Royal Caribbean, mega cruises voor lol met de familie

Royal Caribbean is waarschijnlijk het meest bekend om haar boeiende en avontuurlijk gevulde activiteiten aan boord. Royal Caribbean is een cruise lijn gericht op mensen die op zoek zijn naar een innovatieve ervaringen op stijlvolle, trendy schepen. In de verzadigde markt van cruises, gaat Royal Caribbean de concurrentie aan door alles op een volgende niveau te brengen door een consequente invoering van baanbrekende voorzieningen bij elk nieuw mega schip dat te water gaat. Het merk is trots op de “WOW” factor die indruk maakt op iedereen, van de allerkleinsten tot doorgewinterde cruisers. Waar anders kun je berg beklimmen, surfen, schaatsen, indoor parachutespringen, botsauto’s en een uitzichtspunt 300 plus meter boven zeeniveau (temidden van tal van andere activiteiten) alles op één plek?

Vaargebieden Royal Caribbean

Het lijdt geen twijfel dat Royal Caribbean International één van de meest populaire cruise maatschappijen is voor Noord-amerika en steeds meer plaatsen over de hele wereld en met cruises naar het Caribisch Gebied, Alaska, Europa en Azië. Met ongelooflijke cruise deals op routes, variërend van drie dagen Bahamas cruise tot 24-daagse “Stille Oceaan cruises, Royal Caribbean heeft een cruise te bieden aan iedere cruiser.
Royal Caribbean biedt een unieke cruise ervaring voor verrassend betaalbare prijzen. Na het afronden van hun cruise-ervaring, vinden de meeste gasten dat hun geld goed is besteed. Erkend voor haar fantastische aanbiedingen zoals twee halen, één de helft betalen, gratis upgrades of derde en vierde gast gratis varen, het vinden van een goedkope cruise deal van Royal Caribbean is makkelijker dan u denkt. Let wel, er worden momenteel sommige wijzigingen aan de prijsstelling doorgevoerd.

Eigen eilanden

Royal Caribbean bezit twee eigen eilanden voor haar gasten in Labadee (Haïti) en CoCo Cay (Bahamas). Op veel van hun Caraïbische routes stoppen ze in deze twee havens die niet overspoeld worden met hordes cruise passagiers van de vele cruise maatschappijen die varen in het gebied.

Soorten schepen

Het hotel beschikt over zeven klassen met 22 schepen in de vloot (en groeiende), Royal Caribbean is trots op haar reputatie van een van ‘S werelds grootste cruise maatschappijen. Hoewel Royal Caribbean wel wat oudere schepen in haar portefeuille heeft zoals Majesty of the Seas, voert het continu updates uit via functionele facelifts met enkele van de nieuwste en beste aspecten van haar nieuwere schepen. Enkele van de meest spraakmakende onderdelen van Royal Caribbean de de Oasis klasse en Quantum klasse schepen, dit zijn de grootste schepen die varen over de wereld. De eerste introductie van de Oasis of the Seas was in 2009 en vervolgens kwam de Allure of the Seas in 2010. De Oasis cruise schepen waren ongeveer 50 procent groter dan enig ander schip op zee. Deze twee klassen blijven uitbreiden met de nieuwste introducties van Quantum en Anthem of the Seas en de toekomstige introductie van Harmony of the Seas.

Innovaties

Andere innovaties van deze nieuwe klassen naast de unieke activiteiten aan boord zijn te zien in de passagiershut categorieën zoals Familie-gekoppeld, multi-kamer passagiershutten en binnen passagiershutten uitgerust met virtuele balkons. Deze high-definition “balkons” bestaan uit schermen die real-time oceaan en uitzicht geven van de omgeving, waardoor de tijd dat u in uw kamer doorbrengt veel minder claustrofobisch zal aanvoelen. Restaurants, elke avond is er entertainment, er zijn chique winkels in de schepen, tevens is er een Bionic Bar waar drankjes worden geserveerd door robots.

Deze wereld-klasse, bekroonde cruise line kan de perfecte optie zijn zijn voor uw volgende familie avontuur op volle zee. Met een eindeloze reeks van activiteiten aan boord en accommodaties voor elke prijsklasse.

Wil je de voordeligste cruise-aanbiedingen niet missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.