengt veronderstel ik. Altijd staat ze voor haar klanten klaar, op kantoor, aan de telefoon, zelfs tot vervelens toe van de klanten hun kant uit dan, altijd blijft ze vriendelijk en behulpzaam, zelfs toen wij nu met de stakingen op Zaventem een eerste geannuleerde vlucht hadden van Brussel naar Londen, waardoor onze connectie vlucht Londen Miami dreigde gemist te worden…zelfs toen hielp Nadia krampachtig zoeken naar een oplossing, waarvoor dank! Ze stond erop dat we haar op de hoogte hielden hoe het verliep, straf toch…velen zouden zeggen , jaja geboekt is geboekt, kassa kassa en daarmee is de kous af…dat kan men zeker niet zeggen van Nadia. Ik denk dat ze zelf een hoofd als een vergiet zal gehad hebben met die staking, maar het altijd weet/probeert koel te houden in het belang van haar klanten! Waarvoor dank Nadia, de volgende cruise zal zéker weer eentje met cruisemarkt zijn, een mens is dan pas op zijn gemak als hij daar geboekt heeft volgens mij… We hebben de smaak zeker te pakken en dat allemaal dankzij NADIA! Nooit gedacht dat wij een gezonde verslaving gingen over houden door bij Cruisemarkt te boeken…en daar hoeven we gelukkig niet voor af te kicken, integendeel..de verslaving wordt langsom meer maar groter… Gelukkig maar… Dikke mercie Nadia, voor alles, je bent een krak.

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.