Contacteer ons

Ben je al een ervaren cruiser en heb je toch nog vragen in het algemeen of specifiek? Of heb je nog nooit een cruise gemaakt maar staat dit wel op je bucket list? Dan heb je waarschijnlijk heel veel vragen! Contacteer ons en wij beantwoorden deze graag. Uiteraard volledig vrijblijvend! Wij vinden het heel erg belangrijk dat iedereen op het juiste schip een fantastische cruise vakantie kan ervaren. Afhankelijk van je wensen, noden of familiesamenstelling zorgen wij ervoor dat je bij de juiste rederij je vakantie doorbrengt. 

Ga je alleen op cruise of met je partner? Misschien is dit wel een cruise om een belangrijke gebeurtenis te vieren? Bijvoorbeeld een huwelijk, verjaardag of pensioen? Dan geven wij je graag de juiste raad.

Twijfel je tussen een zeecruise, riviercruise of expeditie cruise ? Ook hier kunnen we je zeker helpen. 

Een rivier cruise of expeditie cruise  kan je namelijk niet vergelijken met een traditionele zeecruise. De beleving is helemaal verschillend. 

We bieden zeer veel rederijen aan waar we directe contacten hebben, zo bent u steeds verzekerd van de beste prijs garantie.  We bieden cruises aan in verschillende prijs klassen.  Voor iedereen en elk budget is er een geschikte cruise te vinden. 

Zin gekregen om een cruise te maken? Contacteer ons dan gerust. Onze klanten zijn belangerijk en we begrijpen dat iedereen een drukke agenda heeft. Wij passen ons dan ook aan en bieden iedereen de mogelijkheid om zowel tijdens, voor of na de kantoor uren een afspraak in te plannen.  Bel of mail ons en wij passen ons aan jullie voorkeuren aan. Gemakkelijk toch? 

Ben je CEO van een bedrijf en wil je graag je beste personeel verwennen? Dan kan je ook bij ons terecht. Aan boord van de meeste cruiseschepen zijn conferencie zalen beschikbaar. Deze zijn voorzien van alle technologische snufjes om je bedrijf extra in de kijker te zetten tijdens de cruise. 

Contacteer ons vrijblijvend en u zult versteld staan dat een cruise voor uw bedrijfsevent niet alleen inspirerend en leuk kan zijn, maar ook prijsvriendelijk is ten opzichte van landreizen.

Cruisemarkt

Ons kantoor

Koningin Astridlaan 29, 8200 Brugge

Route op Google Maps

Openingsuren

maandag – vrijdag:
09h00 tot 18h00

zaterdag:
09h00 tot 13h00

zondag:
gesloten

Cruisemarkt
is een merk van Silverjet Belgium bvba

BE 0847.210.668

Hoe kunnen we je helpen?

Wens je een reis aan te vragen?
Dat doe je hier »

"Ontdek de Wereld: Schrijf je in voor Onze Cruise Nieuwsbrief!"

  • Op de hoogte blijven van promoties?
  • Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Schrijf je dan snel op onze nieuwsbrief! ♥

Reisaanvraag

Vind je niet meteen de cruise die je zoekt? Of heb je eens specifieke cruise aanvraag? Stuur deze dan snel via onderstaand formulier.