Norwegian Prima Entertainment

Norwegian Prima brengt Donna Summers aan boord

Norwegian Cruise Line heeft de verschillende entertainment mogelijkheden onthuld aan boord van de Norwegian Prima. Het schip komt in de zomer van 2022 in de vaart.

Zo is er een musical over het verhaal van Donna Summer’s die het als jong kindsterretje tot de Queen of Disco bracht. De muzikale show zal iets meer dan een uur duren en meer dan 20 van Summer’s mega hits waaronder “Bad Girls,” “Last Dance,” en “Hot Stuff.” worden gebracht. De 75 minuten durende meeslepende productie zal een primeur zijn op zee waar het theater zelf transformeert in een volledige disco en gasten een deel van de show kunnen worden en kunnen dansen op Summer’s all-time medleys.

Norwegian Prima-Donna summer

Op het programma staat ook “Light Balance Universe”, met de danscrew Light Balance. De groep werd ontdekt in “America got talent”  in 2017 en is zeer succesvol. Light Balance is een Hi-Tech neon en LED-show met acrobatische en dans choreografische accenten.

Norwegian Prima heeft verder ook prachtig drie verdiepingen tellende theater en nachtclub. Er is ook een groot LED-scherm aanwezig. Het SENSORIA-thema van de extravagante high-energy nachtclub biedt clubbezoekers een buiten-lichamelijke ervaring waar ze tot diep in de nacht kunnen dansen en genieten van een caleidoscoop van high-energy muziek en innovatieve special effects.

Norwegian Prima racetrack

Voor de “Thrill seakers” is er de Prima “Speedway”, een grote racebaan op 3 niveaus.

De racebaan aan boord van Prima zal een 22% groter zijn dat deze aan boord van Norwegian Encore en heeft maar liefst 14 bochten. Racen kan tot wel 50 km / uur. Na de race kan er op de overwinning gedronken worden in de Prima Speedway Bar gelegen onder het racetrack.

Wie nog wat extra adrenaline kan gebruiken na het racen, kan zich naar “The drop” begeven, een droge vrije val glijbaan waar gebruikers een duik met hoge G-krachten zullen ervaren. Naast “The drop” is er ook “The Rush”, met duellerende droge glijbanen waar gasten tegen elkaar kunnen racen.

Norwegian Prima -Racterack

De virtuele wereld van “The Galaxy Pavilion”, biedt 14 attracties, waaronder vier nieuwe simulator ervaringen die exclusief ontworpen werden voor Norwegian Prima. Er zijn 2 escape rooms, en een Topgolf Swing Suite. De suite biedt een scala aan Topgolf games, bekende virtuele golfbanen en multi-player games. De Topgolf Swing Suite wordt aangedreven door Full Swing golfsimulator technologie, dezelfde simulator gebruikt door PGA Tour pro’s zoals Tiger Woods en Jon Rahm.

Darts krijgt een nieuwe betekenis

Norwegian Prima zal ook debuteren met nieuwe extra activiteiten voor gasten van alle leeftijden met “The Bull’s Eye”, een variant op het klassieke spel darts met een geavanceerd video-volgsysteem dat automatisch de score van elke gast berekent en zelfs directe spelherhalingen biedt om te zorgen voor leuk, competitief spel. NCL zal ook “Tee Time” introduceren, hier kunnen gasten genieten van negen interactieve holes in een Vegas-achtige omgeving en prijzen winnen.

Ook het “Vibe Beach Club”, NCL’s adults-only gebied keert terug op Norwegian Prima en omvat een bar en twee overloop whirlpools. Ook “Syd Norman’s Pour House”, maakt zijn comeback op Norwegian Prima.

Norwegian Prima

Norwegian Prima start haar reizen beginnend in de zomer van 2022, en zal plaats bieden aan 3.215 gasten bij dubbele bezetting. Het schip is de eerste van 6 schepen in de “Prima klasse” en zal een doorbraak betekenen voor NCL.

Ze het enige schip zijn dat tijdens het winter seizoen 2023 en 2024, 7-daagse reizen aanbiedt naar het Westelijk Caribisch gebied vanuit Galveston, Texas.

Er zijn voor de zomer 2022 afvaarten beschikbaar met vertrek Amsterdam richting de Noorse Fjorden en IJsland.

Meer informatie en reserveren kan: info@cruisemarkt.be of bel ons even op + 32 (0)50 641 395

Extra foto's

Wil je de voordeligste cruise-aanbiedingen niet missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.