Celebrity cruises gaat all-inclusive

Celebrity cruises gaat vanaf 17 november 2020 all-inclusive.

Celebrity cruises gaat all-inclusive!

Niets is leuker dan te genieten van een fijne cruisevakantie zonder dat er gelet moet worden op de “kleintjes”. 

Lekker genieten van een aperitief voor het diner, of nog snel een mailtje sturen naar de vrienden thuis. Het kan vanaf nu zonder extra kosten bij Celebrity Cruises. 

Gedaan met verwarring

Ken je  dit verhaal? Je wilt een cruise reserveren en je begint te zoeken naar de beste promoties. En dan begint het: er zijn zoveel verschillende promoties, tijdelijke aanbiedingen en gecompliceerde uitbreidingen. Daar maakt Celebrity Cruises komaf mee. Alles draait nu om eenvoud en gemoedsrust. En geef toe,  in deze uitdagende tijden kunnen we dit waarschijnlijk allemaal gebruiken.

Wat is er juist inclusief?

  • Onbeperkt de dranken (het welgekende Classic drankenpakket)
Geniet van een lekker wijntje, een zalig classic Cocktail, een expresso of speciale koffie, lekkere fruitsappen, thees en water zonder dat u zicht moet zorgen maken over de rekening.
  • Internet 

Plaats uw mooiste foto’s tijdens de cruise direct op sociale media zoals instagram en Facebook. Stuur die leuke email naar een vriend of surf op het internet, zolang u zelf wilt. 

  • Fooien 
Ook hier hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze zijn automatisch inbegrepen in de prijs. Het enige wat u moet doen is genieten van de warme en oprechte resevice die de bemanning levert.

Nog meer luxe en vrijheid? Geen probleem bij Celebrity Cruises

Wie zich graag nog meer laat verwennen kan kiezen voor: 

  • ELEVATE 

Onbeperkt genieten van het premium drankenpakket + tot $200 per persoon aan excursies. Nog meer informatie over dit pakket kan je hier vinden. 

  • INDULGE

Bovenop de voordelen van het ELEVATE pakket ontvang je ook nog eens supersnel internet en tot $ 400 boordtegoed per persoon. Ideaal om intressante excursies te maken, een leuk cadeau te kopen in de toffe winkels aan boord. Extra te genieten van de vele spa faciliteiten, of besteden aan die ene speciale fles wijn tijdens een romantisch diner. 

ontspannen, designgerichte en inclusieve vakantie aan boord van APEX en EDGE

Ook aan boord van de nieuwe Celebrity Apex en Celebrity Edge kan er worden genoten van de all-inclusive formule. Celebrity Edge en Celebrity Apex brengt haar gasten nog dichter bij de zee. 

Reserveer een “INFINITE”  balkonhut en met één druk op de knop tovert u uw hut om in een heuse openluchtveranda. Dit type balkon hut heeft geen klassiek balkon. Het is de ideale hut voor wie meer ruimte wilt ( tot 20% meer ruimte) en toch graag geniet van de zilte en frisse zeelucht.  

Bezoek de MAGIC CARPET , een uniek platvorm dat zowel gebruikt kan worden als tenderstation (een station wanneer het schip voor anker ligt) maar ook als restaurant en bar.  De prachtige panoramische zichten zijn gratis! 

De rooftop garden is de place to be voor wie graag van een goed boek geniet tussen de planen en bloemen. Honger gekregen van het vele lezen? dan neem je een snelle hap in de “rooftop Grill”. Wie na het diner zin zou hebben in wat live muziek is ook welkom in de rooftop garden. 

 

Wil je de voordeligste cruise-aanbiedingen niet missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.