Zeilcruise Italie met Star Clippers | Exclusieve promotie | Cruisemarkt

Zeilcruise Italie

Zeilcruise Italie met Star Clippers Exclusieve promotie

Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op de majestueuze Star Flyer, waar we je meenemen op een betoverende zeilcruise langs de Italiaanse Rivièra. Ontdek de schoonheid van de Middellandse Zee tijdens deze exclusieve 7-nachten reis, compleet met volpension aan boord, inbegrepen vluchten en naadloze transfers.

Vaar langs pittoreske havens zoals Lipari, Sorrento, Amalfi en Messina, en laat je betoveren door de unieke charme van elke bestemming. Onze reis begint en eindigt in het prachtige Civitavecchia, en de vluchten zijn rechtreekse vluchten vanaf Brussel Zaventem  / Rome.

Wat deze cruise extra speciaal maakt, is dat deze exclusieve prijzen alleen beschikbaar zijn voor Cruisemarkt. Je vindt ze nergens anders online! Wees snel, want deze beperkte prijzen zijn voor de snelle beslissers. Mis niet de kans om de zeilen te hijsen en de schoonheid van de Italiaanse Rivièra te verkennen in stijl.

Grijp deze unieke gelegenheid aan boord van Star Flyer met Cruisemarkt en maak je klaar voor een reis vol luxe, ontdekking en onvergetelijke momenten op zee. ⚓✨

 

✔ KOFFIE EN THEE GRATIS AAN BOORD

✔ WELKOMST COCKTAIL

✔ KAJAKKEN, SNORKELEN, WATERSKIE

✔ VLUCHTEN EN TRANSFERS INCLUSIEF

✔ EXCURSIE OP HET EINDE VAN DE CRUISE

Inbegrepen in de prijs zijn alle havenbelastingen en taksen, evenals de deelname aan alle evenementen en het gebruik van de meeste faciliteiten aan boord.

Zeilcruise Italiaanse Riviera

STAR FLYER 11 tot 18 mei  – of 17 tot 24 augustus 2024

Prijzen vertrek vanaf € 2.255 per persoon inclusief vluchten en transfers ( normaalprijs zonder vluchten €2.305 p.p.)

Vaarroute

Dag 1 ) Vlucht Brussel Zaventem naar Rome en Transfer naar Civitavecchia. Inscheping aan boord van Star Flyer

Verlies jezelf in de weelde van St. Peter’s, met zijn adembenemende Sixtijnse Kapel, die recentelijk is hersteld in al zijn voormalige glorie. Ontdek de allure van de Spaanse Trappen, waar heel Rome voorbijtrekt. Beleef de grootsheid van het Colosseum, waar gladiatoren tot de dood vochten, en ervaar het Pantheon, beschouwd als het meest perfecte architecturale statement door de eeuwen heen.

Dag 2 ) Op zee 

Dag 3 ) Lipari 

Betreed de betoverende wereld van 1 van de 7 vulkanische Eolische eilanden van Italië. Bewandel de smalle straatjes naar het middeleeuwse kasteel en geniet van een afgelegen strand. Terwijl de Star Flyer voorbij Isola Strómboli vaart, houd dan de lucht goed in de gaten voor een frequente vulkanische vuurwerkshow. Laat je betoveren door de mystiek van deze eilanden en beleef een reis die doordrenkt is van goddelijke pracht en natuurlijke schoonheid!

Dag 4 ) Messina

Eeuwenlang fungeerde Messina als een belangrijk knooppunt voor transport en blijft het een toegangspoort tot het eiland Sicilië. In Messina vind je een van de mooiste kathedralen van Sicilië, die beschikt over ’s werelds grootste en meest complexe mechanische en astronomische klok. Vergeet niet om de citroen granita (geschoren ijs) te proberen, of de beroemde mezza con panna al caffè, een half glas koffie-flavored granita met room.

Dag 5 ) Amalfi

Tijdens de Middeleeuwen was Amalfi een machtige republiek met 70.000 inwoners, die de nabijgelegen Ravello evenaarde. Om de middeleeuwse glorie van Amalfi te ervaren dwaal je door de imposante Duomo, waar de overblijfselen van Sint-Andreas zich bevinden. ’s Avonds bezoeken we het nabijgelegen Positano, dat wordt gezegd de mooiste stad in de Middellandse Zee te zijn. Laat je betoveren door de geschiedenis en schoonheid van Amalfi en ontdek ’s avonds de betoverende charme van Positano!

Dag 6 ) Sorrento

Sorrento, wiens stadsmuren recht uit de zee oprijzen, ligt aan de prachtige Amalfikust en kijkt uit over de Baai van Napels. Optionele excursies kunnen onder andere een reis terug in de geschiedenis omvatten naar Pompeii, waar de asachtige overblijfselen van oude Romeinen bevroren in de tijd liggen.

Dag 7) Ponza

De pastelkleurige huizen van Ponza rijzen op in keurige terrasvormige rijen vanaf de drukke haven, waar strak verzorgde jachten zij aan zij liggen met aftandse vissersboten. Gelukkig zijn hier maar weinig toeristen, dus het is een genot om door het ongerepte stadje te dwalen. Laat je verrassen door de charme van Ponza, waar de kleurrijke huizen en de authentieke sfeer een onvergetelijke ervaring bieden!

Dag 8 ) Civitavecchia, Rome  – transfer van het schip naar de luchthaven en vlucht naar Brussel Zaventem

Prijzen vertrek vanaf € 2.255  per persoon inclusief vluchten en transfers ( normaalprijs zonder vluchten €2.305 p.p.)

Bekijk hier nog meer informatie over het schip 

Een beller is sneller: 050 641 395 of info@cruisemarkt.eu

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier. 

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥