7-Day Viking Sagas

7-Day Viking Sagas – Holland America Line 

Stap aan boord van de Rotterdam voor een 7-daagse cruise met vertrek en terugkeer in Rotterdam. Er zijn dus geen vluchten nodig wat een aanzienlijke besparing is. Tijdelijk zijn de volgende zaken inbegrepen: excursies, Wifi, fooien en dineren in het specialiteitenrestaurant. Bovendien ontvangt iedereen die voor 31 januari reserveert een extra boordtegoed van USD 100 per persoon. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om nog meer luxe aan uw cruise-ervaring toe te voegen! 

Ben je geen fan van all-in? Geen probleem we kunnen deze cruise ook aanbieden op basis van “Cruise only” dus zonder de dranken, fooien, internet ….

Cruisehoogtepunten van deze cruise:

✨ Route: Rotterdam, Kopenhagen (Denemarken), Scenic cruising door de Oslofjord, Oslo (Noorwegen), Fredrikstad (Noorwegen), Farsund (Noorwegen), Rotterdam.
🛳️ Schip: Rotterdam
💰 Prijs: Vanaf slechts € 1.229  per persoon (binnenhut – prijzen opgemaakt op 18/01/2024)
🌐 Inclusief: Cruise + fooien + internet + excursietegoed + dineren in het specialiteitenrestaurant + tijdelijk ( tot 31/01/24) een boordtegoed van USD 100p.p.

Dag per dag: 

Dag 1) Rotterdam: Kom aan boord en settel je in de kajuit en geniet van een reis naar het Noorden. 

Dag 2) Genieten van een dagje op zee 

Dag 3) Kopenhagen: Kopenhagen is de bruisende hoofdstad van Denemarken, gelegen aan de oostkust van het eiland Seeland. De stad staat bekend om haar rijke geschiedenis, modern design, fietsvriendelijke cultuur en duurzame levensstijl. Bezoekers kunnen genieten van iconische bezienswaardigheden zoals het beeld van De Kleine Zeemeermin, het historische Tivoli-park en het paleis Amalienborg. Kopenhagen is ook beroemd om zijn gastronomische scene, met veel restaurants die de Deense keuken in ere houden. Het is een stad die zowel traditie als innovatie omarmt en waar de kwaliteit van leven hoog is.

Dag 4) Cruise door de Oslofjord: De Oslofjord is een schilderachtige fjord in Noorwegen, die zich uitstrekt van de Noordzee in het zuidoosten tot aan de stad Oslo in het noordwesten. De Oslofjord is bekend om zijn prachtige landschappen, met diepe blauwe wateren, beboste heuvels en talloze eilanden langs de kust. Deze eilanden variëren van kleine rotsachtige uitsteeksels tot grotere bewoonde eilanden met pittoreske dorpjes.

Dag 4 ) Oslo (Noorwegen): Oslo is de hoofdstad en grootste stad van Noorwegen, gelegen aan de zuidoostelijke kust van het land aan de Oslofjord. Het is een levendige en moderne stad met een rijke geschiedenis, een bloeiende culturele scene en een sterke nadruk op duurzaamheid en levenskwaliteit. Oslo herbergt tal van musea, kunstgalerijen en culturele instellingen. Het Munch Museum, gewijd aan de beroemde schilder Edvard Munch, en het Nationaal Museum voor Kunst, Architectuur en Design zijn slechts enkele voorbeelden. De stad organiseert ook veel culturele evenementen en festivals gedurende het jaar.

Dag 5) Frederikstad: Tijdens je cruise naar Fredrikstad, Noorwegen, zul je snel ontdekken waarom deze stad een nationale prijs heeft gewonnen voor zijn aantrekkelijkheid. De haven bevindt zich langs de schitterende Glomma-rivier, met het stadscentrum aan de westelijke oever en de oude vestingstad aan de oostkant. Deze stad wordt beschouwd als de best bewaarde ommuurde stad in Noord-Europa. Neem enkele uren de tijd om door de betoverende geplaveide straten te wandelen. Bij de Gamlebyen miniatuurspoorweg kun je modeltreinen door kleine dorpjes zien rijden. Voor een dosis geschiedenis kun je een bezoek brengen aan het fort Kongsten, dat in 1683 is gebouwd.

Dag 6) Farsund (Noorwegen) :Farsund is een schilderachtig kustplaatsje gelegen aan de zuidwestkust van Noorwegen. Het ligt in de provincie Agder en wordt vaak beschouwd als een charmante bestemming voor toeristen die de natuurlijke schoonheid en de ontspannen sfeer van Noorwegen willen ervaren. Het stadscentrum van Farsund heeft een historische uitstraling met goed bewaarde oude gebouwen en pittoreske straatjes.

Dag 7) Zeedag

Dag 8: Rotterdam (Nederland) : Aankomst in Rotterdam en einde van de cruise 

 

Prijzen op basis van dubbele bezetting:

 • Binnenhut: €1.229 p.p.
 • Buitenhut met raam: €2189 p.p.
 • Balkon: €2.249  p.p.

Inbegrepen:

 • De fooien
 • Dranken
 • Toegang tot het specialiteitenrestaurant
 • Boordtegoed van USD 100 p.p. ( indien geboekt voor 31/24)
 • Wifi
 • Excursietegoed

Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en reserveer jouw plekje op deze onvergetelijke reis.

 

“Prijzen opgemaakt op 18/01/24 zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.” (Wie het eerst komt, het eerst maalt.)

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier. 

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

 • Op de hoogte blijven van promoties?
 • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥