Regent Seven Seas Cruises

Met haar 5 prachtige schepen van 490 tot 750 gasten aan boord staat Regent Seven Seas  voor luxe – gourmet keuken – persoonlijke service en bestemming.

Dranken, fooien, wijnen, Wifi en een hele grote selectie hoogwaardige excursies zijn inbegrepen in de Cruiseprijs. Deze rederij behoort tot de top 5 van de wereld.

Aanbevolen voor

  • wie hoogwaardige service kan appreciëren
  • ultra deluxe all-inclusieve 5* rederij
  • Wie graag bijzondere excursies maakt

Het schip, de bemanning, het eten en de excursies waren uitstekend! De conciërge Suite heel luxueus, kan bijna niet wachten tot de volgende cruise eraan komt

Ultiem Cruisen en onbezorgd genieten

Met regent seven seas cruisen is ultiem cruisen. Kwaliteit en service staan heel hoog in het vaandel. De meeste excursies zijn inclusief maar wij raden zeker aan deze op voorhand te reserveren. De ultra luxueuze schepen kunnen veelal in of nabij de stad aanleggen.

Aan boord is bijna alles inbegrepen en als u een Conciërge suite of hoger reserveert ontvangt u ook nog eens een overnachting in een luxe 5 sterren hotel inclusief het ontbijt voorafgaand aan de cruise.

Top 3 vaargebieden Regent Seven Seas Cruises

Alle vaargebieden Regent Seven Seas Cruises

Alaska, Canada & Oostkust USA, Azië & Oceanië, Canarische Eilanden, Caraïben, Middellandse Zee, Noord- & West-Europa, Wereldwijd, en Zuid-Amerika & Panamakanaal

Superieure service met oog voor perfectie en zalig culinair genieten

Aan boord is zowat alles inbegrepen, eigenlijk zijn in de cruiseprijs enkel de spa behandelingen niet inbegrepen en specifieke speciale excursies zoals Regent Choice Shore excursions en Gourmet Explorer Tours.

Per cruise kan gekozen worden uit telkens meer dan 40 excursies, keuze genoeg dus.

Regent seven seas meert aan in de meest romantische en speciale havens ter wereld en dan denken we aan bijvoorbeeld Manaus in de amazone!

Met een crew/gast verhouding van 1:1,36 is de service aan ook perfect te noemen.

Op culinair vlak heeft Regent veel te bieden, geniet van culinaire hoogstandjes in één  van deze restaurants
  • Compass Rose (Europese keuken)
  • Prime 7 (steakhouse)
  • Chartreuse (klassiek Frans restaurant)
  • Pacific Rim (Aziatisch)
  • La Veranda ( all- Fresco en in de avond al la carte)
  • Pool Grill (voor een snelle hap)

Vlaggenschip Seven Seas Splendor

Met de bouw van Seven Seven Splendor bouwt de rederij voort op de elegantie van de al bestaande schepen met geweldige designs en kenmerkende upgrades die reizigers zowel gaan fascineren als de verwachtingen overtreffen.

Aan boord zijn heel veel ruime suite, de grootste suite (Regent Suite) is maar liefst 413m²!

Het schip kan 750 gasten verwelkomen. de 2 hoofdrestaurants aan boord zullen dezelfde zijn als bij zusterschip Regent Explorer (Compass Rose & LA veranda/Sette Mari)

Daarnaast zullen er nog een aantal specialiteiten restaurants zijn die gratis worden aangeboden, evenals Wifi, dranken, excursies, en hotelverblijf (vanaf Conciërge Suite).

schip in de kijker

65 nieuwe excursies voor de Middellandse zee

Regent seven seas heeft nu 65 nieuwe excursies voor haar cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa (2020) Alle excursies zijn uiteraard weer van zeer hoge kwaliteit zoals we de rederij kennen.

De rederij werkt samen met dé beste lokale touroperators en bieden onder andere helikoptervluchten aan in Monaco, kooklessen bij echte meesterkoks en excursies naar de beste wijngaarden van Italië.

Verder lanceert deze luxe rederij in 2021 ” Wonders of the world” waarbij ze haar gasten onderdompelt in de meest exotische bestemmingen. Cruises van 6 tot 23 nachten brengen u naar de vele Unesco Werelderfgoedsites, inclusief overnachtingen in Australië, paaseiland, Jerusalem en Istanbul om er maar een paar te noemen.  

Reisaanvraag

Regent Seven Seas Cruises