een cruise met Oceania Marina

Voor Cruisers die cultuur, design en lekkere keuken kunnen appreciëren, zal een cruise met Oceania Marina een echte openbaring zijn. De ruimtes aan boord zijn modern en elegant ingericht, maar toch ingetogen. Het is vergelijkbaar met een smaakvol boetiek hotel in een wereld stad.  

Oceania Marina -Uitgebreide kunstcollectie

De kunstcollectie aan boord van dit schip, dat bovendien slechts 1.250 gelukkige gasten meeneemt per cruise, is werkelijk verbluffend. Je vindt op het schip namelijk verschillende werken van internationale, beroemde kunstenaars. Tijdens eens wandeling naar de spa kan je er aan de muur een kunstwerk van Damien Hirst bewonderen (een gekend Brits Kunstenaar).

Een culinaire ervaring

Dat Oceania Cruises gekend is voor haar top keuken weten menig ervaren cruisers al lang. Naast het hoofdrestaurant zijn er nog 4 specialiteiten restaurants waar je echt kan genieten van culinaire hoogstandjes, zoals “RED GINGER”. Dit is niet het eerste Pan -Aziatische restaurant op zee, maar wel het eerste restaurant dat durft te experimenteren met speciale smaakcombinaties en authentieke gerechten. Je eerste hap van een tom kha gai of pad thai brengt je rechtstreeks naar Thailand, ongeacht waar het schip toevallig aan het varen is. 

Heb je genoeg geproefd van de Aziatische keuken ? Ga dan zeker eens naar de 3 andere specialiteiten restaurants, wedden dat je vol lof terug komt van deze heerlijke belevenissen? 

TV-persoonlijkheid en sterrenkok Jacques Pépin koos ervoor om zijn eerste restaurant op dit schip te openen. Wees gerust het gelijknamige “Jacques” stelt niet teleur!

Gerechten richten zich op de bistro-specialiteiten uit zijn kindertijd in Lyon, Frankrijk. Het is zeker de moeite waard om er een gezellige avond door te brengen, uiteraard met een lekker glaasje Franse wijn. De heerlijke specialiteiten restaurants worden je zonder extra kost aangeboden, maar wel even reserveren want ze zijn super populair!

Bij de meeste rederijen kan je tegenwoordig een kookdemonstratie bijwonen. Bij Oceania Cruises en aan boord van Marina is er een heuse kookschool gebouwd, met verschillende stations compleet met branders en koksmessen. Dus iedereen die van kokkerellen houdt, moet zeker een cruise met Oceania Marina overwegen!

Unieke wijnproeverijen

Wie bekend is met wijnproeverijen, meestal gehouden op een zeedag, zal snel beseffen dat dit aan boord van Oceania Marina er even anders aan toe gaat. 

Je kan je aanmelden voor een wijnarrangement in La Reserve om meerdere variëteiten te proberen, waaronder die van Silver Trident. Deze wordt verbouwd op het persoonlijke Californische landgoed van één van de  oprichters  van Oceania Cruises. Bovendien gaat de ervaring verder dan de wijnen zelf: de prachtige tafel, aangelegd met rijen en rijen wijnglazen, is gemaakt van een gigantische zwarte notenboom.

La Reserve - Waarom een cruise met Oceania Marina? | Cruisemarkt

Bezoek pittoreske havens

Één van de pijlers voor Oceania Cruises is uiteraard de bestemming (al kan het zijn dat je zo van dit schip zal genieten dat het moeilijk zal worden om het te verlaten).

Marina bezoekt moeiteloos kleine havens die grotere schepen niet kunnen bereiken. Hierdoor kom je in de buurt van de prachtige natuurlijke schoonheid van een regio. Daarbovenop blijft het schip zo lang mogelijk in een haven of overnachten ze daar. Zo geven ze je alle kansen om de prachtige gebieden te bewonderen. 

Uitzonderlijke service

Oceania Cruises biedt uitzonderlijke persoonlijke service en buitengewone prijs-kwaliteit.

Standaard inbegrepen in de prijs zijn, frisdranken, Illy koffie, flesjes water, specialiteiten restaurants, internet (1 aansluiting) én u heeft de keuze uit één extra: excursies of alcoholisch drankenpakket (tijdens lunch & diner) of een boordtegoed.

Oceania Cruises biedt echt de beste waarde in luxe cruisen!

Wil je de voordeligste cruise-aanbiedingen niet missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.