Contacteer ons

Ben je al een ervaren cruiser en heb je toch nog vragen in het algemeen of specifiek? Of heb je nog nooit een cruise gemaakt maar staat dit wel op je bucket list? Dan heb je waarschijnlijk heel veel vragen! Contacteer ons en wij beantwoorden deze graag. Uiteraard volledig vrijblijvend! Wij vinden het heel erg belangrijk dat iedereen op het juiste schip een fantastische cruise vakantie kan ervaren. Afhankelijk van je wensen, noden, familiesamenstelling zorgen wij ervoor dat je bij de juiste rederij je vakantie doorbrengt. 

Ga je alleen op cruise of met je partner? Misschien is dit wel een cruise om een belangrijke gebeurtenis te vieren? Bijvoorbeeld een huwelijk, verjaardag of pensioen? Dan geven wij je graag de juiste raad.

Twijfel je tussen een zeecruise, riviercruise of expeditie cruise ? Ook hier kunnen we je zeker helpen.

Contacteer ons gerust ook voor een persoonlijke afspraak, dit mag zelfs na of voor de kantooruren zijn. Bel of mail ons en wij passen ons aan aan jullie voorkeuren.

Wij organiseren ook cruises voor bedrijven. Vraag ons gerust een prijsvoorstel! Je zal versteld staan dat een cruise voor uw bedrijfsevent niet alleen inspirerend en leuk kan zijn, maar ook prijsvriendelijk is ten opzichte van landreizen.

Cruisemarkt

Ons kantoor

Koningin Astridlaan 29, 8200 Brugge

Route op Google Maps

Openingsuren

maandag – vrijdag:
09h00 tot 18h00

zaterdag:
09h00 tot 13h00

zondag:
gesloten

Cruisemarkt
is een merk van Silverjet Belgium bvba

BE 0847.210.668

Hoe kunnen we je helpen?

Wens je een reis aan te vragen?
Dat doe je hier »

Inschrijven op onze nieuwsbrief

  • Geen enkele cruise promotie mislopen?
  • Op de hoogte blijven van alle laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.