Celebrity Constellation in nieuw kleedje

In de aanloop tot haar Europees seizoen gaat Celebrity Constellation van vrijdag 12 tot vrijdag 26 mei naar het droogdok voor een grondige revitalisering.
Wat verandert er zo allemaal?

Op het buitendek waar nu de Mast Grill is, komt het Top Deck Burger Bar, hier zullen gasten kunnen genieten van gastronomische hamburgers, waarbij de smaakpapillen op hol zullen slaan! Wie de chef in zichzelf wenst te ontdekken, kan zijn eigen hamburger samenstellen door middel van de vele aangeboden ingrediënten in de Top Deck Burger Bar!

Celebrity Constellation in nieuw kleedje | Cruisemarkt

Het Ocean Liners Restaurant zal worden vervangen door het ongewone Qsine restaurant waar alles op zijn kop staat, gerechten worden geserveerd met een originele kwinkslag en waar u uw bestelling kan plaatsen via een iPad.

Het populaire Rooftop Terrace dat u nu reeds kunt vinden aan boord van de Millenium-klasse schepen, verschijnt ook op de Celebrity Constellation.

Deze openlucht lounge brengt een unieke mix van gastronomische hapjes en film. Ook de winkels worden volledig heringericht met meer topmerken en een portretstudio. Verder wordt RFID-technologie geïntroduceerd. Daarbij kunnen de gasten hun hut openen door eenvoudigweg hun SeaPass-kaart voor het deurslot te houden.

Celebrity Constellation in nieuw kleedje | Cruisemarkt

Ten slotte staat een make-over van de suites gepland. De Penthouse en Royal Suites krijgen onder meer een nieuwe vloerbetegeling en knusse zetels. De overige suites worden voorzien van nieuw meubilair, gordijnen, tapijten en beddengoed.

De vernieuwde Celebrity Constellation komt op 26 mei in Barcelona in de vaart. Het Celebrity-schip verzorgt deze zomer cruises van 9 tot 12 nachten in de Middellandse Zee vanuit Barcelona, Rome en Venetië. Op 12 november vertrekt het schip vanuit Civitavecchia (Rome) via het Suezkanaal naar Abu Dhabi. Van eind november 2017 tot begin januari 2018 bezoekt Celebrity Constellation de Verenigde Arabische Emiraten en Indië en zet daarna koers naar het Verre Oosten.

Wil je de voordeligste cruise-aanbiedingen niet missen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.