Over ons

Jouw cruise specialist

Cruisemarkt levert het meest complete aanbod cruises. Zowel groepscruises als individuele cruises, themacruises, of expeditie cruises en nog veel meer. Ons team van jonge enthousiaste mensen heeft ruime ervaring in de wereld van het cruisen en kennis van het reilen en zeilen op cruiseschepen.

Wilt u hulp bij het boeken van uw cruise, of heeft u vragen, dan kunt u contact met ons opnemen. Bel ons op +32 (0)50 23 06 30 of stuur ons een e-mail (info@cruisemarkt.be) en wij helpen u graag verder bij de voorbereidingen van uw droom cruise. Wij zijn ook te vinden op facebook.

"Mijn beroep is ook mijn passie"

Nadia staat aan het roer van het Cruisemarkt team. Met meer dan 24 jaar ervaring in de cruise wereld kent zij de interne keuken zeer goed. De meeste aanleghavens heeft zij zelf in detail kunnen bezoeken. De ins en outs worden door haar en haar team gedeeld met de klanten.

Nadia omringt zich met de meest professionele mensen waardoor het Cruisemarkt team steeds klaar kan staan om haar klanten dé tijd van hun leven te geven op één van de meest aangename manieren van reizen: een cruise maken!

Trots is Nadia op de reviews op deze website, ze getuigen er van dat de klanten van Cruisemarkt gelukkig zijn met de geboden service en dat bestaande klanten graag weer willen terugboeken en ook hun vrienden de raad geven om bij Cruisemarkt te boeken.

Haar beroep is haar passie en daarom is Nadia steeds druk op zoek naar alle nieuwigheden in de cruise industrie. Deze deelt zij met u in haar blog en op de Facebook pagina van Cruisemarkt.

Silver-Cloud-Panorma-lounge-cruisemarkt

Als eerste alle acties & aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Advies nodig of speciaal verzoek?

Contacteer Nadia

Nadia van cruisemarkt

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.