Holland America Line

Holland America Line blijft trouw aan de tijdloze elegantie van het oceaanreizen. Vanaf het moment dat u aan boord stapt in één van de ruime, middelgrote premium schepen merkt u het verschil. Klassieke scheepslijnen, een fraai interieur.

Aan boord is de voertaal Engels , maar er is altijd ook Nederlands sprekend personeel aan boord.

De rederij bestaat reeds van 1873, en heeft dus heel veel ervaring in de zeevaart.

Aanbevolen voor

  • Vertrekken vanaf Amsterdam en Rotterdam
  • voor wie graag Alaska wil zien
  • Liefhebbers van traditioneel cruisen

Het is niet zozeer "waar" we staan vandaag, maar naar waar we ons begeven, Johann Wolfgang

Een klassieke premium maatschappij met Hollands karakter.

Een ontdekkingsreis staat u te wachten, een reis die u met de beste prijs kwaliteitsverhouding veilig en comfortabel naar een droombestemming brengt. Geniet van culinaire hoogstandjes, van een gemakkelijk gerecht wanneer het u uitkomt tot een uitgelezen diner al la carte. U hoeft slecht één keer uw koffers uit te pakken. De schepen van Holland Amerika lijn varen naar de meest gerenommeerde en exotische bestemming op aarde. Met bijna een bemanningslid per twee passagiers, zal het u aan niets ontbreken. De rederij bezit middelgrote schepen, die bewust ontworpen voor minder gasten, zodat er meer ruimte per gast is dan bij welke andere premium cruisemaatschappij ook. Bovendien zijn aan boord van alle schepen  minimum 1 Nederlandstalige receptionist aanwezig. Dag programma’s en menu’s zijn verkrijgbaar in het Nederlands.

Top 3 vaargebieden Holland America Line

Alle vaargebieden Holland America Line

Alaska, Canada & Oostkust USA, Azië & Oceanië, Caraïben, Middellandse Zee, Noord- & West-Europa, Wereldwijd, en Zuid-Amerika & Panamakanaal

Specialist Alaska reizen.

Holland Amerika Line is specialist op Alaska, de rederij heeft er eigens hotels en lodges alsook panoramische treinen, hierdoor kan voor of na je cruise nog meer genieten van de bestemming. De iconische Alaska-cruises zijn inclusief de beroemde Inside Passage en meer opties voor het bezoeken van het Glacier Bay Nationaal Park. Als Denali op uw bucketlist staat, kies dan een land- en zeereis naar Denali met een combinatie van uw cruise met de meest intensieve ervaringen in het Denali Nationaal Park. Stap voor de ultieme reis buiten de gebaande paden en voeg de wilde grensgebieden van Yukon en een reisschema voor Denali toe aan uw cruise tijdens een land- en zeereis naar Yukon en Denali.

Vlaggenschip Nieuw Statendam

Het tweede schip van de befaamde Pinnacle-klasse.

Gasten aan boord van de Nieuw Statendam zullen helemaal weg zijn van de inrichting, met grootse ruimtes vol licht, visuele dramatiek en weelderige interieurs geïnspireerd door de vloeiende lijnen van muzikale interesses.

In de hutten op de Nieuw Statendam kunt u op een elegante manier tot rust komen. Ze bevatten moderne en luxe elementen, speciaal ontworpen voor gasten die met hun gezin, een partner of alleen reizen.

Tijdens haar eerste seizoen zal de Nieuw Statendam in de Caribbean varen. Daarna zal het schip in de zomer van 2019 in Europa varen.

schip in de kijker

Uw hut een oase van rust

Elk detail, van de zachte kamerjassen tot de fijne chocolaatjes die u ’s avonds op uw hoofdkussen vindt, ademt de sfeer van luxe en raffinement. De met smaak uitgekozen voorzieningen, maken uw verblijf in de passagiershutten tot een waar genot. U slaapt in luxueuze “Mariner’s Dream™” bedden en beddengoed van de beste kwaliteit, en na het douchen of baden droogt u zich met grote extra zachte Egyptische katoenen handdoeken, in een badkamer met prachtig verlichte spiegels, massagedouchekoppen, föhns van topkwaliteit en “Elemis Aromapure” bad voorzieningen.

Reisaanvraag

Holland America Line