Klantbeoordelingen die Spreken

We begrijpen dat het plannen van een cruise een investering is in kostbare tijd en middelen. Daarom streven we naar transparantie en betrouwbaarheid in al onze interacties met klanten. Onze beoordelingen weerspiegelen niet alleen de hoogtepunten, maar ook de manier waarop we omgaan met uitdagingen en eventuele zorgen van onze klanten. Open communicatie en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Beoordelingen: jouw stem telt!

Beoordelingen zijn niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor medereizigers die op zoek zijn naar de perfecte cruise-ervaring. Of je nu de serene wateren van Antarctica hebt verkend, genoten hebt van een gastronomisch diner aan boord, of onder de indruk was van de deskundige gidsen tijdens uw cruise, jouw ervaring draagt bij aan het verhaal van Cruisemarkt.

In een wereld van onbegrensde mogelijkheden op zeeën en oceanen, is Cruisemarkt trots op de positieve beoordelingen van haar klanten. Het zijn deze verhalen die de reisgemeenschap inspireren en ons stimuleren om voortdurend te streven naar excellentie in het leveren van onvergetelijke cruiseavonturen.

Willy en David Ooms

14/01/2019

Beoordelingsscore: 10

Onze eerste cruise, enkel positieve opmerkingen betreffende de begeleiding en ondersteuning door Nadia en haar collega. De Celebrity Silhouette heeft al onze verwachtingen betreffende een cruise vakantie waargemaakt. Dromen reeds van onze volgende cruise.

John en Marielle

27/12/2018

Beoordelingsscore: 10

MSC Meraviglia, van 8 tot en met 15 december 2018. En ook dit keer een super verzorgde cruise bij Nadia geboekt. Alles picobello in orde. Onze eerste kennismaking met de YachtClub van MSC en zeker voor herhaling vatbaar. Het is ons super goed bevallen. En wat een rust daar in de YachtClub. Het was onze tweede cruise met de Mervaviglia dit keer in de Middellandse Zee waar het publiek meestal wat luidruchtiger is. WIj konden ons telkens weer terug trekken in de oase rust die YachtClub biedt. Het eten is ons ook heel goed bevallen. Nu weer volop op zoek naar een andere cruise. Wie weet waar we nu weer uitkomen.

Cruiseworlddiscovering

30/11/2018

Beoordelingsscore: 8

Via Cruisemarkt een mooie cruise geboekt met Msc Musica van Venetië naar Durban. De contacten met Nadia voorafgaand aan de cruise (de eigenlijke bestelling) waren super. Bij het toezenden van de documenten waren we aangenaam verrast door de uitgebreide en verzorgde documentatie die meegestuurd werd. Dit hadden we nog niet meegemaakt. Bedankt Nadia en collega’s voor de goede zorgen.

John en Marielle

30/11/2018

Beoordelingsscore: 9

MSC Seaview 9-11 tot 16-11 Nadia heeft onze boeking met uitbreidingen goed gedaan en verzorgd. Dit is de 2e keer dat we via haar geboekt hebben en wederom naar volle tevredenheid. We hadden een prachtige suite, Aurea experience met jacuzzi op balkon. Het bijgeboekte dinerpakket was zijn geld zeer zeker waard. De shows waren redelijk alleen jammer dat het hoogteverschil erg klein is in het theater. Op naar onze volgende cruise met de MSC MERAVIGLIA, ook geboekt via Nadia. Review volgt te zijner tijd.

Wim en Conny

13/11/2018

Beoordelingsscore: 10

Onze 2 cruise én…de 2 keer met cruisemarkt, én zeker niet de laatste keer én vooral… cruise! De eerste met HAL Koningsdam, nu met MSC Divina in de yachtclub. De service die Nadia aan haar klanten geeft op alle vlak aangaande je geboekte cruise dat vind je volgens mij maar weinig in een ander reisbureau, wat cruises betreft. Het draaiboek die je in je handen krijgt mbt de geboekte cruise …daar kijken ze zelfs aan de douane hun ogen aan uit…altijd leuk te horen dat ze dan zeggen, jouw reisorganisatie heeft zijn werk fantastisch gedaan…pluim voor Nadia dus, dikke mercie meid, voor alles!

Wat wij vooral leuk vinden is dat Nadia perfect weet wat ze haar klanten moet aanbieden, das dan ook haar mensenkennis en haar eigen ervaringen op de schepen die dit met zich meebrengt veronderstel ik. Altijd staat ze voor haar klanten klaar, op kantoor, aan de telefoon, zelfs tot vervelens toe van de klanten hun kant uit dan, altijd blijft ze vriendelijk en behulpzaam, zelfs toen wij nu met de stakingen op Zaventem een eerste geannuleerde vlucht hadden van Brussel naar Londen, waardoor onze connectie vlucht Londen Miami dreigde gemist te worden…zelfs toen hielp Nadia krampachtig zoeken naar een oplossing, waarvoor dank! Ze stond erop dat we haar op de hoogte hielden hoe het verliep, straf toch…velen zouden zeggen , jaja geboekt is geboekt, kassa kassa en daarmee is de kous af…dat kan men zeker niet zeggen van Nadia. Ik denk dat ze zelf een hoofd als een vergiet zal gehad hebben met die staking, maar het altijd weet/probeert koel te houden in het belang van haar klanten! Waarvoor dank Nadia, de volgende cruise zal zéker weer eentje met cruisemarkt zijn, een mens is dan pas op zijn gemak als hij daar geboekt heeft volgens mij… We hebben de smaak zeker te pakken en dat allemaal dankzij NADIA! Nooit gedacht dat wij een gezonde verslaving gingen over houden door bij Cruisemarkt te boeken…en daar hoeven we gelukkig niet voor af te kicken, integendeel..de verslaving wordt langsom meer maar groter… Gelukkig maar… Dikke mercie Nadia, voor alles, je bent een krak.

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.